Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 en komiğime giden şey şu insanlar baya komplike prosedürlerden gidiyor off ne isim koysak falan diye ama sonuç olarak koyulan isimler hep en popüler 100 erkek listesi içerisinden oluyor. habire aynı isimleri farklı farklı yöntemlerle koyuyoruz yani. zar atıp seçsek, aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Biz doğana kadar karar veremedik, doğdu annesi iki isim arasında kaldı ikisini de koyduk ama biri hiç kullanılmıyor, kendi de bilmiyor hala heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ömer Faruk kim abi. 1000 tane Ömer Faruk tanıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 küheylan said: Ömer Faruk kim abi. 1000 tane Ömer Faruk tanıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 https://eksisozluk.com/prometheus-maximus-uygur--3182087 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Chemical said: Abi ben açık açık 1 den fazla ismi olanlarda sıkıntı çıkma olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum, benim yaşımdaki insanlara isim verilirken hani kültürel olarak birden fazla isim verme kafası oturmamıştı, anne ile baba bir isme ortak karar veremeyip "İKİSİNİ DE KOYDUK OLDU AYKÜ" yapıyor gibi geliyor bana hep. illa böyle olmak zorunda değil, benim iki ismimi de ortak kararla seçmişler direkt. böyle böyle olsun demişler dede adı falan da değil sdfhsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 doğa diye erkek ismi mi olur lan. ne kadar doğa tanıdıysam kızdı hep. bence araba, doğa' nın ynaında epey mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 abi baya kız/erkek isim doğa ben 2-3 tane tanıştım erkek doğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 teki geydi sanırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Prometheus Maximus Uygur nasıl ilgi çekmedi ona şaşıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Chemical said: teki geydi sanırım ama sahne ismidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 şu topici gördükçe lise edebiyatı depreşiyo. tek kopya çekerken yakalandığım ders. hoca kopya kağıdını gözüm önünde yırtıp veli toplantısında tekrar bantlanmış olarak peder beyin karşısına çıkarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar