Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı için değişen logolar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bknz. paticik

bknz. yahoo

bknz. google (şu ana kadar gördüklerim içinde en şirini)

bknz. turkcell
flash animasyonlu ve cell-o'nun kızağıyla güsel bi geçiş animasyonu var..

herkesten örnekler bekliyoruz..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

Mesaj tarihi:
dediğim gibi flash animasyonlu onu da girip bakacaksınız ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 23 Aralık 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu google'ınkilerin hepsi birbirinden güsel..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:
yoo direk kartopu onlar =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
kartopu da dediği gibi google'ın boyasını akıtıp boyamışlar..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:
değişim güzel bizde deiştik :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
googlenki çok şirin olmuş ya.bu arada yılbasına daha 1 hafta var acele etmeyin başka bir 2004 daha olmayacak hayatımızda.2004ü bir daha hiç geri dönememek üzere kaybedeceğiz bu yüsden değerini bilelim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
way be...
ben yılbaşı istemiom :P[signature][hline]
Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
--------------------------------------
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün
dünyaya yazık olacak
Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol:
Msn
Mesaj tarihi:
çok klasik ya
bu arada googleın günlere özel logoları süper özellikle atina olimpiyatlarınınkiler çok hoştu son gün yunan tanrıları el sallıodu falan..telefonuma geçirmiştim zamanıdna hala durur.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
showtime mıdır nedir digitürk kanallarından biri de wastie gibi popeye gibi şapka eklemiş, bu sabah görünce koptum.

tamam hadi google olimpiyatlarda bile değiştiriyor da, kanal garip geldi. hele ki bir türk kanalı..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 23 Aralık 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
bu arada yılbasına daha 1 hafta var acele etmeyin başka bir 2004 daha olmayacak hayatımızda.2004ü bir daha hiç geri dönememek üzere kaybedeceğiz bu yüsden değerini bilelim :)

bunalıma sokarsın adamı :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 23 Aralık 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
showtime mıdır nedir digitürk kanallarından biri de wastie gibi popeye gibi şapka eklemiş, bu sabah görünce koptum.

tamam hadi google olimpiyatlarda bile değiştiriyor da, kanal garip geldi. hele ki bir türk kanalı..

showtime türk değil yabancı da ;)

bi de o şapka çok klasikleşti artık ya biçok site en kolayından bi şapka konduruveriyo..bakın bi google daha yolluyorum adam neredeyse 0 malzemeyle (sadece bir google logosu) harikalar yaratıyolar ;)

[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
Mesaj tarihi:

bir güzel örnek daha..

[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".

Mesaj tarihi:
Üsttekinden bişi anlamadım ama öbürleri güzelmiş =)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
  • Yeni Oluştur...