Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odesa dan aciklama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hack le gulum sen.pardon sen hacklemicen dimi baskasi yapcak.
yaw sizde cocugun ustune fazla gitmeyin. aa yaziktir. ezmeyin cocugu. bırakın hacklesin
cani cekmis cocugun. sora jedi ının bir yeri şişecek.
yanliz adamın(cocugun) bir tarafini kutlutorum. cocuk butun forumu karsina aldi hala burada direniyor. ne diyim yane. gerci bunlara biz bi de arsiz diyoruz ama o da ayri.[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master(dim)
ayrildim:((((((((((
Mesaj tarihi:
Adam günde 5 defa yeni hotmail accountu açıp msn listeme girmeye çalışıyor[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
Beyler madem tum site bu adama karsi bir topic aciyorum oraya bu arkadas hakkinda dusunduklerinizi yazin hatta sticky yapalim paticikin en sevilmeyen üyesi cem_jedi nasil olur bir ara fan club falanda acariz anti-cem_jedi diye ne dersiniz :)
Mesaj tarihi:
odesa bari sen yapma yahu baska biri satsa uzulmem bu kadar acikcasi bu kisiye ama bildigim sevdigim birinin karakterinin bu kisinin elinde olmasi uzer baya bi ... bence bir kez daha dushunun satmadiysaniz hala ... umarim ki satmamissinizdir.
Mesaj tarihi:
Siteyi hackletecek adam arıyorum. 200 milyon civarında para verebilirim. (Olası Cemvari diyaloglar:D)[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 20 Aralık 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
O değil de, korktuk be abi, adam ilk başlarda karakter çalma çabaları içindeydi de ondan.

şekerim nbr

zegna ben arkk felan arada uo takılcaz gelsene

mystry(aka murdock)[signature][hline] Mystry
rd

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
söylentilere göre nge yi çıkarması için soe yi gizlice bizim cem-jedi finanse etmiş, zararınızı karşılarım para mühim değil yeterki bütün tayfayı oyundan koparın demiş.....
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yav o bizim iorfa nın alt charı idi
biri gidip ispiyonlamıştı onu frf den olduğuna dair dedikodular vardı. Soe den warn geldi char ismini değiştirmezsen silecez ya da biz değiştirecez vari birşey o da türkçe de yosma nın kullanımına ilişkin resmen bir dil tezi hazırlayıp adamlara göndermiş ancak mal soe bunu da anlamayıp ben anlamam kardeşim silecen diye tutturmuştu.

ulan girince şuraya moralim bozuluyo..
Mesaj tarihi:
yaww evet olay baya ses getirmisti hatta oyunu bırakma olayları bile oldu herkeze laf ediyodu falan ve cok gereksizceydi onun sikayet edilmesi abuk subuk bi olaydı Yosma MOP'un güzeliydi be :D
  • Yeni Oluştur...