NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Su an gm ve kale sahibi benim, vekil atama gibi bir durum yok sadece gmliği başkasına aktarma mevcut. Aranızdan kim olmak istiyorsa onu yapayım çünkü benim diğer charı guilde üye yapmak istiyorum. Ayrıca pazartesi işe başlıyorum ve ne yazıkki gece evde de çalışacam online olma durumum ne olacak hiçbir fikrim yok o yüzden bu haftasonu birini gm yaptık yaptık bana bir daha ne zaman ulaşabilirsiniz emin değilim =) ayrıca guildi ilk açtığımızda gelen pk ile kanka olduk craft guild olduğumuzu söyleyince saldırmaktan vazgeçtiler. Neyse dediğim gibi biri seçilsin onu gm yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kaledeyim beni guilde alır mısın. tyrande nick. sadece gm mi invite edebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 beni brit mage den alabilcek var mı 400 oldu skill toplamı giriyim ben de hazır gm burdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gm ben olabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Beni gm yapın,bir kale nasıl entirakalar üzerine kurulur savaşmadan sevişerek topraklarımızı genişletiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 guilde adam alcaz dediğimiz zaman online olabilcek biri olsun yeter. gm oldum diye artislik yapmasın mesela ben ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Bence en guzeli acin bir account anatomy eva gibi dandik skilleri kasin 4x yapin, onu yapin guildmaster, oynayanlarada sifre pin dagitin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 root kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 loop said: root kim ? ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 patlar o is. ayrıca root kim evet? yazıyorum yazıyorum sallamıyo lan eleman. vay artist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bana access versenıze eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 nasıl party den konuşuoduk ya? ''/'' koyup dııl mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hala guilde giremedim mesela onlayn olcak biri olsunda kim olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi de kalenin anahtarını verin ya. kitliyonuz uzerimize kalıyoz icerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ben de giremedim gülte hyr dün nolax diğer charıyla online kalede dolandı iki saat. öteki charla girip alamadı bi 5 kişi vardı girmeyi bekleyen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 olm guilde alınanlar da anahtar bekliodu baba kapıda kalıoz diye adam napsın sdfdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ya zaten nolax gm olmak istemiyorum vaktim yok demisti. tili reiz olsun iste. beni de yaveri yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bir guilde giremedik ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi girersiniz ne bu telaş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 guildden atan kim beni ya? neyin kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hacı yanlıslıkla cıkma? atıcak adamda yok şu anda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ben aday olabilirim. root ben ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 guild nerde ? ev, kale nerde? nerden girces, kim alcak? bi yardım edin lordum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar