jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 antibiyotik dokunmuştur değiştirirler ama niye 2k ! demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yeni doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben de hep 2k kullandım günlük. hastanın bünyeye göre de değişir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben doktora sordum ve sıkıntı yok dedi. ayrıca ben doktora yapıyorum ve bence de sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Somon said: Fistan said: soyledigin etkenlerin antibiyotik nedeniyle oldugunu nereden biliyorsun? ben de kullaniyorum farenjit oldugumda augmentin 4 gunde iyilestiriyor aksi taktirde 7-8 gun eziyet oluyor yasamak prospektüsünde yazıyor çünkü bunun dısında 4 ilaç daha kullanıyorum parol zrytec nurofencold bemiks b12 vitaman *augmentin bid augmentin hariç hiçbirinin yanetkisi benim yaşadıklarımı anlatmıyor bütün bu ilaçları aynı anda kullanıyorsan karaciğeri eline alabilirsin yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 chrome sıkıntı yok derken bırakmam konusunda mı sıkıntı yok hastaneye gidicem birazdan benim doktoro lmasada onun yerine bakan nöbetçi doktora danışıcam ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya somon sen sürekli bir ilaç mı kullanıyorsun abi, hep bu ilaç başlıklarını sen mi açıyorsun bana mi öyle denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu arada zrytec filan kullandığını söyledin mi yoksa zaten doktor mu verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahmedinejad said: Somon said: Fistan said: soyledigin etkenlerin antibiyotik nedeniyle oldugunu nereden biliyorsun? ben de kullaniyorum farenjit oldugumda augmentin 4 gunde iyilestiriyor aksi taktirde 7-8 gun eziyet oluyor yasamak prospektüsünde yazıyor çünkü bunun dısında 4 ilaç daha kullanıyorum parol zrytec nurofencold bemiks b12 vitaman *augmentin bid augmentin hariç hiçbirinin yanetkisi benim yaşadıklarımı anlatmıyor bütün bu ilaçları aynı anda kullanıyorsan karaciğeri eline alabilirsin yakında. doktor verdi hepsini anyı anda kullan diye hatta bunlar dışında c vitaminli asprin + bide 2 tane şurupta verdi bildigin 30 saniyede vucuda 8-9 tane ilaç alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: ya somon sen sürekli bir ilaç mı kullanıyorsun abi, hep bu ilaç başlıklarını sen mi açıyorsun bana mi öyle denk geldi yok valla ilk defa konu açtım ilaç hakkında en azından 1 senedir ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 başka biriyle karıştırdım o zaman sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 jacabo said: bu arada zrytec filan kullandığını söyledin mi yoksa zaten doktor mu verdi ben ilk aşamada zrytec ve nezle için nurofen cold kullanıyodum gittim doktora dedim zrytec ve nurofen kullanıyom ama kesmedi ateşim var uyuyamıyorum dedim tmm o zmn sana bunlara takviye ben bide parol augmentin 1000mg 14lük parestparol mu öle bişiy şurup bemiks b12 vitamin yazıyorum bunlarıda al sabah akşam salı günü gel bakalım durumuna dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 adam zaten hasta bi de üstüne gidiyosun hapçı mısın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Gaboo said: adam zaten hasta bi de üstüne gidiyosun hapçı mısın diye http://www.youtube.com/watch?v=xXD8udomIjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 sadece doktorun verdiklerini kullan abi. çok fazla ilaç alıyorsun sıkıntı çıkarıyor vucudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahmedinejad said: sadece doktorun verdiklerini kullan abi. çok fazla ilaç alıyorsun sıkıntı çıkarıyor vucudun. sadece doktorun verdikleri zaten bunlar ben her zaman hasta olunca tavuk suyuna soğan pattes arpa fln atar içerim terler üstümü değiştirir kalkarım 5-6 güne ama bu sefer ateş yüksek olunca doktora gidem dedim ilk 2 tanesi siklemiyoruz.swf yapınca 3.cüsünde baya daha kötü olunca gittim işte yukarıda yazdıgım ilaçları verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Somon said: hayır hastalıgım kötü degildi yani okuyorum millet büyük enfeksiyonlarda fln kullanıyor iltihap akıntılarında fln ben nezleden bronşite dönüyordum ateşim vardı kesicek bişiyler istedim gidip 14 kapsül niye veriyor 1000lik 300lüklerinden fln verse hatta direk parol verse işimi görürmüş bu ne lan bu diğerleri tansiyon ile alakalı zaten hastaneyi aradım doktor yarın gelicekmiş eczaneye gidip bir sorayım bırakayım mı diye olmadı doktorun numarasını alıp evini arıyacagım not hastalık teşhisi nezlenin bronşite çevirmesi streptekok b vs gibi tehlikeli ve dayanikli bakteriyel enfeksyonlar icin yogun miktarda genis spektrumlu antibiotik veriyorlar (augmentin mesela). Bogazda beyaz noktaciklar vs gibi semptomlari var. Ancak 2k mg ben de ilk defa duyuyorum, normal birsey degil cunku augmentin gibi kuvvetli antibiotikler karaciger ve bobreklere agir yuk yapan antibiotiklerdir, dolayisiyla tavsiye edilen max doz 1k mg diye biliyorum. bu arada antibiotikler genelde 48 ila 72 saat arasinda etkilerini gostermeye basliyor. yani 4. gunden sonra eger enfeksyonun bakteriyelse semptomlarinda iyilesme gormeye baslarsin. ayrica augmentin 1k mg genis spektrumlu oldugu icin, halsizlik migde bulantisi, ishal gibi etkiler yapiyor (genis spektrum= birden fazla bakteri familyasina karsi etkili). Yani o hissettigin halsizlik normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 prospektüs said: Yetişkinler: Hafif ve Orta Şiddetli Enfeksiyonlar: Günde iki ya da üç kez 500/125 mg (625 mg) tablet veya günde iki kez 875/125 mg (1 g) tablet. Şiddetli Enfeksiyonlar (Kronik ve rekürren alt solunum yolu ve üriner sistem enfeksiyonları dahil): Günde üç kez 500/125 mg (625 mg) tablet veya günde günde üç kez 875/125 mg (1 g) tablet. Renal Yetmezlik: Doz ayarlaması önerilen en yüksek amoksisilin düzeyine göre yapılmıştır. Kreatinin klerensi > 30 ml/dak: Doz ayarlamasına gerek yoktur. Kreatinin klerensi 10 - 30 ml/dak: Günde iki kez 625 mg tablet. Kreatinin klerensi <10 ml/dak: Günde bir kez 625 mg tablet. http://www.ilacprospektusu.com/ilac/78/augmentin-bid-1000-mg-10-filmtablet hafif ve ortada bile 2 kez kullanılabilir demiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 e doğru demişler bütün vucudu öldür zaten bakteri saldıracak biryer bulamayınca sıkılır gider mantığı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Somon said: Fistan said: soyledigin etkenlerin antibiyotik nedeniyle oldugunu nereden biliyorsun? ben de kullaniyorum farenjit oldugumda augmentin 4 gunde iyilestiriyor aksi taktirde 7-8 gun eziyet oluyor yasamak prospektüsünde yazıyor çünkü bunun dısında 4 ilaç daha kullanıyorum parol zrytec nurofencold bemiks b12 vitaman *augmentin bid augmentin hariç hiçbirinin yanetkisi benim yaşadıklarımı anlatmıyorhastaligindan dolayı olmasın halsizlik hani vucut direnci falan düşüyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 etkisi geçmeye baslayınca augmentinin kendime geliyorum enerji doldugumu hissediyorum sonra ilacı alınca tekrar zombi mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 placebodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kesin placebo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 jacabo said: antibiyotik dokunmuştur değiştirirler ama niye 2k ! demeyin ama niye 2k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 augmentin yasaklanmamış mıydı 5-6 yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar