Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

toggie

Öne çıkan mesajlar

RaidenXelRu said:

HotLine said:

RaidenXelRu said:

Dworgian said:

Abi yaralıyken evden adam atamıyor, eşya kilitleyemiyorsak evin hiç olayı kalmamış demektir ya.

kim demis onu ? ben catir cutur i ban thee liyorum 10 hp le SDFsdf

Raiden seni bilir kisi zannediodm da lan dun daha adami atamadim evden ayni zamanda lockliyamiosn kasa fln. Bizi'mi trolluyosn??

abi atamama gibi bir olay hic gormedim su ana kadar. ha locklayamazsin up/down yapamazsin orasi dogru ama i ban thee healthine bakmaz yani ?

nasil bakmiyor lan? yaraliyken evden atamazsiniz diyor. alla alla ayni zamanda oluyken de dio.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

vendora 10 blackrock set 10 bloodrock set 10 valorite set 10 verite set ekledim

sonrasını okumadım. Allahsız gibi kasıyorsunuz arkadaş derdiniz ne?

ben daha bir kere "aha buradan black çıkıyor" dedikleri madende ilk kazma sallamamda black düşürdüm öyle kaldı. 4 ingot. 4 ya 4 asdjkaskdj
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

moriarty said:

vendora 10 blackrock set 10 bloodrock set 10 valorite set 10 verite set ekledim

sonrasını okumadım. Allahsız gibi kasıyorsunuz arkadaş derdiniz ne?

ben daha bir kere "aha buradan black çıkıyor" dedikleri madende ilk kazma sallamamda black düşürdüm öyle kaldı. 4 ingot. 4 ya 4 asdjkaskdj

abi craft guildim var sonuçta adamlardan az kasarsam yarın öbür gün laf ederlerse ne dicem :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu ticaret ve para aski neden abi? amaciniz nedir bi acilayin. Lord Raptor gibi gezinip gercek hayatta tadamadiginiz hazlari burdami tadiyorsunuz lan?? :) aksama deal yapcaginiza PK charlarinizla gelin de bi brit mezar basalim topluca hep beraber!! Burada 100 kisi yazio aksam bi giriorum 1 tane pk online degil ya.
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

bu ticaret ve para aski neden abi? amaciniz nedir bi acilayin. Lord Raptor gibi gezinip gercek hayatta tadamadiginiz hazlari burdami tadiyorsunuz lan?? :) aksama deal yapcaginiza PK charlarinizla gelin de bi brit mezar basalim topluca hep beraber!! Burada 100 kisi yazio aksam bi giriorum 1 tane pk online degil ya.

pk olmayı sevmiyorum. istediğimde şehirde gezebilmek güzel. sürekli "acaba biri saldırır mı?" diye action ready olmak bana göre değil. aynı sebeple order/chaos a da girmiyorum.

giyinip gezmiyorum bir de. mesela başta ucuza villa buldum (mori sagolsun), sonra sattım ufak ev aldım. evin benim için tek amacı item transfer çünkü.

ucuza zos buldum, aldım sattım. necro shire buldum rengi güzel diye aldım, baktım paso reflect gezmem gerek altımda o varken, onu da sattım.

şimdi boş vaktimde set, ingot, studded set vs satıyorum karakterler aç kalmasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...