Odun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 downtown kid :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Orjinal, eski mini'ler daha güzeldi bence =) VW'nin New Beetle'ı yapması gibi saçma bi fikirdi =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 beetleda Türkiye şartlarında haklı olabilirsin ama Mini'de yanlışsın :-) işin içine BMW girince (ki şu aralar düşük ve küçük araba segmentlerine de yöneliyolar bkz. BMW 1 serisi) olayın rengi değişti bayaa. Adamlar görünümle işi götürdü. Buna rağmen aracın diğer yönleri de hiç sönük değil...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 araba[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ıyyyy ne kadaaaaaar baneelsiiiiiiinnn [iğrenç Ouz][hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mini[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hoş[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sevimli[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Guzel[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 süfer bi otoban faresi o bea :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 nickin gibi bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 nos takıleybıl[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 tek kelime kullanın karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 fashionable[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 tek kelimeyle tanımlamak zor. İllaki bişi yazmak için kelime sallarız ama ben bi örnek veriyim arabayla sakaryaya gidiyorum onume bi kro cıktı yol vermiyo bekle bekle selektör yak baktım olcak gibi degil bende sağdan geçiyim dedim sonra adamda sağa kırdı hayda dedim gene sola kırdım bu arada arada bi dikiz aynasından arkaya bakıyorum arkam boş, tam sola geçtim arkamdan bi selektör geldi oha oldum baya bi uzaga kadar araba yoktu bi anda porş gibin farı olan bişi dadandı tamponumun dibine aramızda 1 metre ben sağımda kalan arabayı geçtim sonra da sağa geçtim ama sağa geçtigim anda uzadı gitti Mini cooper s manyak bişimiş:P deli gidiyo ps:Benim hız 150 falandı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 noslu[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 gereksiz.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: hella, 20 June 2003 13:26 tarihinde demiş ki: Orjinal, eski mini'ler daha güzeldi bence =) VW'nin New Beetle'ı yapması gibi saçma bi fikirdi =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] bence new beetle daha sevimli ve güzel özellikle üstü açık olanları fena değil ama bence new beetle daha sevimli.. mini ise daha çok değişik görünüyor.renkleri ve şekli ile ilgi çekiyor iç tasarımıda değişik tabi. tek cümle ile mini: dikkat çekici,küçük,çok renkli ve ufak bir araba.[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 gereksiz.. özenti işi.. pahallı.. deymes..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tek kelimeyle zor "hayatım boyunca büyük olasılıkla binemiyeceğim,alamıyacağım süper ötesi,etilerde hger akşam 2 kız kaldırmana yarıyacak araç"eh mc yi gereksiz bulanlar yarışmada piyangoda falan kazanırlarsa bi mc bana versinler[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 minik[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 sux[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 1.6 S modeli kompresörlü 163 beygir üretiyor. 1.6 normali 90-115 beygir üretiyor. İleride Borusan bunun modifiye parçalarını da getirtecekmiş hatta alırken garantili modifiye parçalarla alabilecekmişsiniz. O zaman 1.6 normal 126 beygire... 1.6 S ise 200 beygire çıkıyor 0-100 6.7 saniye olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar