pontipati Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 virus algılandı diyor. microsoft security essentials ve webroot virüs programı var. ne yapsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 virüs vardır belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 virüslüsün... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ziple, virustotal.com'a yolla scanlesin doküman falansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ne var bilmiyorum ama ayni anda iki virus programi kullanmak direk sacma geliyor bana, celisiyorlar da. MSE'yi kapay sen. Zaen Webroot yukleyince kendi kendine kapanmaliydi ama kapanmadiysa sen kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 virustotal.com a bahsettiğim dosyayı yükledim bikaç trojan falan çıktı :S security essentials ı sileyim olmazsa 2sini de silip başka bi tane yükleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://housecall.trendmicro.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar