Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Katibim said: Ama dediğim gibi çetin bir mücadele olacak eğer mahkeme hakkımda olumsuz karar verirse de avrupa insan hakları mahkemesine gideceğim lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 AIHM'nin bir yetkisi yok, bilmem biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Elinde fatura varsa analarını ..... bu kadar net söylüyorum benimde başıma geldi kapımda kul oldu ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 MediaMarkt a tövbeliyim. Herhangi bir ürünü dışardan %50 indirimli satsalar bile gider pahalı olanı alırım yine MediaMarkt tan almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Abi çok sinirim bozuk Hala kabullenemiyorum garantisi devam eden telefon kapanacak Dur ama davayı açtım bakalım ne olacak örnek kararlarda buldum inşallah davamı kazanıp paramı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 adliye kartın yok muydu senin? git biraz şov yap orda uğraşma dava mava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Abi ben mesleki durumumu kendime avantaj sağlamak için kullanmayı sevmem sıradan bi vatandaşım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 cigirtcak adam lazim senin yanina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Katibim said: Abi ben mesleki durumumu kendime avantaj sağlamak için kullanmayı sevmem sıradan bi vatandaşım bende Abi şöyle düşün. Eğer senin mesleki durumuna tepkileri değişirse bu senin değil onların ayıbı. Çifte standart yapıyolar demektir. Mediamarkt diyoz ama hepsi birbirinden bok ya. Bizim arkadaşın da laptopu garantiye verdik bunlara, istanbula yolladılr. Sonra dönmüş laptop İzmire ama arayan soran yok. Arkadaş arayıp sorduğunda ha evet geldi sizinki, gelin alın dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Sonra bana 'sene 2014 olacak hala internetten alışverişe korkuyo musun' falan geyikleri yapıyor arkadaşlar , lan steamden oyun al eyv ama gidip telefon melefon alamıyorum işte bu tarz bişi başıma gelirse kiminle konuşur naparım bilmiyorum sıkıntı orda. Elden alınca satın aldığım adamı döverim en kötü bi için rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Allah aşkına bunun internetten alış-verişle ilgisi nedir ? Adam daha ilk cümlesinde ümraniye mağazasından aldım demiş ,bundan bile internet alışverişi mağduriyeti çıkardınız ya helal olsuun. IMEI klonlanması ile mediamarkt'ın ne alakası olabilir ,yok zaten .Tamirciye verdiysen orda klonlanmış olabilir yada rastgele yazıp senin numarayı buldular ki buda çok düşük bir ihtimal.Ortalığı ayağa verecek bir hadise yok ortada , faturanı ibraz et kalksınyasak , evet sim ve imei eşleşecek Mithat said: Sonra bana 'sene 2014 olacak hala internetten alışverişe korkuyo musun' falan geyikleri yapıyor arkadaşlar , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 e tamamda ben bunu internetten alsam , cevap bile gelmeyebilir. Fakat bir mekandan alınca gidip oraya çemkiriyosun falan anlatıyolar, sonra öbür yere gidip çemkir vs vs sonunda doğru yere çemkiriyosun. Önünde çemkiren adama /ignore yapmak kolay değil ama gelen maile yapabilirsin bunu , therefore elden almak daha iyi. Yani en azından büyük harcamaları. edit: ben adam internetten almış demedim , iyi ki internetten almamış diyorum, yanlış anlamışsın sanırım beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 İnternetten pahalı elektronik ürün alınmaz ya. Hayatta almam yani, elden almak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Arkadaşlar ürünü internetten almadım ve tamirciyede hiç gitmedi Ortada benim bir mağduriyetim var ve bunu birisinin gidermesi lazım Bu devlet olur media markt olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Internetten almis olsa 2 hafta içinde mazeretsiz geri verme hakki olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 konu degismeye basladi sdf /sequo usta senin basina gelmemis bisey kaldimi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 İnşallah sizin başınıza gelmez bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Katibim said: İnşallah sizin başınıza gelmez bu olay almanyada boyle bi olay gelsin birinin basina yikarlar lan orayi sdf burda sey var televizyon bilgisayara falan bi virus geliyo 100 euro su hesaba odemeniz lazim cocuk pronu izliyosunuz diye sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Asdfg iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 isin garip tarafi benim basima gelmedi babama 3 kere oldu bilgisayara girdiyse bilgisayarciya goturuyosun onlarin hepsi biliyo artik zaten televizyon ise kutuya reset atiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Rotweiler said: Adamın yazdığını başka biyerlerinizle anlamayın. BTK açarım ama tek sim kart kullanabilirsin demiş adama. ayni anda tek simkart demek istemistir onlar. guncelleme, olay daha detayli. http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=38 mcks said: Ancak; elektronik kimlik bilgisinin değiştirildiği tespit edilen cihaz; yasal olarak ithal edilmiş ve ilgili ithalatçı firma tarafından cihazın gerçek IMEI numarası olduğunun belirtildiği hallerde kullanılan abone numarasının ve cihaza ait IMEI numarasının eşleştirilmesi sureti ile tek hatta kullanılmaya devam edilebilmektedir. Eşleştirme işlemi yalnızca elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihaz için geçerlidir. Elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla eşletirme yapılmış bir hat, kayıtlı olan herhangi bir cihazda sorunsuz olarak kullanılabilmektedir. Ancak, elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazla birlikte sadece eşleştirilmiş olan hat kullanılabilir. bak burada diyor ki kimlik bilgisi degistirilmis cihaz 1 hat ile eslenir. senin kimlik bilgin degistirilmemis, calinmis. olay farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 JestersTear said: İnternetten pahalı elektronik ürün alınmaz ya. Hayatta almam yani, elden almak varken. ben elden almistim vatandan, siyah nokta cikti ekranda adam direk sunu dedi: "magazadan aldiginiz icin degistiremiyoruz. eger internetten alsaydiniz 1 hafta icerisinde uzaktan alisveris kanunu cercevesinde iade hakkiniz olurdu" dedi. sonra hakem heyeti karariyla ucretini geri aldim tabi. ama 2 ay bekledim. elden almak daha tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Katibim said: Abi çok sinirim bozuk Hala kabullenemiyorum garantisi devam eden telefon kapanacak Dur ama davayı açtım bakalım ne olacak örnek kararlarda buldum inşallah davamı kazanıp paramı alırım yahu sen buraya basvuracan, mahkeme degil. bunlar cozer senin isini. mahkeme de sana "oglum buraya gittin mi?" der haksiz cikarsin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 vatanda orada denetebilme, ölü pixel olup olmadıgını kontrol edebilme şansın oldugunu söylememiş kimse sana sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 JestersTear said: vatanda orada denetebilme, ölü pixel olup olmadıgını kontrol edebilme şansın oldugunu söylememiş kimse sana sanırım. lcd'lerde var o diye biliyorum, telefon kutusu acildi mi geri almiyolar diye biliyorum. oyle ise de orada olu pixeli bulmasi zor oluyor. zaten olu degildi stuck pixeldi. sonraki gun geri gittim almadilar iste. hakem heyetine verip aldim parami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar