Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 öyle köpek afedersin adamın madam yapar
Catze Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Aziz yildirima gore bir oranlasaniza kopegi, kopek degil o zaten
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 köpek, koyun kuzu kadar büyük, türü ne acaba
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bana sorsalar böyle bir adamın köpeğiyle ilkişisi nasıl olurdu diye böyle birşey tasvir ederdim sfsd. http://webtv.hurriyet.com.tr/4/34612/0/1/aziz-yildirim-kopeklerini-sevdi.aspx tam bir lord işte adam. senede bir basının önünde "gözüyle sevdiği" köpekleri var. hadi tamam cerberus yavrusu köpek, kucağına alsın demiyorum ama iki parça sosis ver, ikram birşey ver sevinsin. artık hayvan bile sıkılmış "yine gazetecilerle geldi tipini zktiim" gibi bir surat ifadesi sdf.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 hapse girip acı cekmiş biri nası hapisteki bir köpeği nasıl bu kadar rahat izler? bilmiyorum. yazıklar olsun.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Klasik Trabzon ya FB'nin en kolay deplasmanı filan olabilir Trabzon. 3-4'ten fazla hatırlamıyorum TS'nin yendiğini Fener'i Trabzonda. Ha Kadıköy'de de yenemiyor o ayrı..
Biyik Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 dur daha bursa(h) - gs / bjk deplasmanları var. 9 puan kaybedersek bu maçlarda ne olacak?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Salihe yine Roma gelmiş, cash 10m euro önermişler, Aziz inadı bıraksa da satsak bari. Yedekte gelişeceği yok yaşı geçmeden ya oynatsın ya kiralasın satsın.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 atatürkün ruhuna mevlüt okutun binlerce kişiye yemek dağıtın, ne bileyim çocuklara burs sağlayın, fakir mahallelere spor salonu yapın, kütüphane açın, ücretsiz olarak kimsesizler yurdu falan açın da böyle hamasi söylemleri bırakın. ÖZLEM VE HASRETLE ANIYORUZ. hadi git oradan, atatürk üzerinden prim yapıyorsun işte. ilkokul çocuğu gibi mektup yazmış. ifrit oluyorum böyle şeylere.
MyLifer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ya artık hakikaten şu atatürk üzerinden prim baygınlık derecesine geldi.
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 atatürkü geç ölmüş gitmiş çocuğun ve ailesinin üstünden prim yapmaya çalıştı herif
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: Salihe yine Roma gelmiş, cash 10m euro önermişler, Aziz inadı bıraksa da satsak bari. Yedekte gelişeceği yok yaşı geçmeden ya oynatsın ya kiralasın satsın. Ersun bırakmamış. Gelecek yıl as oyuncum demiş.
guernica Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 son yıllarda, şampiyonluğu bu seneki fenerbahçe kadar çok hakeden bir takım daha görmedim. tebrikler gençler.
Öne çıkan mesajlar