Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük bi anı

Chemical

Öne çıkan mesajlar

aynı oyuncak tatilyadada vardı sanırım ama uzun suredir gitmedigim için su an varmı yokmu bilemem ama evet evet eskiden ben oynuodum onla[signature][hline][ quote ]ya arkadaş anlatmıştı bide aklıma geldi

gene bir minibüs şöför ve hafif cıngar çıkaran tipten bir kadın

-oğlum para üstünü yanlış yollamışn
-fazlaysa geri ver teyze
-ne teyzesi be adama bak! istemiorum paranı maranı hem eksik para ver hem teyzede pek saygısız bu gençler
-abla sus allahını seversen akşam akşam
-cevap verme be
(şöför hızlanır sinirli haliyle)
-çocuğum yavaş gitsene (aynı kadın)
-niye?
-öldürceksin olm hepimizi niye si mi var
-sanki ölünce arkandan ağlayan olcak

:) bütün minibüs iptal tabi [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 25 Aralık 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Galleria da FAME CİTY vardı hatırlayan varmı ?

manyak bi yerdi ya...

hatırlamazmıyım ya. ne oyunlar ve makineler vardı. nasıl bi şeyse en çok hvuzda remote control gemi yüzdürmeyi severdim. yavaş yavaş söndü evlere bilgisayarların girmesiyle. sonrada puff.

onun gibi birde fenerbahçe pyramid te vardı üstkatında. geçen gün fenerbahçeden geçerken oranın yıkıldığını gördüm. ne yapıldığını bilen var mı?[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Sosyal ağlarda paylaş

ah ah dreamland de benimde çok güzel anılarım oldu :( ilk önce Mcdonaldsın orda gelin arabalarını beklerdik para alırdık (çingenelerle kapış kapış yapardık) sonrada dreamlande girip peluş ayıcıklı bölümde milletin düşürdüğü ayıcıkları toplardık hep unuturlardı almayı herhalde düşürdüklerini bilmiolardı 6 7 tane ayıcığımız oldugu zmnda çocuklara satardık tanesi 500e:) demek iflas etmiş üzüldüm:([signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 25 Aralık 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 25 Aralık 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Galleria da FAME CİTY vardı hatırlayan varmı ?

manyak bi yerdi ya...

hatırlamazmıyım ya. ne oyunlar ve makineler vardı. nasıl bi şeyse en çok hvuzda remote control gemi yüzdürmeyi severdim. yavaş yavaş söndü evlere bilgisayarların girmesiyle. sonrada puff.

onun gibi birde fenerbahçe pyramid te vardı üstkatında. geçen gün fenerbahçeden geçerken oranın yıkıldığını gördüm. ne yapıldığını bilen var mı?

o pyramidde oyunları kzandıkca sana puan veriyodu ablamla bigun bi oynu hayvan gibi oynayıp deli gibi bilet kzanıp sacma sapan seyler almıstık sanki bedavaymıs gibide mutlu olmustuk

ahhhh ah ne salakmısız yaa[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa
kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Sosyal ağlarda paylaş

bende onu izmit gulfstar adli yerde oynamistim bundan 7 yıl once ama hala aklimdan cikmadi cok zevkli idi ama ne garipki bi turlu rekorumu gecememslerdi orda... arkadaslarla biz gaz yapip daha cok puan yapardik ... ama aklima hic toplari ezmek gelmedi:)[signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli

[Bu mesaj spompas tarafından 25 Aralık 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...