chrome Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 şimdi bir yazılım istiyorum. verileri gireceğim kutuckların içine, resimleri yükleyeceğim ve bunlardan bana bir word raporu hazırlayacak. böyle bir şey var mı? excel de yapılabilir mi? yapılmışı var mı? biriniz yapacak olsa kaça yapar? teşekkür ederim, saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ne işler karıştırıyorsun sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 java'nin excel kutuphaneleri var yardircam dersen cyrstal report var. ben yapamam dersen uygun ucrete yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 direk VBA ile uğraş, javanın excel kütüphaneleri hep eskiler için, yeni exceller içinleride öğrenene kadar ooooo VBA la yapabiliosun bunları basitçe. excel word arası geçişide kolay kutucuk dediğin excel kutucuğuysa işin daha da kolay resimleri ve verileri elle yükle excele, ordan worde copy paste yapıcan işte istediğin yere. VBA ile bunu yaptırmayı gugıllat bulursun moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://msdn.microsoft.com/en-us/library/kw65a0we(v=vs.80).aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 chrome kovalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 vb iyidir. python'la da yapabilirsin, fikir olması açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Doğru mu anladım bilmiyorum ama girdiğin veriye göre rapor üreten bi şey arıyosan FastReport'a bakabilirsin. Demosu: http://www.fast-report.com:2013/ Çok pahalı değil dicektim de görmeyeli pahalanmış, şu an tek kişiliği 350$, eskiden 90$'dı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar