Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ONLY ALLAH CAN JUDGE ME filan da yazabilirdi gene iyi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tribal ciziyomus ic organlara ashjdadaljhkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tek başına mı yapıyomuş? ameliyathanede kimse yok muymuş? bi şey diyen olmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Cuce said: adam gm surgery olmus, ister istemez kazınmı ismi işte naapsın çok iyiydi dostooom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben bu cigerin altina imzami atarim arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ren said: h- doktor nasıl geçti ameliyat d- iyi ya iyi, turp gibi olursun iki güne h- evet gerçekten iyi hissediyorum şimdiden. parayı biliyorsunuz maaş çekince hesaplaşıyoruz. d- tabii, ben senin ciğerini bilirim. (ehehehe, gülüşmeler) http://www.allmystery.de/i/t51e4b5_1cd234e6_half-trollface.jpeg CthuLhu said: olmamış. Ren said: evet belki de ben bu yüzden doktor olamadım. her hastaya mühim olan iç güzellik der gülerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar