Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 olm bas git lan bir altta kendi topigin var oraya koy ferrarini. hayır hacı ilk 50 nedir allahını seversen neyine ego yapalım bizim için 40 50 kabul edilemez, şuanki durumdan guildde memnun bir adam bile yok, biz mi ego yapıyoruz, napak gelip salak salak ben 1880 de wowa başladım sizden iyiyim diyen tiplere cevap mı vermeyek ? Milletin de dedigi gibi ne guildlerden ne oyuncular geldi geçti zamanında. Herifin yaptıgı artistige bak 2005 de BL de oynamış. Bravo. 10000 türk vardı lan o realmde. ps: olgar telefonum bozuldu sabah, bilgin olsun belki güzel bir gün geçiriyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Forte represent Edit: Telefondan bakarken son sayfayı gormemisim bir onceki sayfadaki muhabbete cevapti bu. Simdi dam ustunde saksagan olmus sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 EGOCU RAGEFREAK HER TARAFI EGO KOKUTTUN. İyiki bi rank 47 oldun ya görende dünyayı kurtardın sanar. Ne var yani ben istesem tek girer o raidlere rank 3 olurdum. O derece hem daha eskiyim ben yaşımda böyük. şimdi egonu cebine koy ve defol git burdan. Burada konular açmakla değil ne kadar paran varsa olur. O yüzden tüm gonular benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ferrari traktör markası kırmızı karı arabası zaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 varsa sekliniz, tarlaya bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Bende Bugatti Traktör var hepinizin tarlasını sürerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 aquila said: varsa sekliniz, tarlaya bekleriz. Sana n'oluyooo oğlıııım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 hasat mevsimi geldi, irgat lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 aquila said: hasat mevsimi geldi, irgat lazim. Senden öte ırgat mı var panpa vereyim parası neyse çalış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ya Türkiye'nin en başarılı guildinin catastrophe olması çok normal çünkü kimse 650 kere denemez abi bi boss'u Türk guildinde.. 500 kere dağılır hsdufhds helal olsun valla azimle deniyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 boss denemeyip napican ki la oyunda, oyun boss denemek artik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ya olm dedigimi bi anla.. alla alla.. türkler denemiyo işte 200. try'dan sonra dramalar ve rage başlıyor. Yok sen şölesin şu böle sonra patlıyo gidiyo ertesi resette.. Adamlar 700. wipe'a gidiyor hala aynı focus devam ediyor. Bu güzel bişey bunu dedik bişey demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 kotu bisey dedin mi dedim ben simdi yaaaaa. oyunda yapicak baska bisey yok diyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 abi ugrasıp gorsel falan hazırlıyor adamlar laf sokmak icin. ilk 50'ye giren guilddeki tiplere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Sovalye degil ya abi adamlar hazirlar tabii.. Hic biseye giremeyince alinan bi hak mi gorsel hazirlayabilmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Hayır ilk 50'ye girmis, cok az sayıda insanın elde edebilecegi basarıları elde etmis adamların boyle seylerle ugrasması garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Yabancı guildlerde kim kimin kız arkadaşını dürttü draması döner, bizde anca laf sokmak için JPG hazırlanır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Bizim guildlerde o kadar kiz arkadasi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Türk türkün başarısını hakkaten çekemiyor ya adamlar bi dağılsa sevinçten havaya uçacanız ibişler. Bu arada koskoca şarkısı var guildin hiç bişey olmaz. http://tinypic.com/player.php?v=30houow&s=6#.VPs9sPmsXAp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Gangren said: Yabancı guildlerde kim kimin kız arkadaşını dürttü draması döner, bizde anca laf sokmak için JPG hazırlanır :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Şu şarkıya alt yazı yapıp wow-eu formuna da koysana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 toggie said: abi ugrasıp gorsel falan hazırlıyor adamlar laf sokmak icin. ilk 50'ye giren guilddeki tiplere gel. Kim neye gorsel hazirlamis ben mi kacirdim yine. Telden de dinleyemiyorum sarkimiz da mi varmis. Ulan hersey bizden habersiz gelisiyor galiba guildde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 oo connex reyizi yeni gördüm kadir üstad ve çılgın besteleri, 5 yıllık falan lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar