Samah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 herkese selamlar arkadasla konustuk alma niyeti oldugunu soyledi su an icin char hala bizde isler yolunda giderse niyeti hala olursa almak icin odesa ve quasar satilmis olacaklar ha ayrica 4224ls ve 2002 healer di jedi char yanlis yazilmis yazilandan cok daha fazla kristal olmasi lazim ustunde cem hakkaten acemi bir arkadas belli oluyor hehe neyse arkadas zaten dark jedi olmak istedigini belirtmisti e mecburen bu durumda FrF den cikacak zaten ben acc u vermeden once FrF den remove ederim chari hic bosuna tartismaya gerek yok oyun icinden uzun uzun da konusabiliriz bu konulari bosuna sorun etmeyin daha buralardayiz[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 O değil de, korktuk be abi, adam ilk başlarda karakter çalma çabaları içindeydi de ondan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben o accountu alıcam çok kararlıyım ben odesa ve Quasra characterini almak için Burak abi ile konuştum anlaştık hatta telefondada görüştük msnde de görüştük ve ok dedi [Bu mesaj Cem_Jedi tarafından 20 Aralık 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 o guild'de dark jedi var e ozaman o da atılsın allahım yaa bu ne onuda atın yemiyo demi !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem_Jedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 swgye de mi dadandi boyle tipler, bleh[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Üzülme, ağlama bu kadar, seni de bir gün sevecekler...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 20 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 oncelikle cem seni kutlarim ikincisi eclipsedeki tum tanidigim bhlara tell atcam para vercem elimden geleni yapip seni yurutmuycem bile zaten bunu yaptirmasam bile sen iki gun sonra öle öle exp.i eksilerin dibine dayarsin ayrica mesaj attigin yere dikkat et siteyi hacklerim flnmis burasi sokak degil terbiyeli takin burada yuzlerce insan gordum herbiri birbirinden iyidi bide sacma sapan topicler acip aptaca seyler soleme neymis benim jedi accountum varmis resmini gormek istiyenler msne gelsinmis gucenme ama ben bole insanlar gösteriş budalasi diye cagiririm burda bir suru jedi var ama hic biri senin kadar hava atmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 xieon valla swg oynamıyorum fiyatı alamadım ama böyle herifler gelip jedi olup hebe hebe yapınca üzülüyorum sonuna kadar arkandayız :D zehir et adama oyunu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Lightsaber girerse, açılır ama ona göre.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Benim gibi bu arkadaşdan rahatsiz olanlarin bu kişiyi şikayet etmesini istiyorum belki bu yolla bir yerlere gelebiliriz... Ama şunuda biliyorumki ayni adam ikinci bir account yaratip onlada başlar buraya bir çözüm bulalim acaba üye olurken sinav falan yapilsa genel kultur falan bakimindan nasil olur o zaman daha seviyeli bir yer olur bure :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla karakter kasmak hele jedi yapmak boru diil tekrar gelirse tekrar attırın hem bedavada diil:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim hacklet bakalım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ayrıca kredi kartı verilip gerçek isimlerin bilindiği ciddi bir üyelik sistemi var swgnin (tabi kendi ismini girmiştir artık) dava bile açılabilir yani öyle internetten laf atmakla olmaz yok öyle iş[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 siteyi hackletcekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Chemical, abi gaz olma oyundan demedik patickiden dedim :) oyunda bole satin almalar cok ona birsey demiyorum ama boyle seyler buralarda kotü bu arada kedin çok şirinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Cem komiksin. Ama gülünç anlamında sevindirikleşme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ahanda hacklendi ahhhhh dunyadan patiye dunayadan patiya burda garip yaratik bize geliyooooooooo....(sessizlik) olamaz bu cam hackliyor bizi aaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 olsun ehehe kedim süperdir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 haha bu cemi benide öldürücekti msn aracılığıyşa :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hackletçenmi???? Ne bu abi hack dediğin?? onudamı başkasına yaptırıp hazıra koncan??? bi işide kendin yapsan?? düşünmeden edemiyorum acaba ewde bu çocuğa yemeyi çiğneyip mi weriolar die hani onuda yapamassın şimdi sen... direk yut houuuuuuuuuuuupp.... Buarda site hack lemek bakkaldan ekmek almak falan sandın sen heralde???[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 cem_jedi paticik in en önemli siması olmaya dogru gidiyor yanlız. herkesin imzasında. bendemi koysam :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 direk banlamislar :( ama ama.. o bonziydiiiii[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende diyorum bi ara açılmıyo site niye acaba ....[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hmm yine haxxorlar mı bastı haxxorlanıyormuyuz ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead bonecrusher : imzana Beş Hececiler yaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar