zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 1.4 lt TSI 180 hp DSG Otomatik > CUPRA 61.500 geçtiğimiz yaz 45900du şu araba.vay arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 KHaRoN said: AHAHAHA (tu) otv zammi bizi etkilemedi , biz hep 50k lik golf aliyoruz. kurmali cam, jant kapakli, reflektorlu far falan... http://i.imgur.com/49aRn80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Sizce ne olacak abi bu piyasa? Şuan araba almak salaklık resmen ama ilerde daha da artacak mı? Piyasa ayaklanmaz mı? Satışları kesmedi mi bu zamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ötv indirimi gelme durumu olur en fazla zaten zam geliyor her sene araçlara kur düştü diye indirmez kimse tamamen tüketiciye bağlı millet deli sevmiş gibi araba alcam diye tutturursa daha da artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben de dizeli verip 1.2 dsg alayım diyordum elime verdi kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Yahu abi benim kıçı kırık corsam bile 37binden başlıyo sıfırı. Bi de benimkinden de boş hale getirdiler yenileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abi şimdi 2009'da ÖTV indirimiyle 33.500 liraya sıfır aldığım astrayı satarak kar edebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Selam, Arabayı değiştirecektim, patladı bir tarafımda :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Daha az aralıklarla değiştirip daha uzun süre kullanacak araçlar seçmeye yöneltir bu. Zaten amaç tüketimi tırpanlamak, içlerinde patladı sıcak para döngüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Selam, Alaydım arabamı, sonra arttırsalardı... anlayamazlar... o motor sesi... vites değiştirirkenki ses... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sen ne alacaktın ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Selam, Benim aracı 33bin TL civarına elden çıkartıp Superb düşünüyorum 1.6TDI nonDSG. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 dsg li al bence sen uğraştırırsın servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Abi git octavia al bence ya çok fark yok diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Dsg kotu degil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Selam, DSG'den çok daha fazla CVT seven biriyim. Çok daha konforlu bir icat :) 2013 Octavia ile 2012 Superb fiyatları denk gibi. O yüzden Superb olsun dedim. Çünkü Octavia 2013 yeni kasayla atılım yaptı. Daha hafif ve daha ekonomik bir araç oldu. Fakat o fiyatlarla bir birleşemeyiz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Superb daha mantıklı. Türkiye pazarında başka orta sınıfta bulunmayan uzun şasiyi bulunduran tek araç. Bu arada o fiyata Lexus LS 400 de var ikinci elde. Vergisi de daha az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar