Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 aklıma gelen bir iki ufak tefek bilgiyi yeni başlayanlar için yazacağım. oyunda 12 ocağa kadar %100 ph var. animal taming stealing snooping skillerinde ph yok. bunlar dışında tek zor gelen skill magic resistance. necromancy ve spirit speak açık. oyunda newbie center var. britain başlangıç noktasındaki mavi gateden geçiliyor. center içerisinde 3 tane çalgı aleti var ve bunlara tıklayarak stat ayarlaması yapılabiliyor. center'da akşam 11-12 ye kadar boks yapanlar oluyor ve burada savaş yeteneği, healing vs. geliştirebilirsiniz. oyunda pati guildi var. adı kubat damage, kalesi var ve şu anda kasaba yapım aşamasında. para kazanmak için çoğu kişi mage-inscription kasıp resurrection scroll yapıp satıyor. tinker geliştirmek için 100 e kadar gear yapabilirsiniz. carpentry geliştirmek için 100 e kadar barrel lid yapabilirsiniz. tailoring için 74.9 a kadar sash sonra oil cloth yapabilirsiniz. blacksmith için 100 e kadar dagger yapabilirsiniz. kama satın alırsanız mining 100 olsa bile sadece iron çıkabiliyor. paranız varsa newbie centerdan weaponları alıp eritebilirsiniz. bankada çek işlemlerini halledebilmek için çantanızda 100gp ile bankacıya tıkladığınızda domuz şeklinde bir kumbara veriyor ve oradan para olayları hallediliyor. küfür eden görürseniz .ihbar yazıp tıkladığınızda otomatik rapor ediyor. .cozunurluk ile oyunun çözünürlüğü arttırılıyor. ortadaki kareyi yok etmek için optionsa gelip apply tıklamanız lazım. .oyuncu ile komutlar görülüyor. son yapılan malzemeyi tekrardan yapabilmek için .makelast komutu kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 alchmy artmıyor agır yalan en az 2k reg harcadım 7 skill aldım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 multi ekant ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 her vendor alışverişinden sonra vendor bye dememize rağmen clien göçmesini çözebildimizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 peki makro kasmak için uo loop kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 multi için. http://kickass.to/usearch/vmware/ buradan vmware çekeceksiniz win xp-7-8 iso su olacak elinizde. bunu yükledikten sonra iso ile birlikte sıfırdan sanal makine kuracaksınız vmware içerisine. bir sanal makine için 2gb ram paylaşmanız gerekiyor. biraz da cpu dan yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 + windows 7niz varsa direk xp mode kurun 256 ram verin çatır çatır çalışır. on beş tane bile açarsınız çok istiyosanız dsfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kumbaradan nasıl çıkartıyoz parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 domuza tikla bi daha domuza tikla ilk secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 olm ben açtım geziyorum newbie centerda kimse yok mu? naapıyorsunuz bi kastırın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 nickim de chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 poison yapıp sat ilk inscription gmle para gerekince iki scroll yapıp satarsın 1 saatte falan gmleniyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bende newbie center dayım, guardlar doğradı herkezi, dirildikçe kesiyor.. anlamadım suçum ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 BANLADILAR LAN MAIN PARA CHARIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 O niye ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ya bankada biji apo serok apo yazdım banladılar. faşist ırkçı pezolar. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi bana bir mage build yapabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bir de sw mage hibrit build istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 pvp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gaboo said: ya bankada biji apo serok apo yazdım banladılar. faşist ırkçı pezolar. öf oha ciddi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 evet, sırf raw fish kasıp guilde atıp bırakıcaktım zaten 3 5 gün heves alsın diye erken veda oldu 600k raw fishle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 toggie said: Gaboo said: ya bankada biji apo serok apo yazdım banladılar. faşist ırkçı pezolar. öf oha ciddi mi bu? oç atatürkte yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 eğer öyle yazdıysa iyi olmuş. guilde de gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hayır zaten bi insan niye oyunda boyle bi sey yazma ihtiyacı hisseder ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Evde yere bir sandık koysam "i wish to lock this down" sabitlesem, sonra secure lesem, eve ortak ve dost olanlarla ortak kullanabilirim değil mi ? Lock this down demesem, kaybolur herhalde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar