Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi benim gözlerim 3 numara miyop uzaktan bi hatun geçtiği zaman acaba neye benziyo lan bu diye gözleri kısıp baktıgımda bile çirkin veya güzel hiç farketmiyo ne bakıyosun bakışı söz konusu oluo ben karının bana bakıp bakmadığını bile çözemiyorum. e hal böyle olunca şu şekilde bir göte sahip olan karıya bakma rate i otomatikman %150 artıcak. zaten kezban olan karı 4x kezban olucak. denklemini şimdi kuramadım kurar elbet birileri burdan da gerek yok abi. boşver iyiler böyle.
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 zeper said: said: asıl sorum geliyor. sizce böyle spor yapıp, düzgün bir fiziğe sahip olsalar, kendilerine güvenleri gelse, kezbanlıkları gider mi gitmez, o genetik..=) abi ne diyosun daha kötü olur. azımıza s.carlar.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 O hatunun takip listesinde rihanna var.. Dunyada tek nerdeyse.. Bizim kizlarin brad pitti gosterip bizin oglanlar neden sican gibi demesiyle es ya..
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Esh said: Abi bu konuyu 10 senedir arastiriyorum. Hepsi 30 yasina kilitlenmis. Ya evlenip doguracak ve esofmani cekip suluman izleyecek ya da olecek abi. Yani 30 yas milat bizim kadinlar icin. Ondan sonra bir hayat yok. Spor yapmalarina da gerek yok cunku hedef vucudu diri tutmak degil. O bir achievement sayilmiyor. Belki bizim nesil kirar bu anlamsiz donguyu dedim ama malesef. Cok nadir boyle kadinlar bulabilmek. Asada cok acayip, ben bi sohbette cok da başarılı düzgün bir hatunla böyle bisey tartışmıştım. 30 yasına kadar evlenmemiş olursam işi bırakıp İstanbul'a gidicem muhabbeti yapıyordu. Ne saçma sapan şey diyordum. Hatta 30undan sonra bakire olmanın da anlamı yok falan demişti - yok artık falan demiştim. Böyle bisey hakkaten var yani, genel bi durum.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu hatunun yarısı kadar olsun abi madem..hayır benden, sizden örnek vermeyelim(lafın gelişi tabi, tanımıyorum kimseyi, alınma olmasın). nice delikanlılar telef oluyor berbat fizikli kızları yanında. hiç yok dediğimiz yok zaten ama orana vurduğunda bariz bir eksiklik var. erkekler gene az biraz uğraşıyor sporla. oran daha iyi en azından.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Erkekler de kendine bakmıyo ama en azından o kadar iddialı davranmıyorlar. Kadınlar hem kendine bakmıyo hem iddialı giyiniyor, giyinmeye çalışıyor. Sonra kaplan desenli taytlı roberto carlos bacaklı kızlar sokaklarda.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben bakiyorum kendine canavar gibiyim sonuc : platonik aşık
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 said: Sonra kaplan desenli taytlı roberto carlos bacaklı kızlar sokaklarda. ahahahah
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kaplan desenli roberto carlos olmayıpta kendisinle ilgilenmeye çalışan elemanlara aysktrgtbyhaaa.s.s çeken o kadar çok karı tanıyorum ki o yüzden farkeden bişi yok. bizim bir an önce buraları terk-i diyar eylememiz lazım. olm harbiden lanetli topraklar lan burası. hiçbişeyi güzel değil
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ben de bakiyorum kendime lan. Insan 1.76 boyu var diye bu kadar ezilir mi amk. Keske 1.85 boyum olaydi da iphone5ten nefret edip android fanboi olsaydim.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi 1.76 ezilcek bir boy değil ki? bizim kızların çoğu 1.60 civarı zaten. nereye eziyorlar?
S-H Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 zeper said: said: asıl sorum geliyor. sizce böyle spor yapıp, düzgün bir fiziğe sahip olsalar, kendilerine güvenleri gelse, kezbanlıkları gider mi gitmez, o genetik..=) daha da kötü olur bence.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben ortaokuldayken lise sondaki ablalar bildiğin kısrak gibiydi. minimum 1.80 boy iri böyle abow dedirten karılardı. biz lise sona geldik en uzunu 1.55 puffy nipple denilecek kıvamda memintolar. çernobilin etkileri falan heralde.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu arada bu resimde şop var mı ya? http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/591/JEN%20SELTER%20INSTAGRAM%27IN%20YEN%c4%b0%20FENOMEN%c4%b0/46.jpg garip geldi. alışmamışlıktan mı acaba emin olamadım sdfs.
karatan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 barbu said: http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/591/JEN%20SELTER%20INSTAGRAM%27IN%20YEN%c4%b0%20FENOMEN%c4%b0/07.jpg evet. hurriyetin sitede dolaşırken denk geldim. neden bizim hatunlar hiç spor mpor yapmıyor ya. sonra erkeklerin göbeklerine laf ederler. ;) http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/77591/2368/1/jen-selter-instagramin-yeni-fenomeni asıl sorum geliyor. sizce böyle spor yapıp, düzgün bir fiziğe sahip olsalar, kendilerine güvenleri gelse, kezbanlıkları gider mi? Bu önemli konuyu tartışalım. Ama hocam bu filmin başı, sonrasında kel kafalı kaslı adam ortaya çıkıyordu...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi shop oldugunu zannetmiyorumda burda bi ton badici arkadaş var biri açıklayabilir mi nasıl bu şekle gelebiliyor? yani napıyolar gece yatmadan alttan ittirip streçe sarıp 7 senesini böyle mi geçiriyor bunlar?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bu arada buyuk kalca hic sevmem lan. Bu da baya kotu bence cok orantisiz. Ama gercek spor yaptigi icin repimi aldi
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 genetik + senelerce göt kası çalışma squat
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 iyi de sadece got basmis, hic iyi gozukmuyo genele bakinca.
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fransuxa said: abi shop oldugunu zannetmiyorumda burda bi ton badici arkadaş var biri açıklayabilir mi nasıl bu şekle gelebiliyor? yani napıyolar gece yatmadan alttan ittirip streçe sarıp 7 senesini böyle mi geçiriyor bunlar? adam vurduracak
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Implant vs arti squad genetik.. Kanuni said: she squads!!! yes she is!!! https://www.facebook.com/photo.php?v=181632955377270
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bide yoga pants effect söz konusu olabilir
Öne çıkan mesajlar