BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bugün verilmiş yılın en iyi oyuncusu ödülü... 1)Ronaldinho (Barcelona) 2)Henry (Arsenal) 3)Shevshenko(Milan) 4)Zidan (R.Madrit) Bana göre de shevshenko 1. olmalıydı sizceee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ben olmalıydım[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 geyik yapma adam gibi bişey soruluyo ciddi cvp versen... Sen hepmi böylesin yoksa sadece bu mesaja girincemi oluyo?[signature][hline]HeRKeZ KaZaNMaK iÇiN oYNaR aMa HeRKeZ KaZaNaMaZ SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa... msn= [email protected] e-mail= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 linki verilen başlıkta yeterince ciddi cevap var. yani arama yapsaydın falan da demiyorum. az bi sağa sola bak kabak gibi görünüyo başlık be[signature][hline]kender on the roof [Bu mesaj Kenderleme tarafından 21 Aralık 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Oyy Saydıgın tum adamların gercekten degıl odul kupa almaları lazım..![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya Ronaldinho da hak etti ama ikisini yan yana koysalar ben Henry'e verirdim tabii veren adamlar işi benden daha iyi biliyordur o ayrı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya of aynı topic açılmıştı ya....hakkaten hiç arama yapmak akıllara gelmiyomu yaa..hmm ben de pek yapmam ama hiç deilse arada bakarım :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 *!bakar bakar bakar...*[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Zidan ( Real Madrit ) yazmıssın Real Madrid olcak. Bu arada konu açarken lütfen önce ara öyle bir konu varmı diye.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 topic e bak imana gel... *!fıstık atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ota Boka Fıstık Atmayın... hayır anlamadığım fıstıklık ne hali var topiğin?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bakılacak hali neyse atılacak fıstıklık hali de o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 =)=)=)... harbi ha dünya yılın oyuncusu... fıstıklayın!! bi sürü kafir...:lol: be lol...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Pyramos, 21 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Zidan ( Real Madrit ) yazmıssın Real Madrid olcak. Bu arada konu açarken lütfen önce ara öyle bir konu varmı diye. bence herşeye karışma :)[signature][hline]HeRKeZ KaZaNMaK iÇiN oYNaR aMa HeRKeZ KaZaNaMaZ SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa... msn= [email protected] e-mail= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ve benim bu yazdığım sıralama oy verin demedim size sıralamayı yazdım[signature][hline]HeRKeZ KaZaNMaK iÇiN oYNaR aMa HeRKeZ KaZaNaMaZ SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa... msn= [email protected] e-mail= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=99087 arkadaşlar bu linkdeyken sonuçlar açıklanmamıştı sadece oylama yapıyordunuz kendi aranızda beni myazımda sonuçlar eçıklanmış halini yazdım ben bunu anlamanızı arz ederim... Yanlış yere konuşmayınç...[signature][hline]HeRKeZ KaZaNMaK iÇiN oYNaR aMa HeRKeZ KaZaNaMaZ SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa... msn= [email protected] e-mail= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 orayı baştan sona okursan sonuçlarda açıklanmış orda.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ronaldinho haketti[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Henry'nin oyun stili bana çok benziyor dolayısıyla Henry haketti. Ollum göreceeniz bak sürünmeyecem böyle ilelebet göztepemde bi gün hagi beni de görecek bi gün herkes Sami Yen'de bir Dork görecek[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: -DoruK-, 23 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki: bi gün herkes Sami Yen'de bir Dork görecek AHAHAH[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Adriano'yu nasıl almaz. o.O[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Adrıano şahsi bır adam hıc pas wermıo ii ki almamış :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben olsam kesinlikle Henry derdim. İlk 4 de iki Fransız olması da sanırım bir kez daha Fransızların spor dalındaki üstünlüklerini ortaya koyuyor! Her ne kadar milli takım boka sarsa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Ruby_DraGon, 24 Aralık 2004 12:06 tarihinde demiş ki: Adrıano şahsi bır adam hıc pas wermıo ii ki almamış :D şahsi mahsi shevshekonun yerine onun olması lazım birinci olması lazım yılın futbolcusu..Bunu kabul edin bence tek başına interi sırtladı adam pas vermemesinden şikayetçi değil kimse,aslında pekde şahsi değil iyi top saklıo,sürüo bu bi adamın şahsi olduğunu göstermez.. Sonuçta Adriano'yu almamaları hata olmuş..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aydarano, shevchenko'nun tırnağı olamaz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar