Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı için değişen logolar

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

bknz. paticik

bknz. yahoo

bknz. google (şu ana kadar gördüklerim içinde en şirini)

bknz. turkcell
flash animasyonlu ve cell-o'nun kızağıyla güsel bi geçiş animasyonu var..

herkesten örnekler bekliyoruz..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

Sosyal ağlarda paylaş

googlenki çok şirin olmuş ya.bu arada yılbasına daha 1 hafta var acele etmeyin başka bir 2004 daha olmayacak hayatımızda.2004ü bir daha hiç geri dönememek üzere kaybedeceğiz bu yüsden değerini bilelim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

way be...
ben yılbaşı istemiom :P[signature][hline]
Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
--------------------------------------
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün
dünyaya yazık olacak
Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol:
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 23 Aralık 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
bu arada yılbasına daha 1 hafta var acele etmeyin başka bir 2004 daha olmayacak hayatımızda.2004ü bir daha hiç geri dönememek üzere kaybedeceğiz bu yüsden değerini bilelim :)

bunalıma sokarsın adamı :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 23 Aralık 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
showtime mıdır nedir digitürk kanallarından biri de wastie gibi popeye gibi şapka eklemiş, bu sabah görünce koptum.

tamam hadi google olimpiyatlarda bile değiştiriyor da, kanal garip geldi. hele ki bir türk kanalı..

showtime türk değil yabancı da ;)

bi de o şapka çok klasikleşti artık ya biçok site en kolayından bi şapka konduruveriyo..bakın bi google daha yolluyorum adam neredeyse 0 malzemeyle (sadece bir google logosu) harikalar yaratıyolar ;)

[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...