Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçak yapıyoruuuuz! Gün 1

Cafein

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
13milyona aldım. İnternette nereye baksam 17, 18 milyondu. Bauausa gidiş geliş yol param o kadar tutar. Çektiğm eziyet te anlatılmaz

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:34 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:35 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu kadar başarısız. Henüz boya sahibi bi insan değilim ama ilk fırsatta edinicem. Arka tekerleği yanlışlıkla ters yapıştırmışım, motorun kenarlarnıda ki iki çok ufak (ama çok ufak yani =) ) parçayı yapıştıramdaım, çok kasmadım da. Bir de tekerlekler sağlam yapışmadan koyunca uçağı tekerleklerin üstüne tekerleklet yamuldu ve uçak droptankin üstüne oturdu, droptank de yamuldu, tekerlekler. ( kaç tane tekerlekler oldu?)

Ahan da:

Sosyal ağlarda paylaş

Bir de bşiey sorayım. Bu decalları nasıl kesip çıakrıyoruz. Mesela bu kitten iki farklı uçak için decaller çıktı bir tanesi 22 numara. O ikileri nasıl kesicem ben. Çok ufacık yazılar var uçakta olması gereken, büyüteçle bile okuyamadım, onları nasıl çıakrtıp yapıştırıcam? Yardım? Tenks. :)
Sosyal ağlarda paylaş

decal'I önce kenarından eksin
sonra hafif bi bekletin usda decaline göre değişir 5-20 sn arası
biraz ıslanınac zaten o kaymak gibi kayıcaktır kağıdın üstünde.

işte bu kıvama geldiğinde kağıdı morelin üstüne koyun decalı kağıdın üstüdnen parmcak ucu veya fırca yardımıyla modelin üstüne kaydırın kağıdı ters yödn cekip decalı bu sırada fırca ucu/parmakla sabitleyin sonra üfleyin hafif ce ohhhh misss.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi okuyanlar neden bu mesajda bu akdar cok typo olduğunu sorucaktır.

hemen cevaplıyayım, ben bilgi paylaşımında veya birilerine bişeyler öğretirken, monologlardan tek taraflı ilişkilerden hoşlanmam, isterimki karşımdakide katılsın mevzuya sadece oturup dinlemesin.

işte yukardaki mesajımda aşırı typo yaparak, size cözülmek üzere ufak ufak bulmacalar bırakmış oldum, bu sayede hem verilen bilgi aklınızda kalıcak hemde öğrenirken eğleniceksiniz.

^^

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 02:52 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o kaar icne olmaması lazım ve evet maket bıcağıyla kes.

ha mesela yazıları falan varsa veya dib dibe ufacık şeyler onları ufak ufak kesme istersen böle i parca şeklinde kes yoksa tutamıyabilirsin cımbızla uğrasma gerekir.

büyük parcayı ufak ufak ıslatıp ıslatıp yapıstırırsın.

mesela yan yana duran 10 tane iron cross falan için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Abi airbrushsız da gayet yapılması lazım. Ki normalde fırça ile boyanır, airbrush biraz ekstrem bi yöntem. Hem tekniğini beefmek hem de maliyet falan. Astar mantıksız geliyor çünkü uçağın sütünde çok ince desenler, şekiller var, direk kaybolurlar. Bilen biri yardım pls.

Natilusdaki oyuncakcıda 8.5 ytlye 1:72 lavochkin 5 var. Alıcam da 1:72 çok zor be, ufacık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...