Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 lige renk gelmesi lazım olur böyle şeyler. şampiyonluk yürüyüşümüzde ( ft ) böyle çelme uzatanlar illa ki olacaktır sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Luis Aragones vefat etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ARE üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Hiç sevmezdim çok suratsızdı, sağlam kontrat çaktıydı FBye, emekli ikramiyesini aldı gitti tek icraati bu oldu, üstüne Guiza da bunun kazığıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 "Bir gün Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu ediyorum" diyen Ramires, "Galatasaray'a gol atmayı hedefliyorum. Bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğim. Bu golü Efes2'ye tekrar gelip kolbastı oynayarak kutlamak istiyorum" dedi. 26 Şubat İstanbul Arena'da ve 18 Mart'ta Stamford Bridge'de Galatasaray ile oynayacakları maça özel önem veren Ramires, bir arkadaşı, sevgilisi ve annesi ile birlikte geldiği restoranda saat 22.30'dan sabahın saat 02.30'una kadar eğlendi. Türk restoranında kolbastı oynayan Ramires, Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza'nın yakın arkadaşı olduğunu da çevresindekilere belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 valla gider ayak çaktıydı bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Transferin son günü sanırım, bi forvet bi oyun kurucu mutlaka ama mutlaka lazım, inat etmenin takım uyumu şu bu diye artislik yapmanın zamanı değil. Sonra son dakika da şampiyonluk gitti diye ağlayacak millet. Hiç değilse Batajayı falan alsınlar bi forvetlen yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Demba Ba Papis Cisse ve Soriano ile temas halindeymiş FB. Haberler bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hepsi forvet lan bunların.canavar gibi forvet hatları var gözleri doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 forvetler sakat ama 1 ay sıkıntı yaşayacağız birini almazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 souldarkorn said: Demba Ba Papis Cisse ve Soriano ile temas halindeymiş FB. Haberler bu yönde. Abi Soriano'yu Trabzon getirmiş İstanbul'a, anlaşamamış Fenerbahçe de son dakika paniği ile adamı gitmeden yakalamış sanırım ahahah Soriano olmazsa Nobre beyler, fazla beklentiye girmeyin. Sonuç olarak tutuşarak hareket ediliyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Zenci style sonrası Soriano fayda etmez. Anca Demba Ba keser :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sow-Kuyt çift forvet çıksınlar işte elemanlar dönene kadar. O kadar orta saha var takımda 4-3-1-2'ye dönülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 orta saha yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kuyt'ı ortaya çekip, yerine Topuz'u koyarsın da, sol taraf felç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sow kuyt çift forvet çıkarız forvet arkası emre b. orta alan meireles mehmet topal baLoni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Caner'i öne çıkarıp Sow'u forvete çeker Ersun Yanal. HAK sol bek olur. Veya Kuyt forvete çekilir Topuz sağda oynar. Sistemi zannetmiyorum değiştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Topuz pehlivan gibi bişey olmuş ya, onu unutun artık bu sezon. Kuyttan başka sağ tarafta oynayacak adam yok, takımda 150 tane "ortalama" orta saha var ama kanat oyuncusu yok. 433 çakma Barca taktiği tek seçenek sanki, b.k var gibi inat ediyor adam bu taktikte, bunu yapacak oyuncu kalitesi yok, tiki taka yapacak orta sahanın Osu bile yok. Alan gidiyor ileri kaptırıp geri koşuyor, mecbur musun be adam bunda diretmeye. Puan olarak önde olduğumuza bakmayın, asıl deplasmanlar yeni başlıyor fikstürümüzde. Aziz de Meyreleşi Kadleci satmadı, turşusunu kurar artık isteyeni kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Liebe said: sow kuyt çift forvet çıkarız forvet arkası emre b. orta alan meireles mehmet topal baLoni Şöyle 4312 yapsa daha mantıklı, sonuçta 2 bek belki de en iyi olduğumuz pozisyon ve tüm kanada yetiyorlar, GG biraz bozuldu bu sene ama titrer kendine gelirse en mantıklı dizilim bu olur. Hem de Emre önde oynar, çok mücadeleye girmez sakatlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ya o benim istediğim taktik ama ben diyeyim sana kadroyu, hasan ali 11e girer caner sola geçer aynen 4-3-3 oynarız ortada sow sağda kuyt aynı tas aynı hamam karambol futbol devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ersun hocanın da balonu patlayacak mı patlamayacak mı göreceğiz şu sakatlar düzelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 önce sivas la sonra kendi sahasında kasımpaşa ile oynayacak fenerbahçe.balon patlar mı patlamaz mı bu iki maçta belli olur işte. ama ben sanmıyorum en kötü 4 puan çıkarır fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fener 1. olsun da biz 2. olup doğrudan şl ye gidelim öylesi daha zevkli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fener clyi alırdı ya bu sene katılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 DoruK said: fener 1. olsun da biz 2. olup doğrudan şl ye gidelim öylesi daha zevkli olacak şunu hep söylüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar