KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hürriyet'te gördüm sabah hikayeyi.Resimli şekilde anlatmışlar yaşadıklarını.Çok hoşuma gitti.Paylaşmak istedim. Yazının bir bölümü ve linki aşağıda veriyorum. Arabamız fiberglas olduğundan Pekin’de ralli öncesi ‘plastik araba’ diye maalesef biraz hor görüldü. Bu yüzden, Aston Martin DB5’in önünde böylesine zorlu bir yarışı ikinci bitirmek çok keyifliydi. Ama yarışa katılan ilk Türk ekibi olmak bizim için daha önemliydi! kaynak: http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/77565/4369/1/anadolla-colu-astilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bu arabanın adı neden anadol ya. niye anadolu değil, 1 harf kalmış işte veya niye anado değil. anad değil. anadol ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 muhtemelen yabancıların söylemesi güç olur diye düşünmüşlerdir.yoksa bence de anadolu çok güzel isim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi bu nasıl haber, bir tane ralli esnasında çekilmiş fotoğraf konmaz mı? bu arada 2010 yılının haberiymiş :) https://picasaweb.google.com/108225516228707319719/PekingParisPresentation?authkey=Gv1sRgCIWcpICEjub0swE# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 anadol da neymiş o ralli nin ruhu böyle yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Geçen bi haber gördüm ilk türk arabası atilla diye ama bizim anadolumuz var ya. yeni bir şey değil yapılanı yapmayı bile beceremiyoruz. becermek istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben de yazdım aynı paticikte paylaşılan haberin altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 90 yilinda anadol kamyonet varmis bizde. Kaputun onunde de aslan modeli varmis demirden. O zamanlar meshurmus oyle seyler sanirim. Hatta o aslan hala duruyo evde bi yerde. Aslan oomayabilur gerci ama o tarz bi hayvan gsgchs. Kurt mu acaba. Bayaa agir bisey dolu celikten yapilmis. Anadolun kaportasimi keci yeme olayi var bide meshur. Herkes bilir herhalde. Ama hala sokaklarda dolasabiliyo bu arabalar. Helal olsun uretene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Celik enjeksiyon teknolojisi olmadigindan fiberglas yapiyolardi. Fiberi de keci falan kemirebiliyodu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Araba sektörün devleri karlarını ediyor ama bunların yanında 3-5 kazanayım diye ufak çaplıda olsa üretim yapsa başka orta ve küçük oluşumlar ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hititleri sembolize eden bir geyik figürü Anadol'un amblemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/20140104_111702.jpg Buymuş, doberman mı pitbull mu nedir sdf. Aslandan köpeğe düştük ahahah. Ağır bişey bu arada bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 anadol ford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya seagle. o anadol amblemi değil canım,anadol'un amblemi geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Anadol amblemi diil abi zaten benimki. Orjinal amblem diil yani. O dönem anadolların önüne takarlarmış böyle değişik figürler. Moda gibi bişeydi herhalde. O tarz bişey bizdeki. Hatta gece eve giderken sökerlermiş bunları çalmasın hurdacılar fln diye ahaha. Ağır olduğu için hurdacıları cezbediyodu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya sadece anadollara takmiyorlardi onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bak onu bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 allah allah?ben de bilmiyordum arabaların önüne başka semboller takıldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 anadol falan iyi araba lan biz ava onla gidiyoruz yağmur çamur dinlemiyo araba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Şanzımanı da süper anadolun. Şıkır şıkır geçer vitesler hiç zorlanmaz, takılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 nasıl uçak ürettiğimiz zaman amerikalılar gelmiş,"olm,manyakmısınız,ne uçağı üretiyorsunuz?biz size sizin 1 taneyi mal ettiğiniz fiyata 2 tane satarız"deyip kapattırmışlar uçak fabrikasını; koç'a da ford'u,fiat'ı vermişler Türkiye'de,"uğraşma olm lan araba üretimi ile,burada üretilmişi var lan"demişler. yazık olmuş.çok tanıdığımız var eskilerden anadol'u öve öve bitiremeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 az bile demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Anadol efsanedir, bence büyük bi başarıya imza atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 imamizer said: bu arabanın adı neden anadol ya. niye anadolu değil, 1 harf kalmış işte veya niye anado değil. anad değil. anadol ne abi? Yıllardır içimi kemiren gizemlerden birisidir bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yemişler seni ,yoktu öyle şeyler .Millet eskiden mercedes amblemi takardı ilgisiz şeylere ama o köpek zart zurt görmedim bu yaşıma kadar hiç bir anadolda öyle .Bir kişi takmıştır belki de şimdi hepsine takarlarmış demek nereden çıktı , yaşıyor olmasak uydurma tarih yazacanız keratalar. O zamanlar zaten bir anadol birde skoda pick up vardı memlekette seyyar esnafın kullandığı, renault 12 SW olanlarda dükkan sahipleri idi genelde. SeaGle said: 90 yilinda anadol kamyonet varmis bizde. O dönem anadolların önüne takarlarmış böyle değişik figürler. Moda gibi bişeydi herhalde. O tarz bişey bizdeki. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar