barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hack le gulum sen.pardon sen hacklemicen dimi baskasi yapcak. yaw sizde cocugun ustune fazla gitmeyin. aa yaziktir. ezmeyin cocugu. bırakın hacklesin cani cekmis cocugun. sora jedi ının bir yeri şişecek. yanliz adamın(cocugun) bir tarafini kutlutorum. cocuk butun forumu karsina aldi hala burada direniyor. ne diyim yane. gerci bunlara biz bi de arsiz diyoruz ama o da ayri.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Adam günde 5 defa yeni hotmail accountu açıp msn listeme girmeye çalışıyor[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 süper bir adam yani[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead bonecrusher : imzana Beş Hececiler yaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Beyler madem tum site bu adama karsi bir topic aciyorum oraya bu arkadas hakkinda dusunduklerinizi yazin hatta sticky yapalim paticikin en sevilmeyen üyesi cem_jedi nasil olur bir ara fan club falanda acariz anti-cem_jedi diye ne dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=102178 hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Cocukla cocuk oluyosunuz bi de agiz dalasina girip cevap veriyosunuz aferim size..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 odesa bari sen yapma yahu baska biri satsa uzulmem bu kadar acikcasi bu kisiye ama bildigim sevdigim birinin karakterinin bu kisinin elinde olmasi uzer baya bi ... bence bir kez daha dushunun satmadiysaniz hala ... umarim ki satmamissinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Siteyi hackletecek adam arıyorum. 200 milyon civarında para verebilirim. (Olası Cemvari diyaloglar:D)[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Penthesilea, 20 Aralık 2004 18:15 tarihinde demiş ki: O değil de, korktuk be abi, adam ilk başlarda karakter çalma çabaları içindeydi de ondan. şekerim nbr zegna ben arkk felan arada uo takılcaz gelsene mystry(aka murdock)[signature][hline] Mystry rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Sne özel mesaj atsaydin keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 NOLUIR BIZI HACKLETME!!'23 (up) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ve jedi accauntunu hiç bi zaman alamadı.... TA Kİ NGE GELİP ONU JEDİ YAPANA KADAR!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 söylentilere göre nge yi çıkarması için soe yi gizlice bizim cem-jedi finanse etmiş, zararınızı karşılarım para mühim değil yeterki bütün tayfayı oyundan koparın demiş..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sen nerden ögrendin bu gizli bilgiyi duyurmamak icin o kdr ugrasmisti :P benmi nerden biliyorum? ben cem_jedi'in fan club'ına üyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 o değilde bi yosma verici vardı noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dsfgdfhdghlşmjsdhgoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bi ara yok banlandı ceza aldı falan diyorlardı ama inşallah doğru değildir. MOP'un vazgeçilmeziydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ismini degistirmisti kebap lahmacun gibisinden bisi yapmıstı yosma =) ahaha gider ne dalga gecerdim ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yav o bizim iorfa nın alt charı idi biri gidip ispiyonlamıştı onu frf den olduğuna dair dedikodular vardı. Soe den warn geldi char ismini değiştirmezsen silecez ya da biz değiştirecez vari birşey o da türkçe de yosma nın kullanımına ilişkin resmen bir dil tezi hazırlayıp adamlara göndermiş ancak mal soe bunu da anlamayıp ben anlamam kardeşim silecen diye tutturmuştu. ulan girince şuraya moralim bozuluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yaww evet olay baya ses getirmisti hatta oyunu bırakma olayları bile oldu herkeze laf ediyodu falan ve cok gereksizceydi onun sikayet edilmesi abuk subuk bi olaydı Yosma MOP'un güzeliydi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hey gidi hey ! aglayacam tutmayın beniiii.......... Aceh bak benim Ockev de Banes hearth satıyor görüyormusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 agla abi agla acilirsin walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 maxrep said: benim Ockev de Banes hearth satıyor görüyormusun! hehhhehehehh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar