Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bence rasgele konmuyor çift isim genelde. özel bi sebebi falan var ama çözemedim. mesela ahmet necdet sezer recep tayyip erdoğan hüseyin barak obama gibi çevrenizde de bi sürü vardır. çift isim neden koyulur bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kişilik bölünmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 birini anası birini babası koyuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 o kadar basit oldugunu dusunmuyorum ya. evet bazı aileler böyle basit sebeplerle koyuyorlardır ama sanki bazılarında başka şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Vingthor said: birini anne tarafı birini baba tarafı koyuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Birde iki isimli, iki soy isimli kadınlar var. brezilyalı futbolcu ismi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 antik uzaylılarla bağlantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 benim mert can, birleştirdim tek isim yaptım öyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Söyleyemeyiz, her yerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şöyle diyim o zaman. genelde yüksek gelir grubundaki aileler çift isimli dikkat ederseniz. bunlar çocuklarına da çift isim vermeye devam ediyor. var bişiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ülkenin yarısından çogunun ismi 2 isimli dilara nilufer öztürk melis elif akdağ hakan murat barkın mehmet hulusi çalışkan facebooktan baktıgım random 4 kişi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Sherlock başladı ya ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Eşeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Somon said: ülkenin yarısından çogunun ismi 2 isimli dilara nilufer öztürk melis elif akdağ hakan murat barkın mehmet hulusi çalışkan facebooktan baktıgım random 4 kişi lol kendini de ekle 5 olsun panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 benimkiler zamanında bir ihtimal gaza gelip politik sayılabilecek bi çift isim koymuşlar ama bana biri şunu dedi biri bunu dedi biri de e ikisi birden bölye olsun hem ne güzel tarihte tip var dedi öyle koyduk falan diye anlattılar da bilemiyorum artık. aklım erdiğinden beri ikinci ismimi hiçbir yerde kullanmaz oldum. belki bir gün sildiririm ikincisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yerine göre kullanıcaksın mesela akplilerin yobazların oldugu biryere işim düştüyse 2. ismi kullanıp selamın aleyküm diyorum yok normal insanlar arasındaysam 1. isim move arkadaş ortamında soyisim ile hitap ediyoruz zaten birbirimize gariptir sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 onu ben de yapmadım değil şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Abi iyidir hoştur da, benim gibi 2 dedeniz adını birbirine vurup Ahmet Salih koyduklarında ayet gibi oluyor, tadın kacıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 isim iyi abi bi denge kuruyo sende yine furkan falan olsaydın mesela üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 mel gibson'ın bi filminde vardı bunla ilgili bişey de hatırlayamadım filmi. seri katillerin isimleri hep çift oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bana da vefat eden dedemin ismini koymuşlar baba tarafında ilk çocuk muhabbetine. Babam da nüfus dairesinde yazdirirken ulan bu cocuk ilerde bizden isminden dolayı nefret etmesin diye 2.yi yapıştırmış orda. Hep takdir etmişimdir o hareketini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bunlar hep karadenizde dağların kıyıya paralel uzanmasıyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Vingthor said: birini anası birini babası koyuyor işte cift isimli olarak soyluyorum aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 tek isim rahat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar