HotLine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Catze said: hotline değişik misin bilae :D boktan, paragrafsız ve okunmayacak wot una gözüm kanadı dedim diye ne ağlamamı bıraktın, ne de kafa s.kmemi. you gotta love it though somebody still speaks from his wots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ulan eve eşya koymak ne sıkıntı. yok kapıya yakın yok tabelaya yakın. bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 red kapıyı açık bırak kapıya yakın koyarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 paparnoz said: toggie said: toggie said: bos vendor nasıl gorunuyor? uzerinde oyuncu nicki yazmadıgı zaman alabiliyoz mu vendor'u? 1 haftadır gezip duruyorum yok arkadas bulamadım yahu. brit 2. bankın orası nujelm moonglow minoc maden ve guney tarafı vesper kuzey kopruden cıkınca sag taraftakiler yew bankanın yanı baska var mı bakmam gereken yer? vesper'ın guneyine koymuslar cadırları ama vendor yok daha. orayı bekliyorum heyecanla. baska yer var mı vendor icin, bi cevap verin hele. aynı şekilde bende arıyorum boşa arama hepsi dolu saydıkların dışında yeni bir yerde yok.. Eklemedikleri sürece uzun süre vendorsuz kalmaya devam edeceğiz o yüzden oyuna girmiyorum zaten karakterlerde tamam artık kastım hepsini. Vendor eklenene kadar girmemek daha yerinde ticaret namına hiçbir şey yapılamıyor. biri brit bankta şu an 1250k ya satıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 eisenheim dolandırıcı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne ticareti abi. ben tailor kastım işte. öteki chara studdet ve meyc robe temin etmek için. gültten de çıktım kubattan bi bok olcağı yok sdfs chaos olucam. bol bol aksiyon. okul açılıncada arada girer ölür çıkarım. oturup vendor ticaret ne kasıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 vendorumu satmayi dusunebilirim duzgun bi teklifle gelen olursa. denk geldiginiz olmustur herhalde, nujelmde vivianne in vendorunun saginda, galiba alexstraza xel ru karakterime aitti su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Abi yaralıyken evden adam atamıyor, eşya kilitleyemiyorsak evin hiç olayı kalmamış demektir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 nebula zaten bitirdi pvp yi giricen işte çiçek ekicen boya yapıcan gidicen onu satmaya çalışcan vendorda falan abuk abuk takılcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Zaten lag fln o kadar fazla ki, pvp yapmaya çalışıp pvp skill geliştiresim fln yok Edit: ama exceptional h.bow la minoc köprüde durmak çokzel oluyor sşdlakslş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi şu lag dediğiniz saat kaçta oluyor sekizden beri ordan oraya koyşuruyorum hiç takılma yaşamadım ya da oyundan düşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bu çiçek ekme nasıl oluyor ya. farming skilli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne zaman girsem var bende (bkz: akşam 8 sonrası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: Abi yaralıyken evden adam atamıyor, eşya kilitleyemiyorsak evin hiç olayı kalmamış demektir ya. kim demis onu ? ben catir cutur i ban thee liyorum 10 hp le SDFsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hotline dedi? iyi bari. yoksa bayağı saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 akşam olsa da spordan gelince karakterleri kassam bugün yarın. cuma gecesi de tekim zaten tüm gece elimde içkim ölür ölür dirilirim sdklajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 vendora 10 blackrock set 10 bloodrock set 10 valorite set 10 verite set ekledim magical olarakta bunlar eklendi: Macefighting: Quarter Staff (Vanquishing) Quarter Staff (Power) Quarter Staff (Force) Hammer Pick (Force) War Axe (Might) War Mace (Force) Club (Might) Fencing: Pike (Vanquishing) Pike (Force) Pike (Might) Pike (Ruin) War Fork (Vanquishing) War Fork (Power) Pitchfork (Vanquishing) Pitchfork (Might) Swordsmanship: Broadsword(Might) yumulun Yew Dante: Delivering Happiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 deri set koy la biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Akşam 20 tane falan renkli deri set yapıcam. Kaç tane lazım ayırayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 renkli gerek yok ya normal sade işte 10 takım alırım ya 5 k ya falan satıyorlar herhalde demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 RaidenXelRu said: Dworgian said: Abi yaralıyken evden adam atamıyor, eşya kilitleyemiyorsak evin hiç olayı kalmamış demektir ya. kim demis onu ? ben catir cutur i ban thee liyorum 10 hp le SDFsdf Raiden seni bilir kisi zannediodm da lan dun daha adami atamadim evden ayni zamanda lockliyamiosn kasa fln. Bizi'mi trolluyosn?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 mori bana duz deri set toptan satarmisn 10 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 HotLine said: RaidenXelRu said: Dworgian said: Abi yaralıyken evden adam atamıyor, eşya kilitleyemiyorsak evin hiç olayı kalmamış demektir ya. kim demis onu ? ben catir cutur i ban thee liyorum 10 hp le SDFsdf Raiden seni bilir kisi zannediodm da lan dun daha adami atamadim evden ayni zamanda lockliyamiosn kasa fln. Bizi'mi trolluyosn?? Evden 1hp ile bile adam kovulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 HotLine said: RaidenXelRu said: Dworgian said: Abi yaralıyken evden adam atamıyor, eşya kilitleyemiyorsak evin hiç olayı kalmamış demektir ya. kim demis onu ? ben catir cutur i ban thee liyorum 10 hp le SDFsdf Raiden seni bilir kisi zannediodm da lan dun daha adami atamadim evden ayni zamanda lockliyamiosn kasa fln. Bizi'mi trolluyosn?? abi atamama gibi bir olay hic gormedim su ana kadar. ha locklayamazsin up/down yapamazsin orasi dogru ama i ban thee healthine bakmaz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 RaidenXelRu said: mori bana duz deri set toptan satarmisn 10 tane Llama said: renkli gerek yok ya normal sade işte 10 takım alırım ya 5 k ya falan satıyorlar herhalde demi O zaman düşük oluyor aldığım para değmiyor. Sadece renkli satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar