FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 su g-mall olayını bırı bana acıklayabılırmı lutfen yararlı bıseyse yararlanmak lazım[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 G-Mall, Büyü filminin galasında yanan bir mekan. Gima ile ilişkisi var. Gimanın büyüğüydü galiba...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 g-mail demek istemiş sanırım arkadaş :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 neyini açıklayalım biraz daha bilgi ver[signature][hline]benim imzaya ne oldu ?
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 G-Mail Googlenin verdiği mail sisteminin ismi.Yahoo ve Hotmaile rakip olarak en büyük özelliği 1 GBlik olması.Ama şu an BETA sanırım yani deneme aşamasında.Sadece mailini veriyorsun ve seni davet etmelerini bekliyorsun.[signature][hline]Kömürlü Kazan
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: rockncoke, 22 Aralık 2004 16:52 tarihinde demiş ki: g-mail demek istemiş sanırım arkadaş :lol: gıcığım işte :P o yüzden yoksa anladım :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya sen simdi g-mall dan mı yoksa g-mail den mi bahsediyosun anlamadım ben hala. :)
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ueheuheuehe koptum g-mall yamısım arakadas gima yazmıs uheuehu cok guldum saolasın dostum g-mail ı ogrenmek ıstıyodum hımmm googlun sıtesınden mı yapılıyo bu ıslem ?[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Dostum bıde mail verıyosun demısın nereye verıcez yanı bunun ıcın www.google.com da yok bu ıs[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 gmail.google.com muydu ya...[signature][hline]Kömürlü Kazan
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 deil kardes ya[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Üye mi olmak istiyorsun? Eğer öyleyse biri seni davet etmeden üye olamazsın.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kim istiyosa gmail'den hesap açmak ben yollayabilirim 2 tane[signature][hline]darkforter
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben ıstıyorum yaa nasıl yollayabılırsın dostum[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 mailini yaz[signature][hline]darkforter
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 [email protected][signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 su *mına kodum baglantısnı bi duseltseler...... ah kafamın girdiği onun bunun cocuklarıı ahhh! kac aydır bu işkenceyi cekiyoruz yeter artık.......göndericem[signature][hline]darkforter
Theo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bende istiyordum [email protected][signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hey allam biri g-mail e g-mall yazmış dieride gelmiş gima nın büyüğü demiş.Tam sağır muhabbetti =) G-mail gerçekten hotmail ve yahoo dan çok daha farklı ve kullanımı çok rahat birçok özelliği var.Deneyin görün =)[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar