Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Galaxy Note akşam sarjı bitti, yatarken taktım sarja. Kalktığımda telefon ateş gibi ekranda kapalı gibiydi. Sarjdan çıkardım hala sıcak, ekranda açılmıyordu. Soğusun diye bataryayıda çıkardım. Şimdi açılmıyor. Sarja takıyorum sarja dair hiç bir belirti yok. power+home+volume tuşlarıyla factory reset atayım dedim onuda yemiyor. Stock rom kullanıyorum, ama hiç bir şekilde açamadım. Bataryadan şüphelendim ben şahsen, telefonculara sordum uygun bataryada bulamadım. Şimdide yolculuk telaşı uzaklaşamıyorum fazla merkeze gideyim geleyim diye telefoncuya versem zaten 3 gün o kadar vaktim yok ve bana telefon lazım. Çok sıkışırsa gidip yeni telefon alıcam gibi duruyor ama çözümü varmı başka böyle? İnternette açılmaması durumunda hep home+volume+power kombinasyonu verilmişte yemiyor işte bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Geçmiş olsun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 vefat etmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Dragonfire said: bende stock olmayan rom var, alet şarj aleti takılıyken açılmıyor: şarj aletini çıkartıp, arkasından bataryayı söküp tekrar takıp açınca çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hani kitapçıkda yazarya .Şarz olma süresi 2 saat gibi.Şimdi biz uyurken takıp bırakıyoruz ya.Bir gün yanımızda bu sebebden bir patlama olursa aklımıza gelsin bu topiğğ.Neymiş kullanım klavuzu boşuna yazılmıyormuş bilaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Lithran said: bi git ya sene 2014, aletin şarjı full olunca kesmicek mi sence circuit'ı? kamilgibibirşeysin yani afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Batarya değişti düzeldi. Şimdide 10 saat şarj olması gerekiyormuş ilk sefer için gerçek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Evet şarz dolunca kesicek tabiki.Üreten adam onuda yapıyor.Ama o kesici işlevini yetirince alıyosun işte bataryayı eline bir süre sonra onu demek istedim kamilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Lithran said: Evet şarz dolunca kesicek tabiki.Üreten adam onuda yapıyor.Ama o kesici işlevini yetirince alıyosun işte bataryayı eline bir süre sonra onu demek istedim kamilem Lithran said: Hani kitapçıkda yazarya .Şarz olma süresi 2 saat gibi.Şimdi biz uyurken takıp bırakıyoruz ya.Bir gün yanımızda bu sebebden bir patlama olursa aklımıza gelsin bu topiğğ.Neymiş kullanım klavuzu boşuna yazılmıyormuş bilaee bu sebepten patlama olmaz, orjinal batarya/şarj ünitesi kullanmazsan patlar. istersen 365 gün şarj'da bırak yine patlamaz, testleri var ilgilenirsen arat kamilcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Galbimi kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ilk şarj diye bir şey de yok bildiğim kadarıyla. 10 saat tutman gereksiz. 2 saate duvardan %100 olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Bende öyle biliyorum da arkadaşa aldırdım öyle tebihlemişler aldığı yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 10 yıl önceki eski pillerde öyle yapmak gerekiyordu artık lithum-ionlarda falan öyle bi şeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar