HotLine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 RaidenXelRu said: HotLine said: RaidenXelRu said: Dworgian said: Abi yaralıyken evden adam atamıyor, eşya kilitleyemiyorsak evin hiç olayı kalmamış demektir ya. kim demis onu ? ben catir cutur i ban thee liyorum 10 hp le SDFsdf Raiden seni bilir kisi zannediodm da lan dun daha adami atamadim evden ayni zamanda lockliyamiosn kasa fln. Bizi'mi trolluyosn?? abi atamama gibi bir olay hic gormedim su ana kadar. ha locklayamazsin up/down yapamazsin orasi dogru ama i ban thee healthine bakmaz yani ? nasil bakmiyor lan? yaraliyken evden atamazsiniz diyor. alla alla ayni zamanda oluyken de dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 mori duz 10 tane ver la 7,5k verim adedine leather dye var napim renkliyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sonra renklendir sat tabi :P yok abi düz satmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 peki bakalim, ben item satmiorm artik sdf kendim icin stok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 moriarty said: vendora 10 blackrock set 10 bloodrock set 10 valorite set 10 verite set ekledim sonrasını okumadım. Allahsız gibi kasıyorsunuz arkadaş derdiniz ne? ben daha bir kere "aha buradan black çıkıyor" dedikleri madende ilk kazma sallamamda black düşürdüm öyle kaldı. 4 ingot. 4 ya 4 asdjkaskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bu arada unicornu olan varsa nujelmdeki vendorumu veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Llama said: deri set koy la biraz deriyi benden al BENDEN ALINACAK O DERİLER KALVASLARIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ha sen satiosan 10 tane alirim aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: moriarty said: vendora 10 blackrock set 10 bloodrock set 10 valorite set 10 verite set ekledim sonrasını okumadım. Allahsız gibi kasıyorsunuz arkadaş derdiniz ne? ben daha bir kere "aha buradan black çıkıyor" dedikleri madende ilk kazma sallamamda black düşürdüm öyle kaldı. 4 ingot. 4 ya 4 asdjkaskdj abi craft guildim var sonuçta adamlardan az kasarsam yarın öbür gün laf ederlerse ne dicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ayarlarız. deri bulmak kolay zira. 7k dan satıyorum işte. ama akşam 22 den sonra gelicem oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 moriarty said: abi craft guildim var sonuçta adamlardan az kasarsam yarın öbür gün laf ederlerse ne dicem :) "sus lan maraba" diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 moriarty said: sonra renklendir sat tabi :P yok abi düz satmam deri boyanı kiralarım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tamamdır pampa bankada karşılaşınca söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bu ticaret ve para aski neden abi? amaciniz nedir bi acilayin. Lord Raptor gibi gezinip gercek hayatta tadamadiginiz hazlari burdami tadiyorsunuz lan?? :) aksama deal yapcaginiza PK charlarinizla gelin de bi brit mezar basalim topluca hep beraber!! Burada 100 kisi yazio aksam bi giriorum 1 tane pk online degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: deriyi benden al BENDEN ALINACAK O DERİLER KALVASLARIM!! kanka tamam sankin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hotline ne mal adammış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 chaos gültü var mı beyler patide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 HotLine said: bu ticaret ve para aski neden abi? amaciniz nedir bi acilayin. Lord Raptor gibi gezinip gercek hayatta tadamadiginiz hazlari burdami tadiyorsunuz lan?? :) aksama deal yapcaginiza PK charlarinizla gelin de bi brit mezar basalim topluca hep beraber!! Burada 100 kisi yazio aksam bi giriorum 1 tane pk online degil ya. pk olmayı sevmiyorum. istediğimde şehirde gezebilmek güzel. sürekli "acaba biri saldırır mı?" diye action ready olmak bana göre değil. aynı sebeple order/chaos a da girmiyorum. giyinip gezmiyorum bir de. mesela başta ucuza villa buldum (mori sagolsun), sonra sattım ufak ev aldım. evin benim için tek amacı item transfer çünkü. ucuza zos buldum, aldım sattım. necro shire buldum rengi güzel diye aldım, baktım paso reflect gezmem gerek altımda o varken, onu da sattım. şimdi boş vaktimde set, ingot, studded set vs satıyorum karakterler aç kalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Red said: chaos gültü var mı beyler patide ? from abyess var bir tek savaşan gerisi ezik ezik takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Llama said: Dworgian said: deriyi benden al BENDEN ALINACAK O DERİLER KALVASLARIM!! kanka tamam sankin asdsakldjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ingotları kalitesine göre sıralı olarak yazabilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 iron - dull - copper - old - bronze - silver - gold - agapite - verite - myth - valo - black - blood diye biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aferim 10 otur ,sen bilmicen kim bilicek madenci dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 provisoner'dan ingot store al o kendi sıralıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Lithran said: aferim 10 otur ,sen bilmicen kim bilicek madenci dayı karakteri gm ledikten sonra da daha madene uğramadım. hangi ara nerden 2m gold kastım onu da anlamadım. ama çoğu moriarty den geldi goldların en az 500k sı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar