Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi fire robe yapıcam. crystalları aldım, 24 silk cloth lazım ama o azman arachna lardan çıkıyormuş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 crstallar nerden çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya ben dün bilezik lotladım şu in lor için nasıl sarz ediliyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Llama said: ben o tipleri çok seviyorum adamlar gerçekten oyunu yaşıyorlar :) dün hatta bende donla pk kovaladım bir süre çok eğlenceli oluyor adamlar seni iplemiyor falan böyle fındık fıstık takılıyorsun hele biri çıkıyor abi git bir set giy bari 5k ya satıyorlar takılma böyle diye Bazı pk ların tavrını seviyorum. Geçen gece bir yerde lj kasıorum fln, pk nın biri geldi. yanımda da ne ok vaar ne silah var fln. Kaçmadım bile boş yere çünkü mf lol. Öldürdü, cesede baktı, resledi, gitti. Bir de bazı maviler var mesela "Isolda" mı ne, delu yakınında özel log bakıorum ama daha yeni gelmiş ilk defa tıklamışım. Bu geldi, selam dedim, "an ex por" dedi. Bende yine hiç malzeme yok, "yahu bi dur daha yeni geldim malzeme yok" dedim dinlemedi kesti. Ha lootlayamadı bile o ara başka bir mavi onu kovalayınca ama ben öyle delu da beni resleyecek pk arayıp durdum sayesinde. Çok kinliyim mesela ona karşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Llama said: ya ben dün bilezik lotladım şu in lor için nasıl sarz ediliyor bu edilmiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Red said: crstallar nerden çıkıyor işte onu hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bende madendeki madencilerin atlarını kesiyorum sıkılınca :) böyle deliyim bol bol küfür yiyorum ama eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Dworgian said: Dün despise a gittim geyigine, içerde 2 tipe rastladım. Adamların 2 sinde de kalkanlı old copper set, at da yok altlarında. birinde broadsword birinde silah yok, önüne gelen yaratıga pata küte girişiolar askldjsaljk Bir süre devam ettik, sonra "hadi gidelim" dediler. Zannettim kal ort. Adam "abi bizde hiç büyü yok koşarak çıkıcaz" dediler ve cidden öyle yine pata küte kese kese çıktılar asldjksa Böyle bir anımdı bu da. ZUHAHUAHA baya iimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya bu farming nerde nasıl kasılıyor biri anlatsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Arachna rastlamadık hiç ama onun dışında herşeye daldılar bir tek ogre lord da biri "Abi ogre lord güçlü müdür?" dedi, cevap gelmeyince koşturdu daldı ona da Allah ne verdiyse :D Ama koordineler tabii birbirlerini heallıolar fln. Ben de denemek istiyorum bunu böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi oraya gittim bende old copper uzerımde dısarda bı pk vardı daldım ağbi nolur kesme dedi insaf ettim sonra o egoyla içeri daldım maviler vardı elimde +3 silahlar bowlar falan yaratık kesıcem güya bitane örümcek geldi arachnamı ne 1 shot attı bnaa. sonra o pk geldı lootladı bıde godoş. onebicim npc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 arachna için güzel yöntem gördüm geçen gün. yoluna paralyze field at. yapışsın. field e gir bir ucundan. okla. yaklaşırsa çık fieldden, diğer ucuna git, oradan okla. tabii archer mage varsa. 2 kareden vuran silahlar da işe yarar gibi ama zor. arkadaş 6 vortexte öldürdüğünü söylemişti arachnaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ne 6 sı abi genelde 2 vorteze gidiyor. bi de poison atcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hmmm. o zaman bu gece benim vortex atabilen tek karakterim olan craft la gideyim bi skldjalkdjalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 şu yerlerın runelerını banada verınde mage karakterle keseyım falan yew mezarda deprem ata ata 97 leedım magery yı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 5 karakter sınırı varmış accounta ya. 5 nedir arkadaş. 1 craft 1 archer sw 1 fencer warlock 1 thief wannabe 5. slot da 2 güne açılacak ne kassam? wrestler mage düşünüyorum ama daha iyi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Suark said: şu yerlerın runelerını banada verınde mage karakterle keseyım falan yew mezarda deprem ata ata 97 leedım magery yı heh akşam görüşebilirsek hallederiz sana markları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 2. account aç ben öle yaptım hanımın adına sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Hanım için açrsam kesin female tamer açarım karakter sdkjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 farming icin miner ile destard civarındaki madenlerden kama (bu mecbur mu emin degilim) ile trine cıkarman lazım. Sonra carpentery olan karakterine stonecrafting ogrenip 5 adet trine ile saksı yapacaksın. Saksıyı eve sabitleyip seed ekeceksin. Seedler de vendorlarda satılıyo occlo ve minoc'ta var bildigim. Bir de brit ciftligin oralarda var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 elinde "minelar" şeklinde runebook olan var mı? server da tüm mine olan yerler fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 şey yazmıştım şöyle garip bi craftım var eva mage medi alc fisher tailor şuna 7. ne kassam bi yardım sdfs. ins kasmak istemiyorum. diğerinde var. bi de bu quest aldığımız elemanın verdi cp pointler bi bok yaramıyor ya. verdiği şeyler tırto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 biilet nasıl kasıyorlar oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 @red: quest zaten high end itemları yapmak için yapılıyor esas. mesela bn fire robe yapıcam diyorum da deneyimim yetecek mi acep? 250 deneyim istiyorsa zor yaparım ben o robe u. bir de garip bir karakter olmuş senin. craft ise medi yi tamamen sil. eva yı sil. böylece 3 cap açılır total. lj/mine/tinker /min/bs/tinker lj/tinker/carp vs kasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 yok işte sevmiyorum ben tinker minker kasmayı hiç sdfs bu karakteri sevdiğim craftları kastım. ayrıca diğer pvp charına pot robe studded falan vermek için. meyc robe giyip falan geziyorum diye eva da kastım. bi tane böyle tek başına lazım olacak bi craft skilli falan filan varsa onu da kasarım işte fds maksat 7x olsun. olmadı cooking kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar