tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 gemiyle briti basmaca yaptık bi tane o kadar. daha yaparız. hemen bırakmıycağını bildiğim çekirdek adamlara güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kaleye pet trading contract bırakırsanız at llama fln bırakmaya devam edicem :/ karakter tamer olduğundan tamelediklerimi de sadece kaleye bıraktığımdan para yok ben de, 400gp tanesi alıp bolca bolca bırakırsanız tameleyip tameleyip koymaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ya ben gayet egleniyorum pvp bile olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Nebula'nın forumlarında Loncalar başlığına baktım ama Kubat Damage'i göremedim. Buradan yazışmayı bırakacağımızı hiç sanmıyorum ama göstermelikte olsa orada da bi Kubat Damage topici açsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 whoaaaaa ne kestik adamları diyen bir sürü malla uğraşçak sabır yok bizde abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Kim takar ki abi? :) Burada olanların zaten gidip oradaki forumda dolandığını sanmıyorum. Bide merak ettim acaba yıl başı için bişiler yapacaklar mı? Locus ve Quann zamanlarında yıl başına özel kar topu falan gelmişti, böyle millete atıp eğleniyorduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Kim kesti lan beni guildin orada çıktıktan sonra bu yapılır mı be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 BeIlow said: Kim kesti lan beni guildin orada çıktıktan sonra bu yapılır mı be ? *parmağıyla chrome'u işaret eder* senin ostard ı kaleye soktum ben ama duruyor mu hala bilmiyorum beilow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kalede fetullah diye bi ostard vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 guild master catze su anda abanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Onuda kesmişler meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kermit said: auto loot değil ya demekki cesedi otomatik açıyor last objecti quest kağıdında bekletiyo, o yüzden hızlı yapıyor razorla. vay çakallaarr!! hep unutmuşuz. misal ben "bandageself" in macro komutları arasın da olduğunu yeni gördüm. "targetnext" i unutmuşum pk hedeflemeye çalışırken mouse la tıklıyorum fln peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 BeIlow said: Onuda kesmişler meh, o dışarı kaçmıştı içeri aldık sonrasında deprem ile kesmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yuh. "select nearest" dan "hostile" "mobile" vs diye de seçebiliosun. sadskjdkljdsa biz dün çok saçma savaşmışız be hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 catze onlınesan benı bı gılde al yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 lan cıdden garıpsınız adamlara dalıyom banacorp por cakıyonuz ustune lootluyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 aksiyon mu var? hop macroları yapayım geleyim sakdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Razoru kullanabileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hektor sen miydin teneke. silver katanan bende abi vereyim. bizim kale önü çok aksiyonlu oluyor malum arada böyle kazalar oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ya sılver katana set onemlı degıl ben adama dalarken kım corppor attı bana bunu anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kaleye gidince bi mesaj at teneke gelim ginvite için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 valla corp poru görmedim ama poisonu ben attım galiba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bizimkilerden biri bana kal vas atmıştı sen yine iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hatta kaledeyim gel alayım guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kaledeki hırsızlara büyük hizmet. kill düşürmek için online bıraktım tiliyi. benden çalarak çok daha hızlı kasabilirsiniz. çaldığınız şeyleri geri vermeniz yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar