Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hahaha dumurmuş soru 11. gün sonu adam ölmüş diyince koptum birden haha var böyle sorular bizim bi fizik kitabındada serbest düşmeyle ilgili bi soru vardı. bi leylek kaçan bi hırsızı görüpp kafasına bi şey bırakıyor. bu şey kaç saniyede düşer gibisinden lol[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
metboy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aehu çok kolay ama saçma soru. össye hazırlanırken daha ne saçmalıklar görceksiniz. bir olasılık sorusu vardı o daha komikti. "bir grup çocuk kavga ediyor. 10 tanesinin kolu 20 tanesinin bacağı 5 tanesinin hem kolu hem bacağı kırılıyor. rastgele seçilen 2 kişinin hem kolu hem bacağı kırılmış olması olasılığı kaçtır?" böyle bir şeydi soru. :) (sayıları salladım)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O baştakilerin işi karpuz.Öss sistemini beğenmen de ilginç doğrusu...Biz yeni sistem önersek n'olcak ki ?Kabul edip uygulayacaklar sanki Arkadaşım var,Amerika'da okuyo,her ay sonu bi sınav oluyolar,ona göre en yüksek notu seçip giriyosun üni ye.[signature][hline]matter of time.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ilginc bi soru.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ben 1997den sonraki tüm össleri çözmüştüm böyle bir soru yoktu birde öss pek böyle şebeklik yapmaz %100 dershane işi[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 allah rahmet eylesin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 öss hazırlık kitabından alınma soru.[signature][hline]beş hececiler
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 C) 149.. neden olmasın, zırvalık sorusuna cevabı?.. ÖSS sınavına koymalıdır bu. Bu gibi şeyler ÖSS sınavına koyarsa umarım skandal ortaya çıkarır Eğitimciler ve ÖSS kurbanı insanlar Milli Eğitim Bakanlığına prostesto eder. ÖSS sistemi değiştirir ÖSS'de kazanmayanları bir şans verir ve kazanmayı hak eder. ÖSS sistemi değiştikçe sınavı ortadan kalkar serbest gibi Üniversite'ye gidebileceğiz. Bunlar böyle giderse ÖSS'de kazanmayanlar kazanacak kazananlar kaybedecek..[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 öss ...ösym..karpuz..haklısın mı dielim sence sana?..[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yukarda koymuş ya :) türkçeye koysunlar daha iyi olur[signature][hline]:))) !!! ........................
Öne çıkan mesajlar