RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ne kastiniz be abi hala bitmedimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Madcat said: pure mage'i napiyoruz peki arkadaşlar? mage eva poi heal anat scribe medi 40 resi 60 mi 40 mediyle ciddi sıkıntı çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 valla aynen 40 medi var dolmuyor resmen de 100 olunca dolma hizi da artiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 okuz gibi artıyor 0-100 5-6 sanıye max slaladım ama ole bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ARKADASLAR YARDIM :) magery, eva, medit, heal, anatomy, resist ve poi 100 7x pure mage im ama diormki acaba resist yerine scribe mi almaliyim? bonuslari varmi scribe in daha fazla damage gibi bisey? ayriyetten heal ve anatomy gereklimi? onun yerine necro spiritspeak mi replace etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ins'in damage bonusu var evet. sitelerinde yazıo ben de koymuştum ilk sayfalarda sanırım. ne kadar bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ahada buldum. Black-ice said: bu arada bir kaç arkadaş ana pm charına ins koymayın falan demiş ama ins'e bonus var spell damage'da haberiniz olsun. said: Büyü Yeteneği (Evaluate Intelligence & Inscription & Meditation Bonus): Kendinibüyücüler hiçbir zaman sıradan bir büyücü gibi olamaz. Bu yetenekleri geliştirmiş büyücülerin attığı kendini koruma ve saldırı büyülerinin etkileri, büyülerinin kalıcılığında ve büyüyü gerçekleştirdikten sonra kendini toparlama konusunda sıradan büyücülere göre çok daha üstündürler. Bonus İşleyişi; Evaluate Intelligence ve Inscription yeteneğinizle doğru orantılı olarak büyülerinizin verdiği hasar artmakta, büyüleriniz daha kalıcı olmakta koruma büyülerinin etkisi güçlenmektedir. Meditation yeteneğinize bağlı olarak Mana değerinizin toparlanması daha hızlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 umarım lumberjacking skilleri dedikleri gibi swordsmanship te baltalara bonus veriyordur. kasması hakikaten eziyet çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 veriyo abi niye vermesin yalan sistem mi yapıcaklar dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yahu daha önce ne server larda oynadık en basic skill ler çalışmayan. Belli mi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yok sitede yazıo ondan. çalışıyodur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Argoel said: yahu daha önce ne server larda oynadık en basic skill ler çalışmayan. Belli mi olur :) bende lumberack düşünüyorum valla bi denemek lazım lj yokken dmgleri bir kontrol et bence olur mu olur X( bide lj 70 oldumu direk %50 bonus eleniyor 70den sonra ne kadar dmge etki ettiği hakkında tam bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pure warrior icin sunları kastım. son skilli de lj yapayım diyorum ama deger mi degmez mi bilemedim. sw ve fence'ten birini indirip baska bisi mi kassam acaba, archery/wrestling mesela? sw fence tact parry heal anat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 mage archer kasmayı dusunuyorum sadece pve icin su iki buildden hangisi daha islevli gozukuyor size? archer tactics heal anat mage eva medi ya da archer tactics 80 heal 80 anat 80 mage eva 60 medi poison yaratıklar poi yiyo mu. yaratıkların yedigi poi direk poisondan ve evadan ne kadar etkileniyo. ona gore 80 eva 80 medi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ikinci build çöp archer mage kasma, archer bi arkadasınla takıl. ya da sırf pve icin kasıyosan heal, anatomy'ye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 80 heal 80 anatomy 100 archery 100 tactic 90 magery 50 medi 100 lockpick 80 mining 20 cartography 90str 90dex 45int Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi spirit büyük ızdırap çıktı necro scrollar çok pahalı mf/necro düşünenler benim gibi için yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi pvm için özel karakter yapma bence, 10 gün sonra şu an oynayanların yarısından çoğu oynamıyor olacak, 15 güne kimse kalmayacak. oynarken pvp vs. yaparız eğleniriz. pvm için zergleriz abi en basitinden. albion'da neleri zergledik dragon neymiş 10 kişi girdikten sonra asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 mage archer dex yetmez abi bence hiç girmeyin o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 steal snoop mace tactic resist heal anatomy nasıl olur bandaj reg çalabilir miyim 1v1 yaparken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi evli barklı adamsın o stealing kasılmaz yuvan yıkılır yemin ederim. ph da açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hani her büyüde skill geliyodu:( bazı skiller mi öle sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi stealing, snooping ve animal taming'de ph açık değil. benim bildiklerim sadece bunlar. başka varsa yazsın arkadaşlar. diğer bütün skiller çok kolay geliyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Black-ice said: mage archer dex yetmez abi bence hiç girmeyin o işe.abi asıl bless atıp 120 dexle giricem asıl hesap o asasd. lockpick kasmak iyi fikirmis. poison fikri de once poison atar sonra dalarım diye dusundum ama kesin moblar poi yemiyodur cok emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 resisting spellsin skille göre oranı ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar