karatan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Dworgian said: stealing insan işi değil yannız. dün gece 2 küsurdan şu ana kadar sadece 4.5 skill geldi peh Hocam senle bi ayar daha verelim bu charlara bilmem dikkat ettin mi ama ara sıra "thi item very heavy" gibi mesaj görüyorum muhtemelen blessli itemlere kayıyor target. O nedenle çantada ne varsa boşaltalım bi yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 gm e gene ulasamıorz neden benden aldınızki gm liği hergün oynuorm burdayım geri verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Vendoru olupta oyunu bırakan varsa vendorunu oyundakilere devretsin kullanalım arkadaşlar. Ben hapisteyken benim vendor elimden gitti yenileyemediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Keske haber verseydin alırdık senin vendoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 demin fark ettim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 nerdeydi vendor, kapmıslar mı :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 page atsan dicem de ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bizde hiç lockpick kasan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 oke s.o.s kasacamda satmayım o zaman çıkartırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sos lockpickle olmuyor cartography+miningle çıkıyor. lockpick sadece dungeon kasaları için. ama o da var yani np sdfjksndv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Leather Dye için full ticket kasıcam ben yarın. Marble filan 84 ticket veriyor. Bakalım kasıp rare ve leather dye tamamlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 black için kasıyorum ben de ağır ağır. daha çok var sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Satim sana black dye lşasdklasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bana vendor yeri satın 1m veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bana tamer runebook lazım beylers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bineklerin %90'ı random spawn, sabit yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 o 1.5m e sattıkları şey ne abi? ps: sphere de öyle random diye bir şey yok ayrıca. bir binek spawn stone koyuluyor, sadece radius arttırılmış olabilir o kadar :) ps2: yanılıyorsam sphereciler söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ayrıca inşallah yanılmıyorumdur. öyle geze geze binek bulunmaz çok saçma. gerçi atlar ve lamalar gayet aynı noktada spawn oluyor da digerlerini bilmiorum işte denk gelemedik hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Dworgian said: o 1.5m e sattıkları şey ne abi? ps: sphere de öyle random diye bir şey yok ayrıca. bir binek spawn stone koyuluyor, sadece radius arttırılmış olabilir o kadar :) ps2: yanılıyorsam sphereciler söylesin. aynen doğru yaptıkları şey bineğe serbest dolan komudu veriyorlar sabit takılmıyor spawn etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ama zaten motor takmış gibi spawn check yapan onlarca oyuncu varken 3 adım uzaklaşamaz o binek oradan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bir de, lama spawnına dmg almayan direwolf koyup değerli binekleri boş bırakmak priceless. lama tamelemek must tamelemekten daha zahmetli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 spawnlarda birde öyle işte yaratıklarda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şurada ne yazıyorsa o işte. http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=11520.0 Tabi ki çıktığı yerden çok uzaklaşmadan kapılıyordur ama çıkabileceği 680 nokta var. Hepsi marklayıp gezmek istersen buyur gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mezarda iskelet keserken lord oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar