Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G-mall?

FanTasTiC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su g-mall olayını bırı bana acıklayabılırmı lutfen yararlı bıseyse yararlanmak lazım[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır....
Mesaj tarihi:
g-mail demek istemiş sanırım arkadaş :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
G-Mail Googlenin verdiği mail sisteminin ismi.Yahoo ve Hotmaile rakip olarak en büyük özelliği 1 GBlik olması.Ama şu an BETA sanırım yani deneme aşamasında.Sadece mailini veriyorsun ve seni davet etmelerini bekliyorsun.[signature][hline]Kömürlü Kazan
Mesaj tarihi:
ueheuheuehe koptum g-mall yamısım arakadas gima yazmıs uheuehu cok guldum saolasın dostum g-mail ı ogrenmek ıstıyodum hımmm googlun sıtesınden mı yapılıyo bu ıslem ?[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır....
Mesaj tarihi:
su *mına kodum baglantısnı bi duseltseler...... ah kafamın girdiği onun bunun cocuklarıı ahhh! kac aydır bu işkenceyi cekiyoruz yeter artık.......göndericem[signature][hline]darkforter
Mesaj tarihi:
Hey allam biri g-mail e g-mall yazmış dieride gelmiş gima nın büyüğü demiş.Tam sağır muhabbetti =)

G-mail gerçekten hotmail ve yahoo dan çok daha farklı ve kullanımı çok rahat birçok özelliği var.Deneyin görün =)[signature][hline]tuana...
  • Yeni Oluştur...