axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Esh said: 30-40 kilo benche gülmek 40 kilo zor görüyorum lan ben 77 kilo halimle. O da 6 tekrar zor çıkıyor. 40a gülen varsa eto bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://guides.gamepressure.com/sidmeierscivilization4/gfx/gallery/large/Wallpapers/civ4_gandhi_1600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ahahah kaç gündür stalkluyorsun bunu mesajımın hemen altına atabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Şu Esh said: olm ben oyle hardcore değilim yalnız. ben de göğüs yapcam da 30-40 kilo benche gülmek yok amk ve şu Killer said: yok ya ne gülmesi sana iyi bi idman yaptırayım da kasların şenlensin olm buradan birbirinize artistlik yapmak için sanki ortaya bir sakatlık çıkacakmış hissini edindim. aman zorlamayın birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Esh said: Shoreclub fiyat performansi en yuksek yerlerden biri. Havuz olmadigi icin senelik fiyatlar mac tan falan 1000-1500 daha ucuz bi kere. Ben iki seneligine 2.250 mi vermistim ne yanlis olmasin. Dondurma hakkin da var. 3 ay önce kampanya vardı kız arkadaşımla beraber kaydolucaktık 2 bin liraya ama uymadı bize pek. her gün önünden geçiyorum işe gidip gelirken kafayı sıyırıcam daha 50k altına araba görmedim kapısında, porschelar masseratiler zaten içerideki seviyeyi belli ediyor auehauhu benim gibi orta direklere biraz terso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kermit said: 31 çekmeden gidin kesilirsiniz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: Şu Esh said: olm ben oyle hardcore değilim yalnız. ben de göğüs yapcam da 30-40 kilo benche gülmek yok amk ve şu Killer said: yok ya ne gülmesi sana iyi bi idman yaptırayım da kasların şenlensin olm buradan birbirinize artistlik yapmak için sanki ortaya bir sakatlık çıkacakmış hissini edindim. aman zorlamayın birbirinizi. hocayım ben adama düzgün idman yaptırcam işte ne gazı ne aritlsiği lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ohh,iyi bari. kızlara artistlik yapacam veya arkadaşlarıma hava atacam diye belini sakatlayan arkadaşlar var da, o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Çetin abi sende fitness a başlasana vücut filan yapma ama şişik şişik gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 atleti giyicem içime ama baktım tipler yeto esh'e bi force katayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Soris said: Çetin abi sende fitness a başlasana vücut filan yapma ama şişik şişik gerek yok. SDAFAASS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Çetin abi bi başlasa spora hepinizin eline verir olm adam bir kere iri. Yağları kasa çevirir savunmasız kalırsınız o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 B)- eyvallah Soris şimdilik sadece becerebilirsem hafta içi ama ille de haftasonu uzun yürüyüşler yapıyorum. 2 ayda 10 kgya yakın verdim. dur bakalım,daha ne kadar verebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bugun cuma. pro lar gelmez zaten. pzt salı kendi kendine protein sentezler hale geliyo salon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 prolar gelse nolur me pro adsfa tam formumda değilim gerçi. minibüs caddesinden insek nerden inmek lazım biliyo musun? taksiyle mi gelsem ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 benim salonda ptesi ufak siddette deprem oluyor zam zup zap zup tum kosu bantlari siskolarla dolu haftanin sonuna dogru sayi azaliyor gitgide sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 pazartesi her salon öyle ya klasik " pazartesi başlarım" olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Killer said: prolar gelse nolur olm ahmet enünlü tier den bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fsdf prolara saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar