Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 neutrino said: "roket adam" said: bi üniversitenin bilgi işlem müdürü mü ne geçen fuarda yanıma geldi, dedi bize şöyle bi proje lazım sizde varmış. dedim aa ayıpsın bizde var ayarlarız, görüşelim. fuardan sonra bi kere aradım, ya çok meşgulüm falan çekti, sonra bi daha aradım, ya çok meşgülüm falan dedi yine randevu vermedi. bastım üniversiteye gittim. bir de ne göreyim. herif gta oynuyor lan. meşgulüm dediği bu. bildiğin gta oynadı o kadar süre boyunca. Abi randevu vermediği halde niye gidiyorsun yüzsüz gibi sdf hasdjkasd zaten o üniversitede okuyorum. dersten çıkınca bastım gittim adamın yanına. herif gta oynuyordu yani. dövecektim neredeyse. AY ÇOK YOĞUNUM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ya iş olarak aslında o kadar aman aman önemli bir iş yapmıyorum, şuan çekip gitsem hiçbişi olmaz aslında. Önemli olan püf nokta, 4.5 aydır çalışıyorum, 8 kişiyiz , 1 kişi daha rapor almadı şu 4.5 aydır bi tek benim o 5 günlük zehirlenme muhabbetim var. Korkum habire rapor alıyora çıkabilir adım , hatta şuan hastayım diye bile herkes 'seninde amma zayıf bağışıklığın varmış hep hastasın' falan muhabbeti yapıyor, şimdi bi de gelmesem daha da adım çıkıcak. Hani 4.5 ayda hiç kullanmamış olsam bu ilk olacak olsa basarım raporu gelmem ama daha önce kullandığımdan dolayı şansımı zorlamak istemiyorum. Ayrıca dün gece saat 23:30 sularında yatarken ateşimi ölçtüm 38.7 idi , 38.7! insan evladı gibi çalışmıyoruz ki bu derece ile ben nasıl devam ediyorum çalışmaya onu anlamadım , kafaya takınca demek ki oluyormuş, ne 38.7si 37 derece olsa hafif kendimi iyi gibi hissetmesem okulda gitmezdim eskiden , şimdi bu halde köpek gibi gel diince gel git diince git oldum :/ Herhangi bir yeteneğım yok ki hiç bi iştende anlamam , hani istiyorum ki açiim küçük bi dükkan , başında duriim ama basit bir iş olsun ki arada sırada böyle hasta olunca veya işim olunca falan anneme babama diim iki dakka durun dükkanda siz benim bugün işim var falan diim , eşime diim sen dur dükkanda bugün ben hastayım falan diim. Napsam manav mı açsam tekel mi açsam emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Adın çıkar her türlü ya onun önlemi yok. Yaklaşık 16 aydır aynı yerde çalışıyorum. Yazın bir kere kolumu kestiğim için 5 gün izin aldım, geri kalan kısımda hr gün gittim. Hasta oldum gittim, işim vardı gene gittim vs. Bu süreçte benim ekibimde herkes en kötü 2 haftada 1 gelmedi. Abartmıyorum. Dün öğrendim ki H3N2 virüsünü kapmışım, dün işe gittim işte çünkü iyi sayılırdım. Millet diyor ne sık hasta oluyorsun fln. Ama dedim işe geliyorum. Bugün gitmem mümkün olmadı çünkü geberiyorum. Hanım sağolsun ayağa kaldırdı biraz. Müdüre söyledim, dedim gelemiyorum rapor alıcam fln kusura bakmayın vs. "Geçmiş olsun ne diyeyim" dedi gavat. Bu yüzden abi hiç uğraşma abi, hastasyan gitme, işin varsa gitme, akşam kuran kursun varsa mesaiye kalma (yaşandı gerçek), değmez çünkü bu özel sektör denen puşt ordusuna. Ben ciddi ciddi Antalya' ya geri taşınmaya düşünüyorum. Pansiyonumuz var. Gider 5 ay it gibi çalışırım, ama kendi işim olur. Kışın da gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Valla ben koydum raporu yatıyom evde hasta hasta. tavsiye ederim bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Kamuda çalışıyorum, geçen sene parça parça toplam 44 gün rapor almışım, aradılar 4 günü işleyemiyoruz ne yapalım dediler, yıllık izinden düşün o zaman dedim, düştüler bitti. Sülalem raad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 quixef said: Kamuda çalışıyorum, geçen sene parça parça toplam 44 gün rapor almışım, aradılar 4 günü işleyemiyoruz ne yapalım dediler, yıllık izinden düşün o zaman dedim, düştüler bitti. Sülalem raad. Benide al arana da 40 gün rapor aliim , nerden baksan 15 gün yıllık izin vardır , haftada 2 günde çalışmıyorsun 52x2 şeklinde 104gün öyle toplam 159 gün çalışmıyorsun her sene. aralara serpiştirsen , 1 gün işe git 1 gün gitme şeklinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Yıllık iznim 20 iş günü, seneye 30 a çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 mithat ve iş yeri maceraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 2 gün rapor alıp, 3. gün de psikloga gitmiştim ex müdür errör vermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar