Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komsunun kopegi kedileri parcaliyor

chrome

Öne çıkan mesajlar

Evde köpek besleyince eve melek girmiyormuş, lazların çoğunluk olduğu bölge. Adamlar böyle düşünüyor. Hatta birisi evde köpek baktığım için abdestsiz olduğumu, hep cenabet gezdiğimi suratıma söyledi. Malum, adamlar cennete gidecek eğer beni müslümanlığa doğru çekerlerse. Uğruna çocuğun kadar sevdiğin canlının elinden alınması umrunda değil. O kısımda sorun yok, ben abdestsiz olunca adamlar olaya el atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Iki kez isirilmis bir veteriner olarak ufak bir tespit:diğerlerine göre daha saldirganliga eğilimli ırkları şehirde depresif, sosyal hayatlarında diğerleriyle sorun yaşayan kişiler seçiyor. Hayvana yeterli sevgi, ilgiyi göstermeyip Hayvana yazık ediyorlar.
Hayvan sahiplerinden sağlıklı diye çiğ et ile hayvanıni besleyenmi ararsın, daire içinde yaşattığı Hayvana koruma köpeği eğitimi aldiranimi.
Bahçeli, müstakil eviniz ve kopeginize ayıracak günde 2 saatiniz yoksa bu tip büyük ırk köpekleri beslemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

Evde köpek besleyince eve melek girmiyormuş, lazların çoğunluk olduğu bölge. Adamlar böyle düşünüyor. Hatta birisi evde köpek baktığım için abdestsiz olduğumu, hep cenabet gezdiğimi suratıma söyledi. Malum, adamlar cennete gidecek eğer beni müslümanlığa doğru çekerlerse. Uğruna çocuğun kadar sevdiğin canlının elinden alınması umrunda değil. O kısımda sorun yok, ben abdestsiz olunca adamlar olaya el atıyor.

Diyecek söz bulamadım.. Sabır diliyorum sana.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

GERGE said:

Ev kedileri disari cikinca buyuk ihtimalle 2-3 fare, kus filan oldurup iceri giriyor. Dogasinda var. Ya kedine fare oldurmemeyi, kelebek parcalamamayi, kus paralamamayi ogret, ya da asla disari salma.

Ayni mantik. Insana saldirmasi kabul edilemez ama, evet. Biz insaniz cunku, baska neden de yok.

Aynı mantık değil, kediler eğitilemiyor. Köpek her türlü eğitilir.

aynı mantık. timsahlarda eğitilemiyor, benzer bir s sürü vahsi hayvan gibi bu yuzden ev hayvanı olarak beslenmeleri yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...