bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 50 k civarı 15 yaşını aşmış boxster almayı düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-surmene-otomotiv-den-degisensiz-masrafsiz-porsche-boxster-2-5-147106891/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-istanbul-elit-motor-dan-porsche-boxster-147958324/detay MTV side birşey yapmıyor 15 yaşını geçtiğinden. Kasko yapılmayacak bi yere gömersem orda bırakırım herhalde. Yakıt olarak 70-75 krş yakar diye düşünüyorum ama o dert değil. Bu yaşdaki araç bana sürekli bir masraf çıkarır mı? Bir 20-30k km sürer satarım diye düşünüyorum. 4-5 k zararda olsa mühim değil satılır herhalde. En olmadı cabrio yada coupe bir araç önerilerinizide alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sipariş ettim boxsterı sağol link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arabadan ne kadar anliyorsun, ne kadar masrafa razisin, su ana kadarki arabalarin neydi. ona gore cevabi degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Şuanki aracım 1.25 , 2011 fiesta. Cabrio coupe araç merakım var. Kendi çapımda anlarım. Böyle hiç yoktan 3-5 binlik masraf çıkarıcak bir şeyde olmaz diye düşünüyorum nasılsa sanayide ustaya göstericeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-sifir-sanziman-li-cabrio-142842641/detay 97 kasa boxster feci ucuzcu arabası yav, eski bmw1 leri alıp, bmwye biniyorum diyen, 2000 model slk alıp, mercedese biniyorum diyenin porsche versyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tipi güzel ama arabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Hic yoktan 3k masrafi yeni audi bile cikartiyor. 3 e 5 e fazla diyorsan zararli cikarsin. Operler sanayiide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Hepsinin motor gg dir. 2008 997 Turbo alırken bile 50 kere düşünüyor insan o modelde ve km de kaç kere motor revizyon görmüştür kaç katilin elinden geçmiştir o araç. Sakın diyim. Boşa harcayacak 15 20K tl paran varsa al ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya ben çok anlamam da eğer paran varsa mesela yeni motor taktırtılabilir mi böyle eski ama güzel kasalara? tipi çok güzel mesela. böyle yeni motor takılabilirse millet yapar yani alıp. ha 50k olmaz da 80k olur o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Eski meski arabanın Bi duruşu var bence :) o kadar eski tip durmuyor araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dunyadaki en cirkin porsche kasası kesinlikle 924ten daha cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 motorun parasi zaten arabanin yarisi, evrak ivir zivir, onu yapacak ustayi saymiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Sequo said: Hepsinin motor gg dir. 2008 997 Turbo alırken bile 50 kere düşünüyor insan o modelde ve km de kaç kere motor revizyon görmüştür kaç katilin elinden geçmiştir o araç. Sakın diyim. Boşa harcayacak 15 20K tl paran varsa al ama. eyvallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o paraya gidip rx8 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 son sahibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Adam porsche a biniyorum demek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Son sahibi olursun +1, son kasa öncesi Porsche'lerde kronik bir arıza var bilmemne bearing bir şeyi, tam hatırlayamadım şimdi. Google'a yazınca otomatik tamamlar zaten, youtube'da videoları bile vardı. Epey pahalıya mal oluyor yaptırmak. Hiç bulaşma. Edit: https://www.google.com.tr/search?client=safari&rls=en&q=porsche+boxster+ims+bearing&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=ceC7UtvvDYaB_AbBx4DIDw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Abi birakin alsin ya, hayallerinin pesinden git. 50 lik makineyi 40a aldin mi tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 synthesizer said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-sifir-sanziman-li-cabrio-142842641/detay 97 kasa boxster feci ucuzcu arabası yav, eski bmw1 leri alıp, bmwye biniyorum diyen, 2000 model slk alıp, mercedese biniyorum diyenin porsche versyonu şu mantığıda anlamıyorum. adam yalanmı söylüyor biniyor sonuçta 2013 karaktersiz kore arabasına biniceğine zamanın iyi arabalarına biniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 loex cocuga anlatır gibi aciklayalim mi illa, porscheye biniyorum diyen adamın, porsche almasının altındaki sebebi, ozendigi porsche sahiplerinin otomobili amaç degil arac(dikkat kelime oyunu) olarak kullanip statu sembolu yapmalari ve bununla kendilerindeki tamamladiklarini sandiklari eksikliklerini daha da goz onune sermelerini. btw, 97 model porsche boxster zamanında da iyi bi arac degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ferdinand porsche mezarında ters dönüyor ahahhaha. Koca markayı 'şeqil yapmak için allıyollağ'a indirdin ya helal yani. Bi yere kadar doğruydu da, gerisi çok saçma bi genelleme. BTW yeni boxster taş gibi araba. En ucuz porşe ve hiç öyle 'porşe olsun taştan olsun' gibi bir havası da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 porş diye degil porşe diye okunur alamanca cunku fransızca degil sondaki e yi yemiyoruz taam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 synthesizer +1 Bir de evet yani , 15-20 yasinda bmw/merc e vs binince bmw/merc e binmis sayilmiyorsun. guvenli desen guvenli degil, sorunsuz desen sorunsuz degil, ekonomik desen hic degil. Alanlarin neredeyse istisnasiz hepsi de arabanin bi yeriyle oynayip degistirdigi icin komple hayattan elenmeliler zaten. Alip orjinalini koruyan, ona ayri bi tutkusu ,takintisi olana bi nebze anlayisli yaklasirdim da, oyle adamlar zaten mantikli insanlar olduklari icin genelde turkiye sartlarinda oyle islere bas koymuyorlar. Bugun yolda gordugum bi sahin in tofas armasinin ustunde yuvarlak holden VXR armasi, bagajin sol kisminda Type R, sag kisminda ///M, camlarinda da amg stickeri vardi mesela. Bu adam bile o 15-20 senelik sanayiden cikmayan heryeri cakma bmw lere binenlerden samimi benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hahhaah herif kombo yapmış gözümde canlandırdım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar