NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Taban düşüklüğü sebebiyle yürüyüş-koşularım baya sancılı geçiyor çözüm olarak geçici silikon tabanlıklardan koyuyorum. Ancak onlarda kayıp daha kötü durumlara sokuyor. Haliyle bir çok zaman yürüyüşlerimi yarım bırakıyorum. Bana nasıl bir ayakkabı önerirsiniz. Spor salonunda kullanmayı düşünüyorum %80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ortopedik yürüyüş ayakkabıları bunun için sanırım, emin değilim aslında tam. en sağlıklısı, varsa yakınında bir yer custom yaptırmak olur +50 liraya, ama bunu yapan var mı onuda bilmiyorum. ben aslında bir bok bilmiyorum ama yorum yapasım geldi. ayak 50 numara benim hiç takmıyorum kafaya ehe buldum deyip geçiyorum o bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 NolaxThensbane said: Taban düşüklüğü sebebiyle yürüyüş-koşularım baya sancılı geçiyor çözüm olarak geçici silikon tabanlıklardan koyuyorum. Ancak onlarda kayıp daha kötü durumlara sokuyor. Haliyle bir çok zaman yürüyüşlerimi yarım bırakıyorum. Bana nasıl bir ayakkabı önerirsiniz. Spor salonunda kullanmayı düşünüyorum %80 şöle bi opsiyon var ve bence gerçekten dediğin tarzda sıkıntılar yaşayıp koşu-yürüyüş falan yarıda bırakıyorsan, izlemen gereken yol bu. bir ayak doktoruna gidiyorsun en güzelinden. selim muğrabi öneririm. bakıyor ayağına, nasıl bastığına bakıyor, test yapıyor. hatta istersen ayakkabı tabanı yapıyor ayağına özel (yalnız popoya giringen tarzda fiyat) sen de gidip nasıl bastığına göre bir ayakkabı alıyorsun koşu için. ve o tabanı da yerleştiriyorsun, ooh fıstık gibi koşuyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar