SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Infernal_Reborn, 01 Aralık 2004 21:01 tarihinde demiş ki: ne çıplağı be nu-metal new metal anlamına gelir (ne kadar dogru orası tartışılır.) hah adam doru soylemıs amarıganlar new ı nuw=nu gibi okurlar bu da nu metal oluyor. yani yeni nesil metal anlamında solsitlerde soft ses tonu var arka sample ler metal soundları tasır tmm ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 new metal olayı dogru ama nu metal slipknot mudvayne falandır sorarım linkine benzerlermi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 nu-metal belli bir tarzın tanımı değildir zaten. popüler crossover turlerin tumune verilen isimdir. rap metal, newschool hardcore, grunge, metalcore, alternative rock, drumnbass punk ve bazen de industrial metal bu tanımın içine girer.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ne derseniz deyin ama lpye kötü grup demeyin. tamam kabuldür, artık piyasa grubu oldu (ne yazıkki), ama hala çok iyiler. lp - alternative rock[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Why am I fighting to live if I'm just living to fight ? Why am I trying to see when there ain't nothin inside ? Why am I tyring to give when no one gives me a try ? Why am I dying to live if I'm just livin' to die ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 türü fln önemli değil ama şu jay-z ile olan numb encore hoş olmuş[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Zeppelin, 02 Aralık 2004 16:35 tarihinde demiş ki: ne derseniz deyin ama lpye kötü grup demeyin. ahah buna gülerim işte Vokalistleri chester sanırım Herif full detone eyini seviyorsanız artık ... mtv de bi zenci ile recover yaptıkları şarkı numb var görüoz orda herif uzatma bile uzatamıo ses yamuluo bırakın ya böyle grupmu olur allah aşkına en önemli malzeme vokal ama bok gibi nesi iyi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Nedir ki bu kategorize etme zorunlulugu? Guzeldir veya degildir, dinlersin veya dinlemezsin. (uzun sure kategori arayisindan sonra bu noktaya geleceksiniz nasil olsa, hizlansin isler biraz :))[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Erutan, 03 Aralık 2004 12:53 tarihinde demiş ki: said: Zeppelin, 02 Aralık 2004 16:35 tarihinde demiş ki: ne derseniz deyin ama lpye kötü grup demeyin. ahah buna gülerim işte Vokalistleri chester sanırım Herif full detone eyini seviyorsanız artık ... mtv de bi zenci ile recover yaptıkları şarkı numb var görüoz orda herif uzatma bile uzatamıo ses yamuluo bırakın ya böyle grupmu olur allah aşkına en önemli malzeme vokal ama bok gibi nesi iyi? dedigin jayz ile birlikte numb/encore caldiklari klip, evet cidden detone orada. ama gayet duzgun soyledigi gigler de var, albumler zaten efekt delisi oldugu icin olsa da olmasa da anlasilmiyor tabi de eheh.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 lp sux no offence[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Delinquent yaw ben bu Hırboların canlı canlı tv de izledim yok kardeşim vokalist berbat in the end full detone Point of authory de ses kesiliyor daha bir sürü şey ııh[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Nu metal dedikleri müzik türünün özelliği o zaten. Abik gubik birini çıkarıp bilgisayarla şarkı söyletmek.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 :D LP SÜX sum 41 bile 10 bin kat onlardan iyi hiç deelse vokali iyi :D [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Aralık 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Delinquent, 03 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Nedir ki bu kategorize etme zorunlulugu? Guzeldir veya degildir, dinlersin veya dinlemezsin. (uzun sure kategori arayisindan sonra bu noktaya geleceksiniz nasil olsa, hizlansin isler biraz :)) +1.1563[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 isimlerini bir parktan esinlemişler sanırım. Lincoln Park çalıştıkları yerin karşısındamıymış.Ondan esinlenmişler.Oldukça orjinal bir isim =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Erutan, 03 Aralık 2004 21:27 tarihinde demiş ki: yaw ben bu Hırboların canlı canlı tv de izledim yok kardeşim vokalist berbat in the end full detone Point of authory de ses kesiliyor daha bir sürü şey ııh lp yi muzıklerı kurtarıyor zaten...Hadi onlarada boktan de de :):)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu arada Sum 41 ın yeni albümü cıktı Denemenizi tavsiye ederim... baya hoş güzel şarkılar süper şarkılar var hatta mümkünse şu üç şarkıyı ard arda koyun Intro No reason 88 [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Aralık 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 link-in park link-in p.a.r.k p.a.r.k=probably acustical roaming kleudoscopes.. burda geliyor (bkz: Sallama sanatı)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: obacan, 01 Aralık 2004 19:32 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Aralık 2004 12:54 tarihinde demiş ki: [Link]In Flames versek =] ehue :) +1 yapmayın etmeyin yaramı deşmeyin offfffffffffff sen ne güzel gruptun be in flames ah ulan ahhhhhhhhhhh[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 IN FLAMES WE TRUST! yeni halleri de eskisi kadar güzel bence. tamam death yapmıyorlar artık ama onlara benzeyen baska bir grup daha gostermek cok zor (belki soilwork, bir de cob da yeni epsinde hafiften kayıyor metalcore a, albüm çıkınca görücez)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Infernal, tabiki tercih meselesi de, yapma be abi Trigger nedir öyle Korn mu izliyorum klipte, In Flames mi anlayamadım. Hala çoşturuyo şarkılar belki ama yok yani o adamı manyak eden in flames ruhu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Gardenian var ama dağılmışlar galiba,CoB da dehşettir,ama ne derse desinler,Tanrı derim In Flames e başka da bi şeydemem... ....watch me all in flames....[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 my heart in flames.. ulan gaza getirdin simdi jester race cdsini taktım onu dinliyorum baştan :D[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Abi nedir bu hip hop şarkı türü. Ha tamam anlıyorum saygıda duyuyorum. Ama her yerde bunlar, eskiden yoktular birden zenciler çıkarıverdi. Trend oldu kıl oldu tüy oldu. Adı üstünde Rock'n Coke festivaline bile geldiler. Neden Rock'n coke dedikki biz onun adına o halde? Sadece rock olmayacaksa neden ismi böyle? resmen köpürdüm... 50 cent ne işin vardı o sahnede? NEREDEYDİ LİNKİN PARK???[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ehue ben de lunar strain dinliyom,everlost da kopabilirim,bye şimdiden,arkasından slaughter of soul gelir sağ kalırsam :D[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 metal yapmıyor alakası yok orası kesın de ne yaptıgını tam bılmıyorum :)[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar