Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Cons

Öne çıkan mesajlar

"Bir gün Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu ediyorum" diyen Ramires, "Galatasaray'a gol atmayı hedefliyorum. Bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğim. Bu golü Efes2'ye tekrar gelip kolbastı oynayarak kutlamak istiyorum" dedi.

26 Şubat İstanbul Arena'da ve 18 Mart'ta Stamford Bridge'de Galatasaray ile oynayacakları maça özel önem veren Ramires, bir arkadaşı, sevgilisi ve annesi ile birlikte geldiği restoranda saat 22.30'dan sabahın saat 02.30'una kadar eğlendi.
Türk restoranında kolbastı oynayan Ramires, Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza'nın yakın arkadaşı olduğunu da çevresindekilere belirtti.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Demba Ba Papis Cisse ve Soriano ile temas halindeymiş FB. Haberler bu yönde.

Abi Soriano'yu Trabzon getirmiş İstanbul'a, anlaşamamış Fenerbahçe de son dakika paniği ile adamı gitmeden yakalamış sanırım ahahah

Soriano olmazsa Nobre beyler, fazla beklentiye girmeyin. Sonuç olarak tutuşarak hareket ediliyor şu an
Sosyal ağlarda paylaş

Topuz pehlivan gibi bişey olmuş ya, onu unutun artık bu sezon. Kuyttan başka sağ tarafta oynayacak adam yok, takımda 150 tane "ortalama" orta saha var ama kanat oyuncusu yok.

433 çakma Barca taktiği tek seçenek sanki, b.k var gibi inat ediyor adam bu taktikte, bunu yapacak oyuncu kalitesi yok, tiki taka yapacak orta sahanın Osu bile yok. Alan gidiyor ileri kaptırıp geri koşuyor, mecbur musun be adam bunda diretmeye.

Puan olarak önde olduğumuza bakmayın, asıl deplasmanlar yeni başlıyor fikstürümüzde.
Aziz de Meyreleşi Kadleci satmadı, turşusunu kurar artık isteyeni kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

sow kuyt çift forvet çıkarız

forvet arkası emre b.

orta alan meireles mehmet topal baLoni

Şöyle 4312 yapsa daha mantıklı, sonuçta 2 bek belki de en iyi olduğumuz pozisyon ve tüm kanada yetiyorlar, GG biraz bozuldu bu sene ama titrer kendine gelirse en mantıklı dizilim bu olur.
Hem de Emre önde oynar, çok mücadeleye girmez sakatlanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...