Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultime Online Hype Train Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

tiLi said:

archer warriorda çift el arm/disarmda bow durcak, tek elde de tek elli silah olur. ama mesela mf kastın, çift elli silahla vurmak istiyosun ama arada oka geçmen gerekiyo. napacan? hiç archer oynamadım. oynadığım warlocklarda da silah çakışması yaşamıyodum böyle

archer düşünen yok mu?

sayfa sonuna kaynamasın. güildde archer olmıycak mı lan
Mesaj tarihi:
Olm millet hala yavşak ya. Dragon kesiyorum blade atıyorum haliyle adamlar blade vursun diye çabaladı 2 saat. Sonra adamı kestim. Arkadaşlarını çağırdı sdfsad

Bu arada net olarak söyleyim mf kasın. 3 tane vurdu 2şer tane vurdu adamlar +6 bs ile ki zaten stamım 2side 1er tane vurduğunda bitmişti :D
Mesaj tarihi:
tiLi said:

tiLi said:

tiLi said:

archer warriorda çift el arm/disarmda bow durcak, tek elde de tek elli silah olur. ama mesela mf kastın, çift elli silahla vurmak istiyosun ama arada oka geçmen gerekiyo. napacan? hiç archer oynamadım. oynadığım warlocklarda da silah çakışması yaşamıyodum böyle

archer düşünen yok mu?

sayfa sonuna kaynamasın. güildde archer olmıycak mı lan

razor kullanicaksin
bowu ayri tusa, staffini ayri tusa atiyacaksin. istedigin gibi cekiceksin silahlari.
Mesaj tarihi:
Yavşaklıkta sınır tanmıyorlar eskisinden fazlası var eksiği yok.

Aynısı başıma geldi sabah. ilk öce geldi ordamısın dedi cevap yazmadım, 2dk netde birşeye baktım geldim. kesmişler lootluyolar bile.

VE BUNU YAZARKEN KESMİŞLER CESeDİM BİLE YOK. 2dk cesedimi kaybolmasının tek bir açıklaması olabilir cesedi kesip onu bile lootlamışlar OHA ARTIK OHA:X
spompas said:

NolaxThensbane said:

Abi gece macroya biraktiydum newbie centerde 3 saat uyumusum donup baktim olmus char kesinlikle acliktan degil neden olmus bu? Ne ceset ne lama kalmis

bombacılar var,

3 accountlu soyguncular
biri öldürüyor
biri cesedi eksiyor
digeri lootluyor.
Mesaj tarihi:
yeminle craft kasma hevesim uçtu gitti. açıcam 10 tane multi ins onlarla kasıcam. madene gittim ta deceitin altında bi yere, adam geldi öldürdü. wastelandsa odun kasmaya gidiyim dedim, adam geldi öldürdü.

ins kasıcam bundan sonra 10 tane multiyle.
Mesaj tarihi:
manve said:

tailoring i ne ile kastiniz abi? 2700 cloth ile 60 dan 100 leyebilir miyim?

yok sanmıyorum.

bütün şehirleri gez tailorlar cloth satiyor zaten sadece body sash ile kastım ben
Mesaj tarihi:
loop said:

Bow/fletcher da kasıcaz artık, ama sorun değil, şu oyunu odun kesmek için oynuyorum desem, herhalde abartmış olmam.

ahaha bir nevi terapi (:D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...