Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Selam arkadaslar, Ya su yalandan 4 koltuklu spor arabalar var ya, arka koltuklari olan ama aslinda oturacak yer olmayan, Cocuk koltugu koyuluyor mu onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 değişir arabanın speclerinde yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yazar özelliklerinde.ibiza cuprada bile vardı isofix hepsinde vardır fgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 spor arabalı ve çocuklu isen allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 senin araba ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 spor arabasiz ve cocuksuzum halen, ama onumuzdeki zamanlarda 2sinin de olma ihtimali yuksek. Takilip takilamamasindan ziyade, pratik kullanimda nasil oluyor demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 cocuklu spor araba nasıl oluyo la. eşin izin vermez ki zaten teoride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Çocuk koltuğu spor arabaya olsa bile eziyet çekersin. Alırken çocuk koltuğunu ikiye ayrılan tipte kolay sokulenlerden al. Ben gül gibi Astra HB ı çocuk koltuğu yüzünden sattim ki Astra baya geniş sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Roccoda isofix var, dendigi gibi esim izin vermiyo :) sirf bu sebepten satmak zorundayim arabayi artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Selam, Araç coupe ise yazık sana... İlk etapta bebek koltuklarının geriye bakacak şekilde montajı gerekiyor ki ufaklığı nasıl koyup/alacaksın :P Benim büyük oğlanın koltuğunu 3 gün laguna III'e takıp kullandım, belim ağrıyor eğilmekten bükülmekten! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 paramecium said: Selam, Araç coupe ise yazık sana... İlk etapta bebek koltuklarının geriye bakacak şekilde montajı gerekiyor ki ufaklığı nasıl koyup/alacaksın :P Benim büyük oğlanın koltuğunu 3 gün laguna III'e takıp kullandım, belim ağrıyor eğilmekten bükülmekten! Saygılar. Bebekler için ana kucağı oluyor. Coupe de daha rahatlık geriye bakacak şekilde bırakıp ön koltuğuda arkaya dayayıp sabitleyebiliyorsun. Isofix dediğiniz olay araçlarda hazırda var olan cocuk koltukları için direk geçmeli sistemdir. Isofix yoksa emniyet kemeri ile sabitlemek zorunda kalırsınız. Coupe 4 kapı fark etmez. İkisinde de cocuk taşınır tek dezavantajı. Hanım emzirmek istediği zaman 4 kapı daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 isofix montaj kolaylığı sunmuyor ama söyleyeyim. Hatta Emniyet kemerliler daha kolay takılıp çıkartılıyor. Römer, Maxi-Cosi gibi iyi bir marka alırsan hele şıkır şıkır çalışır. Isofix'in olayı extra emniyet. Darbe söndürme özelliği var, çocukta kalıcı kemik hasarı oluşmasını önlüyor şiddetli darbelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 isofix guvenlik icin sart. Veletler bi anda dunyanin en onemli seyi oluyo insanin, hayat tarzi komple degismis arabanin ne onemi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Selam, Şöyle söyliyeyim; isofix direkt olarak araç şasesine bağlantı sağlıyor. Savrulma daha az oluyor. Darbe sönümlemeyle ilgisi yok. Daha önce de söylemiştim, kardeşim Toyota Motor Europe'da safety Eng olduğu için NCAP veya diğer özel testlerdeki çocuk koltuğu performanslarını yakından bilebiliyorum :) İlk etapta bana tavsiye ettiği için şunu almıştım ki Almanya'dan getirtmek zorunda kalmıştım burada yok diye: BABY-SAFE Belted Base http://www.britax-roemer.com/media/2746308/baby-safe-belted-base_ro_400.jpg BABY-SAFE plus SHR II http://www.britax-roemer.com/media/3119934/babysafe_plusshrii_magicdots_02_400.png Aracımda ISOFIX olmasına rağmen belted base almıştım çünkü kardeşim Almanya'da bir kazada ISOFIX modelin düğmesine gelen darbeyle kancalardan ayrıldığından şüphelenildiğini belirtmişti. Ben de belted olandan almıştım ki gerçekten oldukça sağlam oluyor :) Bu sisteme uygun alüminyum hafif puset de almıştım. Koltuk tek elle sökülüyor ve cuk diye pusete konuyordu. Oldukça rahattı. Fakat bizim ufaklık biraz hızlı büyüyünce şuna geçtim: BeSafe iZi Combi X3 ISOfix http://www.besafe.com/var/besafe/storage/images/media/images/izi-combi/combiisofix_black_hoey/36260-1-nor-NO/combiisofix_black_hoey_product_info.jpg ISOFIX ile bağlanıyor ve çocuğu geriye doğru baktırmaya devam ediyorsun. Sırtlığı açı verip yatırılabiliyor ki uyuduğunda iyi oluyor. Artık sığmayana kadar geriye baktırmak onun faydasına, çok kötü videolar izletmişti bana : Sığmayınca da koltuğu kemer ile bağlayıp öne baktırıyorsun. Koltuk oldukça iri; benim araca rahat oluyor ama Laguna III'e sağ arkaya takınca ön koltuğa kimse oturamıyor :P Oğlan iyice büyüyünce de şuna geçtim: KIDFIX SICT http://www.britax-roemer.com/media/3186859/kidfix_sict_chillipepper_02_400.png Büyük oğlan (3,5 yaş) şimdi bunu kullanıyor. Küçük olan ise (1,5 yaş) BeSafe'i kullanıyor ve geriye bakıyor. Britax Römer firması birçok Avrupa'lı üreticinin ve Toyota'nın çocuk koltuklarının üreticisi. BeSafe firması ise İsveç'li ve şu anda NCAP'ın ilerisinde güvenlik standartlarına sahip bir ülkede üretim yapıyorlar :) Tüm koltuklar için elbette ADAC testlerini okuyup +/- notları değerlendirip almıştım. Koltuklara iyi para bağladım ki insanın aklının kalmaması açısından önemli. Yoksa plastik koltuklar marketlerde plastik saksıların yanında satılıyor! Küçük oğlan büyüyünce ona da Britax Römer'den koltuk alacağım. BeSafe'in dev gibi koltuğundan kurtulurum :D Bak burada ADAC'ın çocuk koltuklarına link var. Oradan inceleyebilirsin. Chrome sana tercüme eder ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 biz çocukken kaza yapmamışız iyi ki, bunların hiçbiri yoktu o zamanalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 cok tesekkur ederim :) gayet aciklayici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bizde direk; http://images.esellerpro.com/2493/I/105/7/F10_IN_Junior_l_ll_Klassik_p.jpg ve: http://www.otomobil.com.tr/wp-content/uploads/2013/09/MINI-Frankfurt-2013-2.jpg Mevcut. Arka koltuk kopmadıkça yerinden çıkma lüksü yok. Ferraride ise bebek şu şekilde taşınır :) http://thumbsnap.com/s/LSfFqAQ1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Selam, Ferrari iyiymiş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesela Minide sikinti oluyor mu cocugu indir bindir, tek kapi olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Selam, Öne bakar tipte olunca çok sıkıntı olmaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar