Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odesa dan aciklama

Samah

Öne çıkan mesajlar

herkese selamlar
arkadasla konustuk alma niyeti oldugunu soyledi su an icin char hala bizde isler yolunda giderse niyeti hala olursa almak icin odesa ve quasar satilmis olacaklar ha ayrica 4224ls ve 2002 healer di jedi char yanlis yazilmis yazilandan cok daha fazla kristal olmasi lazim ustunde cem hakkaten acemi bir arkadas belli oluyor hehe
neyse arkadas zaten dark jedi olmak istedigini belirtmisti e mecburen bu durumda FrF den cikacak zaten ben acc u vermeden once FrF den remove ederim chari hic bosuna tartismaya gerek yok oyun icinden uzun uzun da konusabiliriz bu konulari bosuna sorun etmeyin daha buralardayiz[signature][hline]No game No stres
Long Live Rebellion
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de, korktuk be abi, adam ilk başlarda karakter çalma çabaları içindeydi de ondan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle cem seni kutlarim ikincisi eclipsedeki tum tanidigim bhlara tell atcam para vercem elimden geleni yapip seni yurutmuycem bile zaten bunu yaptirmasam bile sen iki gun sonra öle öle exp.i eksilerin dibine dayarsin ayrica mesaj attigin yere dikkat et siteyi hacklerim flnmis burasi sokak degil terbiyeli takin burada yuzlerce insan gordum herbiri birbirinden iyidi bide sacma sapan topicler acip aptaca seyler soleme
neymis benim jedi accountum varmis resmini gormek istiyenler msne gelsinmis gucenme ama ben bole insanlar gösteriş budalasi diye cagiririm burda bir suru jedi var ama hic biri senin kadar hava atmadi
Sosyal ağlarda paylaş

xieon valla swg oynamıyorum fiyatı alamadım ama böyle herifler gelip jedi olup hebe hebe yapınca üzülüyorum

sonuna kadar arkandayız :D zehir et adama oyunu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gibi bu arkadaşdan rahatsiz olanlarin bu kişiyi şikayet etmesini istiyorum belki bu yolla bir yerlere gelebiliriz...
Ama şunuda biliyorumki ayni adam ikinci bir account yaratip onlada başlar buraya bir çözüm bulalim acaba üye olurken sinav falan yapilsa genel kultur falan bakimindan nasil olur o zaman daha seviyeli bir yer olur bure :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla karakter kasmak hele jedi yapmak boru diil
tekrar gelirse tekrar attırın
hem bedavada diil:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Rüya
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca kredi kartı verilip gerçek isimlerin bilindiği ciddi bir üyelik sistemi var swgnin (tabi kendi ismini girmiştir artık)
dava bile açılabilir yani
öyle internetten laf atmakla olmaz yok öyle iş[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Rüya
Sosyal ağlarda paylaş

hackletçenmi????

Ne bu abi hack dediğin?? onudamı başkasına yaptırıp hazıra koncan??? bi işide kendin yapsan??

düşünmeden edemiyorum acaba ewde bu çocuğa yemeyi çiğneyip mi weriolar die hani onuda yapamassın şimdi sen... direk yut houuuuuuuuuuuupp....

Buarda site hack lemek bakkaldan ekmek almak falan sandın sen heralde???[signature][hline]SWG: <> Eclipse
-------------------------------------
EQ2: <> Runnyeye

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...