Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 nasil gecti...

athea

Öne çıkan mesajlar

teyzem maille gondermis, cok guldum okurken, yazik tabi halimize vs ama bu thread de kavgaya donmesin, bastan uyarim...

2004 nasil gecti?

* Samsun'da bir bankanin Mecidiye Subesi'ni soyan Mehmet Murat Pas, iki ay sonra ayni subeye para yatirmaya kalkinca yakalandi. 14 OCAK

* Bursa'da manavda sivribiber kalmadigini ögrenen Sezer Kirbiyikli 'Bu nasil manav?!' diyerek domatesleri kursunladi. 22 OCAK

* Erzurum'da tarihi koç heykelini evinin önüne çesme yapmak isteyen adam yakalandi.

* Adapazari'nda Insan Haklari Ulusal Komitesi Baskanligi'nca mahkumlar arasinda düzenlenen resim yarismasinda mansiyon kazanan Gültekin Toker'in ödülü, tahliye oldugu için evine götürüldü. Polisi gören Toker kaçti, ödül için geldiklerini ögrenince döndü. 28 SUBAT

* Samsun'da otobüs duragi çalindi. 24 MART

* Adana Kümes Hayvanlarini Koruma Dernegi horoz dövüsü yaptirirken yakalandi. 3 NISAN

* Erzurum'un Bosçakmak köylüleri, dört katli apartman büyüklügündeki kayayi, köylerine düsmesin diye halatla bagladilar. 24 NISAN

* Bursa Inegöl'e bagli 3 bin nüfuslu Cerrati Beldesi'ne 3 bin kisilik cami yapildi. 29 NISAN

* Antalya'da iki kiziyla evden kaçan oryantal Hatice Topçu, esi Celal Topçu'nun pantolonlarini, 'Takip etmemesi için' yaninda götürdü. 2 MAYIS

* Radari önceden haber veren ve kendisine yurtdisindan gelen aleti gazete ilaniyla satmak isteyen adam yakalandi. 25 MAYIS

* Trabzon'a bir hastaneye gidip, bugüne kadar hiç cinsel iliskiye girmedigine dair rapor isteyen Mehmet Misirli 'ya (46) 'deli raporu' verildi.

* Zonguldak Limani'na siginan kuguyu yediler.

* Savas Ay, programina ünlü benzerlerini çikardi, araya gerçek Ciguli'yi de soktu. Ciguli, benzerlik yarismasinda üçüncü oldu. 24 HAZIRAN

* Fransa'da oynanan Türkiye - Brezilya maçinda, fotograf makinesini sahaya firlatan Türk'ü, polis filmi tab ettirerek buldu. 8 TEMMUZ

* 178 ALO - RTÜK hattina basvuran biri, Sütas reklaminda gol atan inek Ayraniç'in memelerinin görünmesinden sikâyetçi oldu. 16 TEMMUZ

* Umut Sanat, Lara Croft filmi tanitimi için 'Türk Croft' yarismasi baslatti. Kadin kahramani canlandirmak için siteye 19 erkek basvurdu.

* Asuman Krause, '1. Geleneksel Boru Döseme Yarismasi'na hakem oldu.

* Malezya Krali Kapaliçarsi'dan hali aldi. Kral'a ikram olarak çay getiren garsonlar, halilara çay döktü. 15 EYLÜL

* Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli saglik memuru Serkan Atasoy, eski gemi tayfasi Cüneyt Veli'den iki saat yerine bakmasini istedi.
Veli, elini kesen bir adama dikis atarken bir doktor tarafindan yakalandi. 4 EKIM

* Izmir'de, Izmir ve Nürnberg Emniyet Güçleri arasindaki 'dostluk' maçi 3 -0 devam ediyordu. Ancak Emniyet Müdürü Halil Tatas, 'Dostluk maçi berabere bitmeli' diyerek takima yenilme talimati verdi. Bu da olmayinca kaleciye Gol ye!' diye bagirdi. Maç 3 - 3 bitti. 5 EKIM

[Bu mesaj athea tarafından 23 Aralık 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eah hep aynı şeylerr:P

bence 2004 deki en üper olay benim okulu dondurmam ehehehe banane diğerlerinden[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

* 178 ALO - RTÜK hattina basvuran biri, Sütas reklaminda gol atan inek Ayraniç'in memelerinin görünmesinden sikâyetçi oldu. 16 TEMMUZ

bu yetti ya. :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
[b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ
SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Aralık 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
Bende bizim nasıl geçti herkes kendi yılının nasıl geçtiğini yazsın gibisinden anlamıştım topici atladım.

neyse.. güzel bunlarda..

bende aynı sekilde zannetmistim ya:lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 23 Aralık 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli saglik memuru Serkan Atasoy, eski gemi tayfasi Cüneyt Veli'den iki saat yerine bakmasini istedi.
Veli, elini kesen bir adama dikis atarken bir doktor tarafindan yakalandi.

:D
iyimiş..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...