Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders için belgesel çekmem lazım fikir önerisi pls.

7thBreath

Öne çıkan mesajlar

Bir seyin uretim asamasini cek. Mesela can tekstilin firmalarindan birini, sekee fabrikasina gidebilsen o da super.
Sosyal medyanin/internetin/teknoloji insani nasil tembellestirip yalnizlastirdigini cek.
Mahallelerde 10-15 yildir duran hic hareket ettirilmeyen arabalar olur onu trace back yapip belki hotrod tadinda bisi cikar.
Son olarakta paticigin hikayesini cek. Bu kadar degisik adami buraya girmeye iten psikolojik problemi arastir.
Asilinda noyuzurayi ceksen yeter sana tam belgesellik, kafasindan neler geciyor, bir psikologa da danisir soylesi tadinda senin omuzunun uzerinden cekim seklinda kaydedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda süper kahraman olmak diye çek.

mesela örümcek adam olabilir mi? filmden sahneler koy. sonra istanbulu göster. evler az katlı ve yapılaşma yoğun. nereye ağ atacak? atamayacak anca damlardan zıplar diye tespitler yap. böl gökdelenli bi alanı göster aha burası uygun de. sonra bi rota çiz 2 semt arası. bu rotada örümcek adamın seyahat şansı yok veya şu kısımlarda yere inip koşması lazım falan de.

yaparken eğlen. aa ile geç. bana teşekkür et.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

istanbulda süper kahraman olmak diye çek.

mesela örümcek adam olabilir mi? filmden sahneler koy. sonra istanbulu göster. evler az katlı ve yapılaşma yoğun. nereye ağ atacak? atamayacak anca damlardan zıplar diye tespitler yap. böl gökdelenli bi alanı göster aha burası uygun de. sonra bi rota çiz 2 semt arası. bu rotada örümcek adamın seyahat şansı yok veya şu kısımlarda yere inip koşması lazım falan de.

yaparken eğlen. aa ile geç. bana teşekkür et.

sükçü imam üniversitesi güzel salatlar fakültesi gibi bir yerde yapsan rektörü proçf dr. ayetollah houmeyni de çok sever ayakta alkışlar böyle bir işi dimi? geçiniz!!1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...