kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kullanan oldumu hiç ? sadece görselleri indirsin ayarı niye saçma lan. png gif jpg olanları seç diyorum bu görsel hariç herşeyi indirdi. seçmediğim zaman indiriyo görselleri ama çer çöp ne varsa indiriyo tabi. ayrıca yarısında error veriyo tamamını indirmiyor falan filan. varsa kullanan uğraştırmıyosa eğer bi yardımcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yada buna benzer bi program varmı başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben indiriyorum, herşeyi indirip klasöre indeksleme yaptırıyorum ondan sonra istediğim formata göre .pdf, .xls, .doc olarak inceliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bende herşeyi indirirkende sorun yaşıyor gerçi bi bokuma yaramayacak aslında bana hem indirip hemde isimlendiren bişi lazım asdşjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bazen bende de oluyor ama 80% sorunsuz bütün içeriği çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar