Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadol ile katıldıkları 16 bin kmlik Pekin-Paris rallisini 2inci bitirdiler

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet'te gördüm sabah hikayeyi.Resimli şekilde anlatmışlar yaşadıklarını.Çok hoşuma gitti.Paylaşmak istedim.
Yazının bir bölümü ve linki aşağıda veriyorum.

Arabamız fiberglas olduğundan Pekin’de ralli öncesi ‘plastik araba’ diye maalesef biraz hor görüldü. Bu yüzden, Aston Martin DB5’in önünde böylesine zorlu bir yarışı ikinci bitirmek çok keyifliydi. Ama yarışa katılan ilk Türk ekibi olmak bizim için daha önemliydi!

kaynak: http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/77565/4369/1/anadolla-colu-astilar
Sosyal ağlarda paylaş

90 yilinda anadol kamyonet varmis bizde. Kaputun onunde de aslan modeli varmis demirden. O zamanlar meshurmus oyle seyler sanirim.

Hatta o aslan hala duruyo evde bi yerde.

Aslan oomayabilur gerci ama o tarz bi hayvan gsgchs. Kurt mu acaba.

Bayaa agir bisey dolu celikten yapilmis.

Anadolun kaportasimi keci yeme olayi var bide meshur. Herkes bilir herhalde.

Ama hala sokaklarda dolasabiliyo bu arabalar. Helal olsun uretene.
Sosyal ağlarda paylaş

Anadol amblemi diil abi zaten benimki. Orjinal amblem diil yani.

O dönem anadolların önüne takarlarmış böyle değişik figürler. Moda gibi bişeydi herhalde. O tarz bişey bizdeki.

Hatta gece eve giderken sökerlermiş bunları çalmasın hurdacılar fln diye ahaha. Ağır olduğu için hurdacıları cezbediyodu herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl uçak ürettiğimiz zaman amerikalılar gelmiş,"olm,manyakmısınız,ne uçağı üretiyorsunuz?biz size sizin 1 taneyi mal ettiğiniz fiyata 2 tane satarız"deyip kapattırmışlar uçak fabrikasını; koç'a da ford'u,fiat'ı vermişler Türkiye'de,"uğraşma olm lan araba üretimi ile,burada üretilmişi var lan"demişler.

yazık olmuş.çok tanıdığımız var eskilerden anadol'u öve öve bitiremeyen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yemişler seni ,yoktu öyle şeyler .Millet eskiden mercedes amblemi takardı ilgisiz şeylere ama o köpek zart zurt görmedim bu yaşıma kadar hiç bir anadolda öyle .Bir kişi takmıştır belki de şimdi hepsine takarlarmış demek nereden çıktı , yaşıyor olmasak uydurma tarih yazacanız keratalar.
O zamanlar zaten bir anadol birde skoda pick up vardı memlekette seyyar esnafın kullandığı, renault 12 SW olanlarda dükkan sahipleri idi genelde.

SeaGle said:

90 yilinda anadol kamyonet varmis bizde.

O dönem anadolların önüne takarlarmış böyle değişik figürler. Moda gibi bişeydi herhalde. O tarz bişey bizdeki.
.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...