Albatros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Valla ben pek ucaklardan anlamam ama battle Field e kimse karsıma cıkamaz 'Zero' yla kanatırım ucaklarınızı..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bikaç soru soararktan uplayayım. Bir, bu konun devamı nerde :) İkicisi bu modelelri nerden alıcaz İstanbul'da? Gaza geldim, el atıyorum bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 nezihlerde görüyorum hep. güzel para paymak gerekiyo yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 İçerenköy Carrefourdaki Bauhausta bayaa büyük boyutlarda ve iyi fiyatlara revell marka maketler var. helikopterdi gemiydi uçaktı otomobildi... ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Küçük boy alıcam 1/72 yani, internet sitelerinde 15-30ytl arasında, güzel para derken ne demek sitendiğini anlamadım? Kadköy'de bakıcam Nezih'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 13ytl Revell 1:72 vf109 aldım ve gayet başrısız bi şekilde yaptım :) Anladım ki 1:72 uğraşılmaz. Para duırumuma bağlı oalrak budnan sonra 1:32 almak istiyorum, boya da almam lazım. Çko zevkli:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Nezih'e falan gidiyosun, büyük ihtimalle kazık yiyosun söliim. Bauhausta vardı diorum hobi bölümünde. ucuzdu bi de... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 o kollardaki kıllar ne öle ya korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 13milyona aldım. İnternette nereye baksam 17, 18 milyondu. Bauausa gidiş geliş yol param o kadar tutar. Çektiğm eziyet te anlatılmaz [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:34 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:35 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bauhaus mal o konuda zate. internette bi olayı yok adamların. çağ dışılar :P dandirik bi site yapmış o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bak yukardaki mesaja edit geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 muhaha ok anlaşıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 İşte bu kadar başarısız. Henüz boya sahibi bi insan değilim ama ilk fırsatta edinicem. Arka tekerleği yanlışlıkla ters yapıştırmışım, motorun kenarlarnıda ki iki çok ufak (ama çok ufak yani =) ) parçayı yapıştıramdaım, çok kasmadım da. Bir de tekerlekler sağlam yapışmadan koyunca uçağı tekerleklerin üstüne tekerleklet yamuldu ve uçak droptankin üstüne oturdu, droptank de yamuldu, tekerlekler. ( kaç tane tekerlekler oldu?) Ahan da: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bir de bşiey sorayım. Bu decalları nasıl kesip çıakrıyoruz. Mesela bu kitten iki farklı uçak için decaller çıktı bir tanesi 22 numara. O ikileri nasıl kesicem ben. Çok ufacık yazılar var uçakta olması gereken, büyüteçle bile okuyamadım, onları nasıl çıakrtıp yapıştırıcam? Yardım? Tenks. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Su ile ıslatıp sonra geçirmiyor muydun uçağın üzerine o meretleri? yamuluyor muyum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 decal'I önce kenarından eksin sonra hafif bi bekletin usda decaline göre değişir 5-20 sn arası biraz ıslanınac zaten o kaymak gibi kayıcaktır kağıdın üstünde. işte bu kıvama geldiğinde kağıdı morelin üstüne koyun decalı kağıdın üstüdnen parmcak ucu veya fırca yardımıyla modelin üstüne kaydırın kağıdı ters yödn cekip decalı bu sırada fırca ucu/parmakla sabitleyin sonra üfleyin hafif ce ohhhh misss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 şimdi okuyanlar neden bu mesajda bu akdar cok typo olduğunu sorucaktır. hemen cevaplıyayım, ben bilgi paylaşımında veya birilerine bişeyler öğretirken, monologlardan tek taraflı ilişkilerden hoşlanmam, isterimki karşımdakide katılsın mevzuya sadece oturup dinlemesin. işte yukardaki mesajımda aşırı typo yaparak, size cözülmek üzere ufak ufak bulmacalar bırakmış oldum, bu sayede hem verilen bilgi aklınızda kalıcak hemde öğrenirken eğleniceksiniz. ^^ [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 02:52 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Eyvallah. Yalnız sorduğum o değil. Onları nasıl kesicem? Çok ince iş, maket bıcaçğıyla flan kesiliyosa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 o kaar icne olmaması lazım ve evet maket bıcağıyla kes. ha mesela yazıları falan varsa veya dib dibe ufacık şeyler onları ufak ufak kesme istersen böle i parca şeklinde kes yoksa tutamıyabilirsin cımbızla uğrasma gerekir. büyük parcayı ufak ufak ıslatıp ıslatıp yapıstırırsın. mesela yan yana duran 10 tane iron cross falan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Büyüteçle bile okuyamadığım yazıalr var, noları harf harf çıkarmam tabii ki imkansız, ama görünürdeki büyük 22yi (boyu yarım santim) kesmek te bana imkansız geliyor. Dediğim gibi 1:72 çok zor geldi bana, 1:32 falan alıcam bi dahaki sdefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Selam yine maketçi gençlik :9 Yahu ben bu boya olayını beceremedim. Fırça izleri oldu hep. Alttan astar vs bişey mi atılıyo acaba? Ama o zamanda maketteki çizgiler vs belli olmaz. Nası olucak? Kırtasiyeden bildiğimiz boya fırçası aldım, hatayı orda mı yaptım yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 10 maket boyayınca düzelirsin, tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 off benimde almam lazım ama ben bu tarz maketleri sevmiyorum ya. Bu arada bi firma var ismini unuttum çok güzel tahta gemileri var maket acaip zevkli ama çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 firca izi istemiyosanzi air brush alicaksiniz yada astar atip su bazli bir boyayi acayip sulandirip boyiycaksinzi cok yorucu ve tecrube istiyen bri yontem oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Abi airbrushsız da gayet yapılması lazım. Ki normalde fırça ile boyanır, airbrush biraz ekstrem bi yöntem. Hem tekniğini beefmek hem de maliyet falan. Astar mantıksız geliyor çünkü uçağın sütünde çok ince desenler, şekiller var, direk kaybolurlar. Bilen biri yardım pls. Natilusdaki oyuncakcıda 8.5 ytlye 1:72 lavochkin 5 var. Alıcam da 1:72 çok zor be, ufacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar