Nazca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Evet, benim bu arkadaşla ilgili ciddi sorunlarım var. Kartın yüklü durumda programın ölçtüğü sıcaklığı 225 fahrenheit, yaklaşık 107 dereceyle eşdeğer bir sıcaklık. CPU'da bile 104 dereceyi görmüştüm ama bu gerçekten bambaşka. Exponential da artmıyor üstelik, son zamanlarda ani bir sıcaklık artışı oluyor 3d tasarım vs. yaparken, sonrasında aniden kapanıyor bilgisayar ben yaptıklarımı kaydedemeden. Bu arada kart ısısı idle'da bile minimum 70 derece civarında seyrediyor. Termal paste yeniledim yine fayda etmedi, herhangi bir sıcaklık düşüşü dahi olmadı, hala aynı oranda ısınmaya devam ediyor kart (GPU ram'leri boşta yalnız heatsink'le herhangi bir etkileşimleri yok bu arada), garantisi de bitmiş sanırım 2 yıl sonunda, kaldım böyle renderlarla bir başıma. CPU max. yükte 50-60'ı geçmezken bunu ben açıklayamıyorum, anakart mı sorunlu, hatalı üretim mi, çözemedim. Bu arada sadece birkaç haftadır bende laptop, ne olduysa son birkaç haftada olmaya başladı, bu kendini kapatmalar vs. Sorunun ısınma kaynaklı olduğu epey açık. Dizüstünde tasarım olmuyor cidden ama, şartlar işte. Yetkili ilgili insanlar varsa forumda bir çözüm önerisi istiyorum kendilerinden son olarak. HALP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 E fan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Fanlarda da bir sıkıntı yok, gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 O zaman biri gpu na atesler yagdirma bedduasi etmis abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Soyle son zamanlarda kimi kesip lootladin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Esprili, komikli şakalar yapacaksan garbagea yürü. Zaten şaka kaldıracak halde değilim, hayretliksiniz amk hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Hepiniz derken bi ben yazmisim. Sikko kart icin atar yapacaksan isimiz var ama Voltaj mi verdin karta naptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Win 8.1 de sorunlu amd ler. Öyleyse yeni sürücülere bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ama komikti lan sdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 karta da böyle trip atıyorsan mehh sokarım lan calısmıyorum diyip kapanıyordur. bakıp bakıp off ne çirkin kartsın keşke ölsen falan diyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Hepiniz ne de komik çıktınız arkadaş, fıstık da istiyor musunuz. High-end kartlarınıza da bu ucuz şakaları mı yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/220/652/tumblr_lw9gxyorD71qbis0h.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ya fan calismiyo ya heatsink cikisi mazgallarin tikali. Baska da bir ihtimal yok kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 FORMAT AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 laptopu yan yatır denmemiş bi de guru muru yazıyo adamların titlelarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 5. günün şafağında kasanı doğuya çevir... Saçma sapan artist tavırlarınla bundan iyi bir cevabı hak etmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Yav he. Bilmiyorum demenin uzun yolunu kullanmanızı anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 aente said: 5. günün şafağında kasanı doğuya çevir... ahahahah lan en iyisi bu kitleyin topici :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 fan iyi durumda olsa bile gpuyle heatsink arasindaki macun kuruduysa sicakliklar yukselebilir ya da senden gelen negatif enerjiler laptopun aurasini etkilemis olabilir, noyzuraya tarot fali actir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi bir soru sordum, cevap vermediğiniz gibi konuyla da ilgili bir şey yazdığınız yok, afedersin ama gerizekalı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: E fan? Flameoffear said: Win 8.1 de sorunlu amd ler. Öyleyse yeni sürücülere bi bak. Leopar said: fan iyi durumda olsa bile gpuyle heatsink arasindaki macun kuruduysa sicakliklar yukselebilir konuyla ilgili mesajlar. muneccimlik servisimiz yok, uzaktan bu kadar oluyor tahminle. geri kalani da senin itici mesajlarina gelen tepkiler. begenmediysen seni burada zorla tutan yok, git donanimhabere sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Nazca said: Abi bir soru sordum, cevap vermediğiniz gibi konuyla da ilgili bir şey yazdığınız yok, afedersin ama gerizekalı mısınız? ekran kartına, işlemcine ateş salsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Aluriel said: Nazca said: Abi bir soru sordum, cevap vermediğiniz gibi konuyla da ilgili bir şey yazdığınız yok, afedersin ama gerizekalı mısınız? ekran kartına, işlemcine ateş salsın! En komik mesaj seçtim. asdsadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HD 6970 ekran kartı ile stok fanda aynı problemi yaşadım hatta konusu da bu, gittim GPU soğutucusu aldım 200 lira verip ısı problemini bu şekilde çözdüm. Eğer salyangoz fan varsa (yani tekli fan) bu tarz problemler nadir de olsa gözükebiliyor belli bir kullanım sonrası ATI'lerde. Bunu bir kenara not al. Ayrıca şunu da not al; İnsanlar burada şaka yapabilir, forumun bu tarz bir kültürü var, malzeme bu yani elimizdeki, o nedenle daha sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar