Certhas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bu oyun metin 2 imiş. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25499261.asp bakanlık 6 tane oyuna yasak getirmiş internet kafeler için. adamlar 2003 ten itibaren oynamaya başlamışlar herhalde. manhunt ve carmageddon a gelince büyük dramlar yaşanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Öldüreceği şahıslara yaklaşmak için etrafındaki şahısları da öldüren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bloodrayne asassadasdas adasdas dasd asdashdah vampir lobisini işi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 sene 2000 muhtemelen. okuldan kantıra, net cafeye kaçmışız. beta 7.1 mi ne, zıpladığında yavaşlamıyosun o kadar diim. üzerimizde üniforma, öğrenci olduğumuz belli. neti polisler bastıydı. hepsinin anne babası arandıydı, benim de altımda t-shirt vardı nasıl bir hızla çıkardıysam gömleği, okul üniformasını beni farketmemişlerdi. hiç bişi olmamış gibi oynamaya devam etmiştim. buna paralel olarak o zamanlar da vardı bu tarz haberler. hem de daha ateşliydi. bu haber bana o günleri anımsattı. harbiden de cool story imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hotline Miami'yi bir cdye çekip karakolun camından içeri atsak sddfgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 gerçek suçlara bi zk yapamıyoruz, bare sanallarını yasaklayalım diye atlamış biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Manhunt vardı rockstar oyunu talihsizlik olmuş listede olmaması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 gençler LoL oynuyor şimdi hep. Görüyorum ben. Bizim burada camekan bir cafe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 fotografa bak lan nerd army. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 METİN 2 : Planlanmış cinayetler kan ve öfke savaş oyunu. Çeşitli cinayetleri normal bir olay gibi gösteriyor. asdf. http://wiki.metin2.org/index.php/K%C3%B6t%C3%BC_Cehennem_Katliyamc%C4%B1s%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bloodrayne oyniyan mi kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bloodrayne AJAJAAJhdfjkashfjkaslfhaskjfas bu neyin kafası lan ahahash yazamadım ldfogd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 metin2 EA ? oyun kötülük olarak tutuyorda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ne kadar mal insanlar tarafindan yonetiliyoruz yav.Gerizekalinin baskani bir suru akademisyen ve polisin vaktini bosa harcatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 godfather 1-2 hangi internet kafede var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yazık lan birileri bilgisayar bağışlasın hala 10 senelik oyunları oynuyorlar sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar