Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

toggie

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

toggie said:

Craftın butun cazibesi questlerde yalnız. Pvp ya da pvm takılacaksan uzak dursun tabi.

yahu hiç birinize carp yok mu? carp gerektiğinde yapıverin eşyaları bana uğraştırmayın jhdasjk

Olum var bizde o konuda sıkıntı yok. Ben quest puanı ile yapılabilen şeylerden bahsediyorum. Şu anda 1 questten 4 deneyim puanı geliyor. Resetlenmeden yapabileceğin 75 quest var. Bir dönemde 600 puan alman mumkun. Carp kasmazsan woodwork questlerin cok buyuk bolumunu yapamayacaksın dolayısı ile bir donemde alabilecegin puan az olacak.

45 gunde bir resetleniyor sanırım questler. Son baktıgımda 24 gun kalmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün adam kovalarken 2 arkadaşım ile birlikte girdiğim evde kovaladığımız oyuncuyu kestim, eve 2 kişi daha geldi bu kestiğim adamın arkadaşları. Total Refresh ile attım kendimi dışarı hop 95 saat jail.

Sebebini bilemediğimizden forumlarda dil döktük gece 1'de özel mesaj geldi.

"Bir oyuncu tarafından evin dışından doğru reslenmişsiniz, resleyen ve reslenen oyunculara Nightfall tarafından ceza verilmiştir."

Eve girip adam kestim dedim, ölmedim dedim. Lord olan karakter jail içerisinde şu an hala Lord dedim. Yok arkadaş tık yok adamlarda. Ulan benimle birlikte içeri attıkları arkadaşımda healing diye yetenek bile yok. Adam elindeki newbie mace ile birlikte adam kesmeye çalışıyordu eğlence olsun diye, karakteri açalı olmuş yarım saat adamı "ev dışında adam reslemek" ile suçluyorlar.

Sonuç olarak konuyu silmişler, nasıl konuştuğumuzun falan bir önemi yok yani. Konuya bakıp haksız olduklarını anladıkları anda kendi götleri üzerinde dikelip "biz bunu silelim" kararı alıyorlar.

Bu kadar ciddiye aldığım için kendime kızıyorum öncelikle, girdiğim tribe sokayım, halbuki ver odunu ver odunu ne uğraşıyorum forumlarda ona özel mesaj buna özel mesaj.

Oh rahatlama geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor said:

Dün adam kovalarken 2 arkadaşım ile birlikte girdiğim evde kovaladığımız oyuncuyu kestim, eve 2 kişi daha geldi bu kestiğim adamın arkadaşları. Total Refresh ile attım kendimi dışarı hop 95 saat jail.

"Bir oyuncu tarafından evin dışından doğru reslenmişsiniz, resleyen ve reslenen oyunculara Nightfall tarafından ceza verilmiştir."

Eve girip adam kestim dedim, ölmedim dedim. Lord olan karakter jail içerisinde şu an hala Lord dedim. Yok arkadaş tık yok adamlarda. Ulan benimle birlikte içeri attıkları arkadaşımda healing diye yetenek bile yok. Adam elindeki newbie mace ile birlikte adam kesmeye çalışıyordu eğlence olsun diye, karakteri açalı olmuş yarım saat adamı "ev dışında adam reslemek" ile suçluyorlar.

Sonuç olarak konuyu silmişler, nasıl konuştuğumuzun falan bir önemi yok yani. Konuya bakıp haksız olduklarını anladıkları anda kendi götleri üzerinde dikelip "biz bunu silelim" kararı alıyorlar.

Bu kadar ciddiye aldığım için kendime kızıyorum öncelikle, girdiğim tribe sokayım, halbuki ver odunu ver odunu ne uğraşıyorum forumlarda ona özel mesaj buna özel mesaj.

Oh rahatlama geldi.

Nebula'da açtığın başlığı gördüm ben de refreshliyordum staff falan ne diyecek diye. Silindiğini de gördüm sonra. Action'da beni kesti diye adam jaillemek liselinin bile kendine yakıştırmayacağı birşey. Madem in-game'e burnunu sokacaksın git karaket editle, gelipte seni kesti diye adamı jaile nasıl bir hazımsızlıktır...

Tekrar konu açmayı düşünüyor musun? Gerçi tutar banlarlar seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla üstad tekrardan konu açmadım ama şu an Genel bölümde bir konu var oraya yazdım "hakkımı ne şekilde savunabilirim bu durumlarda" diye. Bekliyoruz bakalım. Dün Twitch'ten yayın yapacaktım o olayın olduğu saatlerde keşke yapsaymışım da kayıt altına alınsaymış ya. Çaaatt diye videoyu yapıştırmak oraya ne eğlenceli olurdu şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor said:

Oh rahatlama geldi.

Abi geçen gün yazdım. brit bank da "edit vardır tabi lan" dediğimde yanımda belirip "edit yok" diyip sonra kaybolan ev sanki gitmiş gibi seslenmelerime hiç tınmayan bir staff var lan asdlkjas

biz zamanında böyle problemi olanları alır konuşur anlatırdık ciddi ciddi. peh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...