incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi hosta bana les paul kesimi daha rahat geliyo ha ama dersen hediye edicem bunu birak gibsoni tamam derim sdf
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 param olsa da hem les paul hem strat alsam keske hatta ustune de ibanez frm alsam. gidip hem vox ac30 hem orange th30 alsam...
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bence akustik al bi süre takıl çalımını çok geliştirir
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 beginner degilim ki ya akustik aliyim
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Oha ya, beginner değilsin de noobsun sanki. Öyle bi cevap vermişsin ki.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 akustikle sadece akor çaldıkları için etrafımızdakiler öyle yerleşmiş kafamıza. gayet uzun sustaini olan bi alet hertürlü solo atarsın, bend yaparsın. fingerpicking de çalabilirsin. yeni aldım ben ufak boy hayvan gibi sustain var.
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi siz e-gitarin verdigi drive-dis sesini gitarda nasil hissediyosunuz veya ne kafayla dinliyosunuz anlamiyorum sdfgh akustik beginner degilimden kasti adam kotulemiyor sadece akorlari yeterince biliyorum ben slide solo adamiyim demek istiyor
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ben sanki yeni ogreniyorsun o yuzden al gibi anladim. akustikte guzel teknik calisirsin orasi kabul, ama sogurum sadece akustik calsam, bi sure sonra gitardan. evde biton processor/pedal var, gidip akustik almak garip olur biraz bir de.
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bir de inci'nin dedigi olay var tabi bambaska iki gitar sonucta. oturup gary moore'u akustikle calip napcam :)
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: ben sanki yeni ogreniyorsun o yuzden al gibi anladim. akustikte guzel teknik calisirsin orasi kabul, ama sogurum sadece akustik calsam, bi sure sonra gitardan. evde biton processor/pedal var, gidip akustik almak garip olur biraz bir de. Almak değil, ben sana Hummingbird hediye edicektim. Madem istemiyorsun, yapabileceğim bi şey yok. hummingb. Bence elektro çalan birinde kesinlikle klasik gitar veya akustik gitar olmalı. Sesi direk müzik aletinden almak inanılmaz bi zevk çünkü. İnsan arıyor böyle bi şeyi.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ne biliyim 3/4 boy aldım ben elimden bırakamıyorum 1 aydır. clean tonda elektro çalmaktan farkı yok. artısı daha dar klavye zorlar bu açıdan. birde doğal ses. aha fotosunuda koyuyum ufaklığın. http://u1312.hizliresim.com/1j/w/vzftt.jpg
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi o nasıl bi zeka, iki gitarı aynı stande koymak. Hemen deniyorum !
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yildirimokur said: senko said: ben sanki yeni ogreniyorsun o yuzden al gibi anladim. akustikte guzel teknik calisirsin orasi kabul, ama sogurum sadece akustik calsam, bi sure sonra gitardan. evde biton processor/pedal var, gidip akustik almak garip olur biraz bir de. Almak değil, ben sana Hummingbird hediye edicektim. Madem istemiyorsun, yapabileceğim bi şey yok. hummingb. Bence elektro çalan birinde kesinlikle klasik gitar veya akustik gitar olmalı. Sesi direk müzik aletinden almak inanılmaz bi zevk çünkü. İnsan arıyor böyle bi şeyi. sen bana bunu hediye et elektro kariyerimi bitiririm su anda
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Şimdi biraz müzik diyelim mi ? http://www.youtube.com/watch?v=ZSPEqCEE95Q
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 arkadan dayıyomuş gibi geliyo bazen üzülüyorumda sehpa alacak imkan yok şimdilik
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=C1yYy6oD2mA
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 evet işte akoruda arabesk pop akoru çalmış etraftakiler hep soumuşuz daha yeni akor basıyorum şimdi kaydettim. http://tindeck.com/listen/wign telefon boğuk ve kesiyo sesi kaydederken. normalde iki katı sustain alıyosun. bide ufak kasa düşün
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Arkaya metronom koy ve çal hacı. Bok gibi olmuş.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 şarkı çalmadımki abi örnek vermek için. akustik te solo lick işte. backtrack koyuyorum bazen o zaman ritimli oluyor.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bide dırt dırt kesik kesik bi tarzım oluştu gıcık ediyo dinlerken. normalde az kulanılır vurucu yerlerde.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Çaldığın şeyin kulağa hoş gelmesi için belli ritm-tempoya ayak uydurması lazım. İlla belirli bi şarkı olmasına gerek yok.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 o işte basmak istediğim yeri bulmak için düşünüyom biraz ondan oluyo
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Sen yine nickinle uyumlu oldun.
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 o "dusunce" bolumunu kisaltmak icin 2 secenek var ya bol bol gam calisilacak ya da bol bol parca calisilacak ben mesela gram nota bilmiyorum, hangi perde hangi notaya denk gelir hicbi fikrim yok, bi en ust tel mi onu biliyorum. ama simdiye kadar dinleye dinleye baska parcalari cala cala lan soyle yapsam guzel bisiler olur diyebiliyorum ama gordugum kadari ile direk isin tekniginden gidersen acayip kisaltmis oluyorsun bu sureyi. onun icinde oturup calismak lazim ama iste.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 düşünce dediğim o an o havaya girmek. beyninle çalmıyosun gitarı o an o hisse girmen lazım. bide dizinin notalarına alışık olman lazım. mesela bak çingene havası bu dinle http://tindeck.com/listen/oneb 8 tane ayrı nota var şunda. oturup hmm bu nota la bu nota re diye ezberlemiyceksin. dizinin şemasını aklında tut yeter. git gel dizide yukarı aşşağı. 10 dakkada alışırsın. sonrası hissetmekle alakalı.
Öne çıkan mesajlar