Osirix Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kafası eciş bücüşken ve agu bugu sesler çıkarırken iyi hissediyor olabilirsiniz ama 3-4 sene sonra her tarafa koşarak gitme ve sürekli çığlık atma istekleri ortaya çıkınca göreceğim ben sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Bide bu her phase gecildiginde bir sonraki phase de gorecem ben siziciler var :) hic de bir sey oldugu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 özel üniversiteye girdiğinde görecem sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ahahaha aynen en ucuz universitenin yilligi 20k artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 dreagloth said: Bide bu her phase gecildiginde bir sonraki phase de gorecem ben siziciler var :) hic de bir sey oldugu yok şimdi olması gerekmez. çocuğun ergen tripleri yapmaya başladığında "paticik'te adı osuruğa benzeyen bir eleman vardı" diye hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Katibim said: Abi ben atayım benim kızın yeni resimlerini de gör devrem maşallah Allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Eyv devrem sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aquila said: masallah, babasi gibi hiyar olmaz isallah. ahahah bağırdım lan şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kavurma said: Katibim said: Abi ben atayım benim kızın yeni resimlerini de gör devrem maşallah Allah analı babalı büyütsün özellikle 2. resimde nasıl masum, mutlu ve huzurlu uyuyor. dünya tatlısı bişi... güle güle büyütün =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 idilik said: kavurma said: Katibim said: Abi ben atayım benim kızın yeni resimlerini de gör devrem maşallah Allah analı babalı büyütsün özellikle 2. resimde nasıl masum, mutlu ve huzurlu uyuyor. dünya tatlısı bişi... güle güle büyütün =)) bu bir bayan yorumu. yakaladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 çok para mı? zikko 1.4 bi araba 40k artık. bunun en azından geri dönüşü var senko said: ahahaha aynen en ucuz universitenin yilligi 20k artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 KehKeh said: 29 yaşındayım bekarım ve mutluyum. denial böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Aluriel said: o yavrunun bi de böylesi var http://i.imgur.com/ZNv2yJg.jpg Paha biçilemez o da abi her gördüğümde çok gülüyorum buna.. sanırsam çıktısını alıp masama yapıştıracam ahahaha amk sinirim bozuldu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben niye yavuzu kucağınızda uyutmak diye okuyorum her seferinde bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yavuz da tam kucakta uyutmalık ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Suark said: çok para mı? zikko 1.4 bi araba 40k artık. bunun en azından geri dönüşü var senko said: ahahaha aynen en ucuz universitenin yilligi 20k artik iyi araba parası işte 5 yıl okusa 100k okul masrafı sırf bunun bide şehir dışında okudğunu düşün 50k'da ordan girse götüne 150k. ha bu çocuk ünive gidince araba isteyecek bir de, 2.el fln aldın susturdun desen 30k'da oraya yaz. 5sene çocuk okutmak zırtıyla pırtıyla 200k'yı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 okutmassın olur biter. liseden sonra kız olursa kocaya erkek olursa hocaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 çocuk 3 senede sora onu geri kazanıo kriz çıktığında, evin haciz aldığında araban altından kelepir paraya gittiğinde dükkanların iflas ettiğinde o sadece 200k harcadığın velet gelio sırtlıo seni. çocuktan daha ii bi yatırım yok, ha hayırsız evlatsa sıçtın tabi sdsf. senko said: Suark said: çok para mı? zikko 1.4 bi araba 40k artık. bunun en azından geri dönüşü var senko said: ahahaha aynen en ucuz universitenin yilligi 20k artik iyi araba parası işte 5 yıl okusa 100k okul masrafı sırf bunun bide şehir dışında okudğunu düşün 50k'da ordan girse götüne 150k. ha bu çocuk ünive gidince araba isteyecek bir de, 2.el fln aldın susturdun desen 30k'da oraya yaz. 5sene çocuk okutmak zırtıyla pırtıyla 200k'yı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Theridone said: yavuz da tam kucakta uyutmalık ha ahauhaush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 niye özele yolluyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Dövlet büze bohmiyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Theridone said: yavuz da tam kucakta uyutmalık ha onu kucağımda uyutur, uykusunun en derin yerinde pıçaklardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Suark said: çocuk 3 senede sora onu geri kazanıo kriz çıktığında, evin haciz aldığında araban altından kelepir paraya gittiğinde dükkanların iflas ettiğinde o sadece 200k harcadığın velet gelio sırtlıo seni. çocuktan daha ii bi yatırım yok, ha hayırsız evlatsa sıçtın tabi sdsf. senko said: Suark said: çok para mı? zikko 1.4 bi araba 40k artık. bunun en azından geri dönüşü var senko said: ahahaha aynen en ucuz universitenin yilligi 20k artik iyi araba parası işte 5 yıl okusa 100k okul masrafı sırf bunun bide şehir dışında okudğunu düşün 50k'da ordan girse götüne 150k. ha bu çocuk ünive gidince araba isteyecek bir de, 2.el fln aldın susturdun desen 30k'da oraya yaz. 5sene çocuk okutmak zırtıyla pırtıyla 200k'yı bulur. ilk 3 senede 200k fazladan kazancak cocuk yapabiliyorsan yap abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ilk seneyi saymayalım ama 48 bölelim 200000/48 = 4.1k türkiyede çalışıcam koşullarım süper olsun iki elim yağda balda olsun diyen adam yapamaz zatende, biraz zora gelen biri yapar. ve sadece işçi olarak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar