Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Spor yapsin da isterse benden cok kasi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: olm nasıl bir zevkiniz var ya? kadın dediğin de öyle kaslar, baklavalar falan?!?! memleketin harbi çivisi çıkmış... eli attığında iç yağı gelmesinden iyidir. ya da denizde sırtına çıkıp deve güreşi oynarken, göbek yağlarının ensene çarpmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Shoreclub fiyat performansi en yuksek yerlerden biri. Havuz olmadigi icin senelik fiyatlar mac tan falan 1000-1500 daha ucuz bi kere. Ben iki seneligine 2.250 mi vermistim ne yanlis olmasin. Dondurma hakkin da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Turk lirasi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aa havuz yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kaç tane dondurma veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Esh said: Shoreclub esh misafir olarak götürsene bigün beni.bugün yarın falan olur deno da sporaya götürcekti ses yok dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 2 kutu magnum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 1000 az geldi ayda 83 tl ye geliyor. öyleyse direk gelirim ama havuzlu filan istiyordum ben aslında. fazla kalabalık olmayan bir yer ama. sporium veya hillside filan aşırı kalabalıkmış havuzları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Oha dondurmayla müsteri cekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 maraş kaymaklı olsaydı kesin yazılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 barbu said: KuddusiMavra said: olm nasıl bir zevkiniz var ya? kadın dediğin de öyle kaslar, baklavalar falan?!?! memleketin harbi çivisi çıkmış... eli attığında iç yağı gelmesinden iyidir. ya da denizde sırtına çıkıp deve güreşi oynarken, göbek yağlarının ensene çarpmasından iyidir. arkadaş, lömbür lümbür yağlı da olmasın ama karşımdaki kadın da kadına benzesin.balık etli olsun.elimin altında kas yığını, baklava,vs. çok iğrenç. neyse. zevkler farklı. anlaşılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Killer said: Esh said: Shoreclub esh misafir olarak götürsene bigün beni.bugün yarın falan olur deno da sporaya götürcekti ses yok dsf Gotureyim olur. Ne zaman uygunsun haber ver, bugun off gecicektim ama bi agri hissetmiyorum o yuzden giderim muhtemelen. 5-6 gibi gidiyorum. Salon pzt carsamba saat 6-8 arasi yogun cable ve smithler zorluyo. Onun disinda makinelerde cok sira olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 5-6 gibi akarız istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 balık etli dediğin yağlı işte. 5kg yağ yok göbekte belki ama 1 kg var. yağ kalp krizine sebep olur kuddusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 barbu said: 1000 az geldi ayda 83 tl ye geliyor. öyleyse direk gelirim ama havuzlu filan istiyordum ben aslında. fazla kalabalık olmayan bir yer ama. sporium veya hillside filan aşırı kalabalıkmış havuzları. Havuzlu olunca cok artiyo fiyat. Sporiumda bile bi teklik artiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 barbu said: ya da denizde sırtına çıkıp deve güreşi oynarken, göbek yağlarının ensene çarpmasından iyidir. üzüntülü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Killer said: 5-6 gibi akarız istersen Olur nerdesin sen? Ya da direk salonda bulusuruz cebini at, haberlesiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ren said: barbu said: ya da denizde sırtına çıkıp deve güreşi oynarken, göbek yağlarının ensene çarpmasından iyidir. üzüntülü lol dogaldir. deve guresinde insanin ensesine carpan gobek yatakta da onunu keser, gecit vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 eshle idman bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 31 çekmeden gidin kesilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi twitterdan bi tanıdık göğüs idmanına gelcek var mı yazmış. neresi gidelim dedim shoreclub dedi. tesadüfe bak akfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 olm ben oyle hardcore değilim yalnız. ben de göğüs yapcam da 30-40 kilo benche gülmek yok amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 noldu lan tırstınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yok ya ne gülmesi sana iyi bi idman yaptırayım da kasların şenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar