Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 isimli insanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence rasgele konmuyor çift isim genelde. özel bi sebebi falan var ama çözemedim. mesela

ahmet necdet sezer
recep tayyip erdoğan
hüseyin barak obama

gibi çevrenizde de bi sürü vardır. çift isim neden koyulur bilen var mı
Mesaj tarihi:
o kadar basit oldugunu dusunmuyorum ya. evet bazı aileler böyle basit sebeplerle koyuyorlardır ama sanki bazılarında başka şeyler var
Mesaj tarihi:
şöyle diyim o zaman. genelde yüksek gelir grubundaki aileler çift isimli dikkat ederseniz. bunlar çocuklarına da çift isim vermeye devam ediyor. var bişiler var
Mesaj tarihi:
ülkenin yarısından çogunun ismi 2 isimli

dilara nilufer öztürk
melis elif akdağ
hakan murat barkın
mehmet hulusi çalışkan

facebooktan baktıgım random 4 kişi lol
Mesaj tarihi:
Somon said:

ülkenin yarısından çogunun ismi 2 isimli

dilara nilufer öztürk
melis elif akdağ
hakan murat barkın
mehmet hulusi çalışkan

facebooktan baktıgım random 4 kişi lol

kendini de ekle 5 olsun panpa
Mesaj tarihi:
benimkiler zamanında bir ihtimal gaza gelip politik sayılabilecek bi çift isim koymuşlar ama bana biri şunu dedi biri bunu dedi biri de e ikisi birden bölye olsun hem ne güzel tarihte tip var dedi öyle koyduk falan diye anlattılar da bilemiyorum artık. aklım erdiğinden beri ikinci ismimi hiçbir yerde kullanmaz oldum. belki bir gün sildiririm ikincisini.
Mesaj tarihi:
yerine göre kullanıcaksın mesela akplilerin yobazların oldugu biryere işim düştüyse 2. ismi kullanıp selamın aleyküm diyorum

yok normal insanlar arasındaysam 1. isim move
arkadaş ortamında soyisim ile hitap ediyoruz zaten birbirimize gariptir sdkfl
Mesaj tarihi:
mel gibson'ın bi filminde vardı bunla ilgili bişey de hatırlayamadım filmi. seri katillerin isimleri hep çift oluyodu
Mesaj tarihi:
Bana da vefat eden dedemin ismini koymuşlar baba tarafında ilk çocuk muhabbetine. Babam da nüfus dairesinde yazdirirken ulan bu cocuk ilerde bizden isminden dolayı nefret etmesin diye 2.yi yapıştırmış orda. Hep takdir etmişimdir o hareketini :)
  • Yeni Oluştur...