HotLine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada ben page attim gm gelsin konuscam dicem tower koycaz etrafina 2-3 ev daha aticaz smdilik sizde duvar atin sehrin ilk adimini atalim banker fln koysunlar:) izin verirlermi bole biseye diye yani ne bilim iste denicem:)))) ayriyetten bi admin yell gecse paticikten herkez surda burda toplansin diye ki rahatca toplanalim cogu kisi hala ayikamadi heralde suanda toplandigimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bende page attım bu fakin blank scrolları 999 yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 brit banktayım nick Zabi check nasıl yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 nolaxa 300k verdim ben 700 daha borcum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hotline nerdesiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 brit baktayım ayağınıza kadarda gelirim mumble gelirseniz daha kolay anlasırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 mumble adresi tekrar atar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kulakligim patlak bi kac gune gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beyler adminden izin aldm ahahha sdfsdfg rp bolumune ac fln dedi once ahah! dedm ne rpsi abi biz community olarak takilcaz yani neyse biz sana guild kurunca page aticaz dedm, anlastk dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 mumble yok bende abi ben trinscideyim banka yazdim abi yaw gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 nerdesiniz çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 brit banktayiz nolax çokonat(ben) falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 HotLine said: beyler adminden izin aldm ahahha sdfsdfg rp bolumune ac fln dedi once ahah! dedm ne rpsi abi biz community olarak takilcaz yani neyse biz sana guild kurunca page aticaz dedm, anlastk dedi. boyle bir olay varsa evimi tasiyabilirim minoc ust tarafa sizin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 TRINSIC E GELIN PLIZ bankadayim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 RaidenXelRu said: HotLine said: beyler adminden izin aldm ahahha sdfsdfg rp bolumune ac fln dedi once ahah! dedm ne rpsi abi biz community olarak takilcaz yani neyse biz sana guild kurunca page aticaz dedm, anlastk dedi. boyle bir olay varsa evimi tasiyabilirim minoc ust tarafa sizin oraya abi yani durup durduk yerde gmler teklif etmicek biz yapicaz abi iste Kubat Damaj guild sehrin adinada Paticik town koyariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 trinsic e gelin, sakin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 mark yok benim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 skiller bitsin ben de uğraşacam parayla ama toplandı mı gereken para şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 paralar toplanıyor yavaştan bence guildmaster için yavaştan adayları görelim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Duvarla çevrili bir yer olursa çok güzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Guild master lığa adayım arkadaşlar. bu görevi paticikte ilk defa yapacağım. öyle IRL kankam da yok. kayırmam etmem kimseyi. barbuyla world domination, el ele yönetmeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 trinisticteyim hani nerdesiniz para vercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi guildmaster şöyle internet kafe sahibi veya işte evden çalışan sürekli online olabilen bi adam olsun :) bu arada şu mumbleın adresini verin bir de ismi KUBAT DAMAJ olmasın abi kötü ya :/ Pati falan yapın bitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi neyse ben zaten oynamıyorum bile. bi denesem mi şansımı dedim de sonra üşendim çok. ama olsam çok iyi olurdu, gm oyunu oynamıyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 geliyorum trinsice ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar