Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Merhaba, Şimdi bizim apartmanın bahçesinde bir kedi hamile kalmıştı. Maşallah 5 tane doğurdu, buna hemen apartmanın bahçesinde koli vs koyup yer yaptık, yavrularla ilgilendik. Yavruların gözleri enfeksiyon kapmış, hiçbiri göremiyordu. Kardeşim sağolsun hepsini veterinere götürüp iğnelerini yaptırdı, her gün gidip göz damlasını damlattı, sonunda görmeye başladılar çok şükür. Yalnız yavrulardan biri kaza geçirmiş sanırım sol arka bacağı kedinin komple yok. Doğuştan öyle olduğunu hatırlamıyorum. Sanırım bir kazada kopmuş. Bu kediyi her gördüğümde çok üzülüyoruz, zıplayamıyor, koşamıyor, seke seke zar zor yürüyor. Bu kedi için protez gibi yapabileceğimiz bir şey var mı ? Böyle uygulamalar yapan veterinerler var mı ? Bilgisi olan, böyle bir uygulama yapan bir veteriner tanıyan varsa ve paylaşabilirse çok sevineceğiz. Şimdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 3d printerdan bi ördeğe ayak yapmışlardı, internette dolanıyordu fotoğrafı. https://www.google.com.tr/search?q=duck+3d+printer+foot&safe=off&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DIjOUvLnO43eygPzm4HwAg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=965 ahanda şu. ama komple bacak yoksa zor olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yapmayın ya, gerçekten umutluydum böyle bir şey vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Wispy said: Yapmayın ya, gerçekten umutluydum böyle bir şey vardır diye. abi fotograf atabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Tamam kediyi bir daha gördüğümde fotoğraf atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bacak takmaniz fayda etmez, biriniz evine almadigi surece yasamaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Kargo almaya gitmiştim. Yolda 3 bacaklı kedi gördüm. Epey de şişmandı. Tazı gibi koşuyordu. Belli bir süre sonra alışıyorlar. Ama bu yavru olduğu için zor yaşaması. Bir şekilde yetişkinliğe kadar yaşarsa sonra kurtarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://theilovedogssite.com/worlds-first-rescued-prosthetic-dog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 zipzip said: http://theilovedogssite.com/worlds-first-rescued-prosthetic-dog/ buda sahibi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar