Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünya yılın oyuncusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
linki verilen başlıkta yeterince ciddi cevap var.
yani arama yapsaydın falan da demiyorum. az bi sağa sola bak kabak gibi görünüyo başlık be[signature][hline]kender on the roof

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 21 Aralık 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya Ronaldinho da hak etti ama ikisini yan yana koysalar ben Henry'e verirdim tabii veren adamlar işi benden daha iyi biliyordur o ayrı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya of aynı topic açılmıştı ya....hakkaten hiç arama yapmak akıllara gelmiyomu yaa..hmm ben de pek yapmam ama hiç deilse arada bakarım :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
*!bakar bakar bakar...*[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
=)=)=)...

harbi ha dünya yılın oyuncusu...
fıstıklayın!!
bi sürü kafir...:lol: be lol...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=99087
arkadaşlar bu linkdeyken sonuçlar açıklanmamıştı sadece oylama yapıyordunuz kendi aranızda beni myazımda sonuçlar eçıklanmış halini yazdım ben bunu anlamanızı arz ederim...
Yanlış yere konuşmayınç...[signature][hline]HeRKeZ KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeZ KaZaNaMaZ
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa...

msn= [email protected]
e-mail= [email protected]
Mesaj tarihi:
orayı baştan sona okursan sonuçlarda açıklanmış orda.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Henry'nin oyun stili bana çok benziyor dolayısıyla Henry haketti. Ollum göreceeniz bak sürünmeyecem böyle ilelebet göztepemde bi gün hagi beni de görecek bi gün herkes Sami Yen'de bir Dork görecek[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben olsam kesinlikle Henry derdim. İlk 4 de iki Fransız olması da sanırım bir kez daha Fransızların spor dalındaki üstünlüklerini ortaya koyuyor! Her ne kadar milli takım boka sarsa da...
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 24 Aralık 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
Adrıano şahsi bır adam hıc pas wermıo ii ki almamış :D

şahsi mahsi shevshekonun yerine onun olması lazım birinci olması lazım yılın futbolcusu..Bunu kabul edin bence tek başına interi sırtladı adam pas vermemesinden şikayetçi değil kimse,aslında pekde şahsi değil iyi top saklıo,sürüo bu bi adamın şahsi olduğunu göstermez..

Sonuçta Adriano'yu almamaları hata olmuş..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
[b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ
SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Mesaj tarihi:
aydarano, shevchenko'nun tırnağı olamaz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...